Typy na zmenu: dajte preč tu hviezdu hore, nech idú vymazať priatelia, nech sa smajlík premení len keď je za tým medzera, lebo potom keď je v linku : a P tak sa to zmení na smajla a už je link v kely atď., je tu toho dosť
verím tomu, že všetko bude lepšie ako toto...ak aj nie, myslím že si vypočujú čo sa nám nepáči,čo nefunguje,čo nám chýba a budú sa nám snažiť vyhovieť keď už KONEČNE urobili zmenu
...ja sa idem rozlúčiť s mojím CSSkom ktoré som mal 2 týždne :´(
@sugy1 mne Birdz na mobile fungoval na 10% takže som mega happy nešlo mi nič napísať, proste sa to neodoslalo a to, že som mal celý Birdz poprehadzovaný ani nehovorím
ta mobilna verzia moc potrebna neni podla mna lebo birdz aspon na mojom mobile funguje na 99% tak ako aj na PC ale tak v pohode mozno to bude prakticke ale dufam ze pride aj normalna zmena nie len ta mobilna verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
P.S.: Radšej si nerob nové CSS-ko
a podľa mňa, keď sa niečo udeje tak polka bude pičovať, že hento sa jej neľúbi a že prečo je hentotak a nie hentak a že chcú starý birdz!
Na druhej strane ďakujem Bohu že si konečne vymažem "priateľov" a že neuvidím roletník a že mi nebude svietiť imaginárna tska a tak ...
Hold, ak zrušia zmenu cssiek, to bude kriku
Ale zas Birdz TV by mohla fungovať znova poriadne, priatelia ale rolety sú sčasu na čas fajn
nom necháme sa prekvapiť
a áno, fičQám si na nich
...ja sa idem rozlúčiť s mojím CSSkom ktoré som mal 2 týždne :´(
@sugy1 mne Birdz na mobile fungoval na 10% takže som mega happy nešlo mi nič napísať, proste sa to neodoslalo a to, že som mal celý Birdz poprehadzovaný ani nehovorím
dúfam že tohoto smajlíka nechajú!!!!
ale tak, iné prehliadače mi Birdz pre istotu ani neotvorili
O nejakom responsive designe si urcite mozme rovno nechat zajst chut
Ked za tie roky to nedaly do pucu, nestane sa tak ani zajtra.
No necham sa prekvapit...