Zdravim...sme uz s mojou priatelko spolu vyse 7 mesiacov...ona ma 16 aj jaa pomaly mi tiahne za mesiac na 17...rozpravali sme sa o prvom sexe..preto obydvaja z nas sme este cisty.. ona nepouziva antikoncepciu....aa preto by som chcel vase rady...ci si mys
a kde to chccete skušať ?? predpokladám , že byvate u rodičov .. Tak moja kamoska s jej chlapcom len prezervatív lebo ma tieš 16 , a myslím že to je v poriadku
@matony55 - nie, určite je to nebezpečné a nespoľahlivé a preto ich všetci používajú, neochráni ťa ani pred aids ani inými chorobami, veď si to skús, napusti doňho vodu a uvidíš ako bude pomaly presakovať...
@pernik , no ked jej ostrieka vlasy a ksicht, bude uplne najstastnejsia...
no, prezervativ by mal ako ochrana stacit, lebo NORMALNYM pouzivanim by sa nemal ako natrhnut, alebo prasknut... jedine, ze by si ho chcel vybrat z obalu noznickami, alebo zeby toja priatelka mala priliz dlhe a ostre nechty... cize na to si davaj pozor. Inac by nemal byt problem A samozrejme to je bezpecnejsie ked sa spravis mimo... (ale radim niekam inakam ako priatelke rovno do oka, a podobne )
A okrem toho: Je vela peknych veci, ktore spolu mozete robit bez toho aby ste mali sex
@matony55 , zachovajte si obidvaja čistotu do 18. rokov, čas tak rychlo beží a budete o to šťastnejši, lebo sa navzajom lepšie spoznate a budete sa milovať bez problémov.......filip
Poviem ti to takto.. U mna to bolo 1.5 roka bez akejkolvek ochrany a som tu, zivy (a snad aj zdravy) bez deciek Tym sa samozrejme nechcem chvalit, chcem tym len povedat, ze ak mas gumu a ona aj tak otehotnie tak je to len a len tvoja chyba a na gumu sa nema vyznam vyhovarat (za predpokladu, ze nenakupujes z Lidlu)
že už mi tiahne na 17 DD nič nieje 100%, predpokladam že antikoncepciu by jej asi nemal kto platiť, lebo rodičom to nechce povedať. Bez by som tiež nedoporučila. Asi by som doporučovala vôbec to teraz neerobiť
@chevro Osobne si myslím, že z tých vlasov by mala najväčšiu radosť, kedže to nejde zmyť, čiže by mala pamiatku na pekné chvíle, kamarátky by závideli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale k vveci, ziadna antikoncepcia nie je stopercentna, takze ak chces mat uplnu istotu, ze nebudes otcom, tak ziaden sex a radsej chodte do zoo
A to je už takmer stopercentná ochrana...
(sarcasm)
no, prezervativ by mal ako ochrana stacit, lebo NORMALNYM pouzivanim by sa nemal ako natrhnut, alebo prasknut... jedine, ze by si ho chcel vybrat z obalu noznickami, alebo zeby toja priatelka mala priliz dlhe a ostre nechty... cize na to si davaj pozor. Inac by nemal byt problem A samozrejme to je bezpecnejsie ked sa spravis mimo... (ale radim niekam inakam ako priatelke rovno do oka, a podobne )
A okrem toho: Je vela peknych veci, ktore spolu mozete robit bez toho aby ste mali sex
@matony55 , zachovajte si obidvaja čistotu do 18. rokov, čas tak rychlo beží a budete o to šťastnejši, lebo sa navzajom lepšie spoznate a budete sa milovať bez problémov.......filip