Je to normálne? Je moja prvá a ako som napísal nechce sa ho ani dotknúť,nijakým spôsobom. Vraj fóbia,ale zas s radosťou mi posiela erotické správy kde práve opisuje jak by sa sním pohrala.. A aj to sa jej ľúbi keď sa ja realizujem u nej,či už jazykom/prst
"vraj fóbia"??? ... keby má fóbiu tak by v žiadnom prípade nepísala podobné smsky... a vyzeralo by to teda úplne inak aj v reále.. fóbia je vážna vec......... skôr si myslím, že sa toho bojí... obavy či to nepokazí.. či sa ti to bude páčiť atď....... skús jej ty sám chytiť ruku a naviesť ju.. držať jej ju a názorne jej ukázať čo a ako.... a uvidíš...
@atropabelladona keby že to bolo také triviálne tak sem ani nepíšem.. Prvý pohlavný styk som mal s ňou,takže kvôli pohlavným chorobám by som sa mohol báť skôr ja a hygiena? Až prehnaná u mňa niekedy
alebo ked budete spat pri sebe tak si pomaly poloz jej ruku nanho a sleduj ako rano zareaguje, ked sa zobudi je to lepsie nez podstrcenie, lebo ona sama nebude vediet, ci nahodou ona tam tu ruku nedala
Ja som s ňou už túto vec prediskutoval a istý čas sme sa o tom nebavili atď ale teraz týždeň 2 dozadu zas mi začala posielať sms,že to chce urobiť a bla bla.. Dnes sme boli spolu, na sex sme nemali príležitosť takže som ju uspokojil inak,ona mi povedala,že ma miluje a začala zívať,že je ospalá Ok,išiel som domov.. A neviem že fakt čo by som mal robiť lebo ani keď sa s ňou porozprávam nepomôže to a nie je to pre ňu nepríjemné,že ja pre ňu dobre že dušu neobetujem a ona nič.. :/ Trápi ma to lebo ju milujem ale ak to takto bude pokračovať tak.. Primárny problém nie je toto, ale jej prístup ku mne..
to je fake ..a ked nie,tak potom ..neviem ,čo si mám o nej pomyslieť ,ak naozaj máš takýto problém,tak dobre nerozumiem ..
píše ti vyslovene správy,že čo by robila ?a pritom sa bojí ?to je choré,nie ?robí sa hrdinkou a nie je ?to je divné,to nie je blok,keby mala blok,tak o tom ani nepíše
@natuska6262 nie,nie je to fake.. Kiežby bol :/ A jo píše mi také veci,ešte k tomu minule aj to,že teraz budeme spolu urobím to,sme spolu a vôbec nič.. Už mi bolo trapné sa pýtať,že tak čo bude lebo som sa spýtal trikrát a trikrát mi povedala,že nevie.. Aj podla mňa je to choré a už mám paranoiu z nej. Akoby sa so mnou zahrávala v tomto smere a využívala moju naivitu alebo neviem..
zistil si aj preco ma tu ,,traumu"? mozno za tym nieco naozaj nie...a ak nie, tak nech sa spamata, ty jej dobre mozes robit a ona tebe nie? ved je to o vzajomnom prijimani a davani...
hmmm... možno sa bojí, lebo ak nemá žiadne skúsenosti, nevie čo má robiť, ak s tebou prišla o panenstvo, môže sa hanbiť, pretože to ešte nikdy nezažila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ved normálne jej vysvetli, že ked sa ho nechce dotknúť tak nech ti také veci neposiela alebo @1
to máte nejaký bezkontaktný pohlavný styk? O.o
akoze.. takto fungovat cely zivot..
To sa poddá, chce to čas
@assasins si Pán s veľkým P,strašne si pobavil
a ked nie tak jej pohromzi, ze si najdes niekoho, kto sa ti ho bude dotykat
píše ti vyslovene správy,že čo by robila ?a pritom sa bojí ?to je choré,nie ?robí sa hrdinkou a nie je ?to je divné,to nie je blok,keby mala blok,tak o tom ani nepíše