takze..Dajme tomu zo vsetkych priatelov,ktorych mate vo webke...s ktorymi sa stretavate aj ,,live"/teda vonku,v skole a tak??..Mate tu vobec takych?...a dokazete im aj verit,alebo sem len chodite sa proste zabavit a vsetko co sa tu povie pre vas nema
no podľa mňa je na kamarátstvach cez net dobré to že môžeš spoznať niekoho aj z druhého konca krajiny. A zase môžeš spoznať aj niekoho z tvojho mesta koho by si v reálnom živote nestretla a možno si budete rozumieť
ja som par takych kamaratov nasiel a su fajn. dokonca niekedy lepsi, lebo priatelov cez net spojili casto nazory, zaluby... a priatelov v skole casto spojilo iba to, ze ich proste dali do tej istej triedy, izby...
osobne poznam kamaratky, priatelov, spoluziakov z toho kontakt listu tych je asi 20? ostatni tam maju miesto len preto lebo bud sa zabavam na nasich ts-kach alebo nieco podobne
ja nepoznam nikoho osobne to su cisto iba internetove pokeci ale dost mit o prospieva ked s niekym rozoberiem veci ktore ludi v mojom okoli vobec nezaujimaju
Jasné, ale to sú len kamošky z triedy - konkrétne 3 z mojich priateľov tu... čiže sme sa poznali dávno pred tým, ako ktorákoľvek z nás chyrovala o Birdze
A inak len čisto ts-ky, s jednou ešte predtým maily, však Dream ? ale naživo sa nepoznám už z nikým iným.
Osobne z nich poznám 30-tich, s väčšinou z nich sa aj stretávam (plus poznám a stretávam niekoľkých ďalších, ktorých medzi priateľmi nemám, aj keď mám pocit že by tam patrili)
A čo tu poviem (resp. napíšem) myslím vážne a väčšine z tých ľudí dôverujem (a myslím že nie bezdôvodne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale to je fakt malicko zo 75(ci kolko ich je )
A ani som o tom nevedela
ja mam 5 ludi v priateloch a z toho 3 poznam osobne...a nvm ci by sm sa chcel s niekym, s kym kecam cez net niekedy stretnut...uvidime...
A inak len čisto ts-ky, s jednou ešte predtým maily, však Dream ? ale naživo sa nepoznám už z nikým iným.
A čo tu poviem (resp. napíšem) myslím vážne a väčšine z tých ľudí dôverujem (a myslím že nie bezdôvodne)