@11 keď BB King začínal, tak hrával v krčmách, kde sa kúrilo akýmisi horiacimi sudmi a raz sa počas takéhoto koncertu pobili dvaja chlapi a prevrhli takýto sud a všetko začalo horieť...všetci ušli von spolu s BBim, ktorý si ale uvedomil, že dnuka ostala jeho gitara a vrátil sa po ňu...keď s ňou vyšiel von a dozvedel sa, že tí chlapi sa bili o dievča menom Lucille, tak sa rozhodol, že gitaru nazve Lucille, aby mu navždy pripomínala, že nikdy v budúcnosti nemá robiť takúto hlúposť...všetky ďalšie jeho gitary niesli toto meno...
za niektoré z hore uvedených by som trhala nechty, hlavne @14
(vlastne to je asi jediné z tých iritujúcich, čo kedy boli na mňa použité a je to meganechutné)
@14 mna vola asi polovica kamosov uz roky Luca a nevadi mi to vobec lebo na strednej mi tak hovorila fyzikarka a bolo to take smiesne a nejak to ostalo
ono to fakt nevyznieva nijako zle ked som na to zvyknuta, ani to ti ludia nemyslia zle
ale teda inak mi ostatni ludia najviac zvyknu hovorit Luci a manka, tatko sestra a tak Lucka
proste pre mna je stokrat skaredsie ked mi niekto povie Lucia nez Luca
@h8u napríklad ja mám @14 (mám k tomu taký odpor že to ani napísať nemôžem zafixované s jednou bývalou triednou asi hlavne preto mám k tomu taký odpor, zatiaľ čo neutrálna kalendárová verzia mi príde super
a teda som chcela povedať to, že dosť závisí od asociácií a tak, niečo ako keď sama o sebe niekedy referujem ako o Lucinke, s mierne sarkastickým podtónom a podobne to akceptujem pri niektorých ľuďoch, kt. vedia, kedy to správne použiť, ale ak by ma tak nazval niekto iný, tak som nepríjemná
a hej, @22 je jedna z kategórií "no čo, zvykla som si"
a strašne mi príde vtipné, že kým som bola tak 10-ročné ružové a blonďavé dievčatko, tak ma jedna spolužiačka volala Luciferka, ale odkedy nie som ružové blonďavé dievčatko, už ma nikto s Luciferom nespája
@h8u mne nahodou pridu take mena ze Luca, Vera, Mira, Krista dost moderne a paci sa mi to viac ako ich povodny tvar
A ty si hlavne Čila, Lujza Mlsná, Lucy White, Lučenzo a teda nechapem ako si mohla zabudnut na Erža
a zvykli ma volať aj
Lucka-Pucka
Luca
Lučštek
Lucius
Lucifer
Lucifuk
Lusinda
Lusíja
Lučíja
Lucinček
Lúčka
Lucisko Psisko
Lula
Lulinka
Lulu
Lulujazerník (to fakt netuším, ako niekomu mohlo napadnúť O_o)
a Lúša
zabudla som tam smajla, nebolo to az take serious ale sak ň je uplne ine len moj subjektivny pocit je, ze r a k robia uplne opacny dojem ako c a j ostatne pismena su mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Luc
Lucifer
verzia z 80s...
okej chýba mi a čo!
(vlastne to je asi jediné z tých iritujúcich, čo kedy boli na mňa použité a je to meganechutné)
ono to fakt nevyznieva nijako zle ked som na to zvyknuta, ani to ti ludia nemyslia zle
ale teda inak mi ostatni ludia najviac zvyknu hovorit Luci a manka, tatko sestra a tak Lucka
proste pre mna je stokrat skaredsie ked mi niekto povie Lucia nez Luca
Luc
Luci
Lucijaaaa
Luca (tak sa smiem iba ja sama oslovovat)
Lucifer (tak ma smie iba on oslovovat)
a potom ešte takéto že: Lucka - Pucka
Lucinka - Pucinka
a take trápne rýmy ..
a teda som chcela povedať to, že dosť závisí od asociácií a tak, niečo ako keď sama o sebe niekedy referujem ako o Lucinke, s mierne sarkastickým podtónom a podobne to akceptujem pri niektorých ľuďoch, kt. vedia, kedy to správne použiť, ale ak by ma tak nazval niekto iný, tak som nepríjemná
a hej, @22 je jedna z kategórií "no čo, zvykla som si"
a strašne mi príde vtipné, že kým som bola tak 10-ročné ružové a blonďavé dievčatko, tak ma jedna spolužiačka volala Luciferka, ale odkedy nie som ružové blonďavé dievčatko, už ma nikto s Luciferom nespája
A ty si hlavne Čila, Lujza Mlsná, Lucy White, Lučenzo a teda nechapem ako si mohla zabudnut na Erža
a zvykli ma volať aj
Lucka-Pucka
Luca
Lučštek
Lucius
Lucifer
Lucifuk
Lusinda
Lusíja
Lučíja
Lucinček
Lúčka
Lucisko Psisko
Lula
Lulinka
Lulu
Lulujazerník (to fakt netuším, ako niekomu mohlo napadnúť O_o)
a Lúša
luca ma c a to neznie dobre
lucia je pekne meno, kedysi som sa tak chcela volat (ano viem ze nie som k teme ale aspon sa snazim
a Tonka si zabudol este
a když už, tak aj Lujza možno?
zabudla som tam smajla, nebolo to az take serious ale sak ň je uplne ine len moj subjektivny pocit je, ze r a k robia uplne opacny dojem ako c a j ostatne pismena su mimo
coooo.... :ehm:
to keby viem, tak ho aj menom tagnem :-S
Dostanem cenu za trápnosť? :-S
Prave som si uvedomila ake skarede veci deti vedeli na zs vymysliet
A lucky mam rada a nepoviem im inak ako luci lucka alebo lucinka.
Lučia
ale celkom all right je Lulu