Ja veľmi rada čítam na nete blogy(príbehy) na pokračovanie. Pridajte svoje tipy na autorov takýchto príbehov na Birdzi a pomôžeme si navzájom, ak to ešte niekoho tiež baví čítať Nemusím si niekedy aspoň knihy kupovať
môj drogový seriál s názvom "Hrdinovia" má to 6 častí ale je to cele take pomiešané v blogu.....lebo som to pisala od februara do juna alebo tak nejako
@butterfly4....precitala som si od wandy jeden jej bog a dost ma to chytilo....to ako sa jej zabila spoluziacka....ale ten o ktorom si pisala ty som nenasla.....datum?
@antja inak to sa zda aj mne.. a co sa tyka blogov na pokracovanie, tak som este nenarazila na taky co by sa mi vyslovene pacil.. (aj ja jeden pisem ale ani ten sa nikomu vyslovene nepaci )
eh hoci ja pisem pribehy na pokracovanie akle asi by ta to nezaujalo kedze je to na style anime a je to cele fantasy a romantika ma to tu na blogu zatial tri kapitoly aj ked ich mam napisanych uz 6 a cem to dost roztahat...ale naozaj pochybujem ze by sa ti pacil pribeh na style japonskych animovanych filmov takze asi nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"Nepochopená"
a tak isto príbehy od @flleur "Denník" a "Zasnená"
Denník
môj drogový seriál s názvom "Hrdinovia" má to 6 častí ale je to cele take pomiešané v blogu.....lebo som to pisala od februara do juna alebo tak nejako