luxie nie každý je závislý na internete a nič iné nerobí len sedí za PC a robí si čárečky ako často bývajú ktoré témy. možno by si mala porozmýšlať o zmysle svojho bezcenného života a vypnúť PC a ísť niekde von
@klara188 - tak potom tvoj život musí mať fakt veľký zmysel, keď sa anonymne pýtaš cudzích ľudí koľko krát majú do týždňa sex. Nepríde ti to vôbec zvrátené a hlúpe sa pýtať na intímne veci. Padaj pekne na diva.sk alebo inú pseudokokotinu sa pýtať takéto otázky.
@0 nepochopila si @1 ...
čo máš z toho, že ti to tu napiseme? budeš sulozit viac ak ti vyjde náš priemer 14 alebo 7... alebo budeš sulozit menej lebo sa ti tvoj priemer bude zdať vysoký?
niekto súloži menej, niekto viac...je to každého osobná vec.
@ricko85 nemám taký pocit @klara188 sorry že ma nezaujíma sexuálny život birdzákov a prídu mi tieto témy trápne a čiaročky si budem robiť za každý krát čo niekto vytiahne argument že som nolifer lebo sa mu nepáči že som mu niečo negatívne okomentovala.
Tešila som sa na komentáre tohto typu, kedy sa všetci budete rozhorčovať a navzájom sa hádať, alebo hľadať tie najlepšie argumenty prečo áno a prečo nie. A preto ste všetci TU, nie preto aby ste radili, alebo pomáhali.
@klara188 - tak teraz mi povedz ako by ti mohol k tej otázke niekto poradiť alebo pomôcť? Pýtaš radu alebo pomoc?Nie. Tak to potom nevyžaduj a nediv sa, že dostaneš takúto odozvu
Možno som nemyslela konrkétne na moju otázku pomáhať, ale celkovo, ktoré fórum som otvorila, tak z 30 kometárov bolo urážlivých 27 a 3 ktoré možno vážne odpovedali na otázku resp problém.
Ty ten Tomias myslíš že som dementná? Keby som aj vážne napísala priemer, že po tom ako si sa do mňa pustil, by som od teba očakávala normálnu odpoveď?
v tvojich rokoch moja zlatá by si mala mať iné otázky, napr.
ako často pomáhate mamine v kuchyni, varíte, viete si niečo ušiť na seba, kamarátka ma poprosila o pomoc....atď.
väčšina 20ročných žije svojim sexuálnym životom a pokiaľ sa ich to netýka tak neriešia kto s kým kde ako často sexuje
keď ti poviem že mám tak a tak často sex tak čo s tým proste spravíš, čo z toho máš? budeš sa cítiť lepšie keď zistíš že máš častejšie? píšeš nejakú odbornú prácu o sexuálnom živote Birdzákov? proste nedáva mi to zmysel.
@19 a? Vacsina 20 rocnych ludi je aj pomerne uvedomela, aby tu riesila kolkokrat do tyzdna s niekym sulozia, pripadne sa chvalili ako deti, kto dalej docura.
@klara188 som sa do teba pustil? len mám názor ,ako môžeš očakávať od druhých, že ti sem napíšu vážne ako často sulozia ak ty sama nechces tento údaj poskytnúť.
čo ak som asexual?
nabudúce ma oznac -> @tomias
neivem kto je to Birdzák, dokonca to neviem ani vysloviť. Neviem mám pocit, že sa vás všetkých táto otázka dotkla, to som nechcela. Idem od vás, niekto má aj niečo iné na práci ako tu Birdzovať zatiaľ ma tu možete zlinčovať a ja sa na tom potom pobavím
@tomias fajn, niekedy 2-3-4 x do dňa, niekedy viac. Preto ma to zaujímalo či je to nieje moc, síce asi je to normálne keď to nám tak vyhovuje, ale proste som chcela vedieť či je veľa takých ako my.
@klara188 podľa mňa je to veľa, ale beriem do úvahy, že niekto ma veľké libido. ak máš stáleho partnera tak je to fajn, ak striedas kvôli sexu a vyhladavas ho tak je to z môjho pohľadu blbe.
ja ti tiež nepomozem so štatistikou a udavam celkom vážne 0 ..a nie len týždenne, ale aj v inom časovom obdobi.
birdzak/birdzačka je člen tejto komunity.
@tomias nie určite partnerov nemením..Len jedného. a už ide mi odpovedať pomaly aj na otázku a ani to nebolo, ešte nabudúce bez blbých poznámok @gukol samozrejme vyhľadám
keď mám možnosť tak 3x denne. @zajkousko varím rada, mamine nepomáham lebo by sme sa pri tom pozabijali a šiť neviem
a autorke: nechcem sa zamýšľať nad tvojou mozgovou kapacitou ale musíš byť na tom fakt úboho keď sa v 20 rokoch chodíš pýtať na internet takéto blbiny a jebeš do každého koho odpoveď sa ti nepáči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
gratulujem k vytvoreniu originálnej témy ktorá tu vôbec nie je každý druhý týždeň.
zaujímalo čo z takej odpovede človek má.
@klara188 - tak potom tvoj život musí mať fakt veľký zmysel, keď sa anonymne pýtaš cudzích ľudí koľko krát majú do týždňa sex. Nepríde ti to vôbec zvrátené a hlúpe sa pýtať na intímne veci. Padaj pekne na diva.sk alebo inú pseudokokotinu sa pýtať takéto otázky.
čo máš z toho, že ti to tu napiseme? budeš sulozit viac ak ti vyjde náš priemer 14 alebo 7... alebo budeš sulozit menej lebo sa ti tvoj priemer bude zdať vysoký?
niekto súloži menej, niekto viac...je to každého osobná vec.
@klara188 sorry že ma nezaujíma sexuálny život birdzákov a prídu mi tieto témy trápne a čiaročky si budem robiť za každý krát čo niekto vytiahne argument že som nolifer lebo sa mu nepáči že som mu niečo negatívne okomentovala.
+ sa nikto nepohádal
Žiješ v inom svete
Ty ten Tomias myslíš že som dementná? Keby som aj vážne napísala priemer, že po tom ako si sa do mňa pustil, by som od teba očakávala normálnu odpoveď?
ako často pomáhate mamine v kuchyni, varíte, viete si niečo ušiť na seba, kamarátka ma poprosila o pomoc....atď.
nie si ty náhodou na Generálkach ináč?
keď ti poviem že mám tak a tak často sex tak čo s tým proste spravíš, čo z toho máš? budeš sa cítiť lepšie keď zistíš že máš častejšie? píšeš nejakú odbornú prácu o sexuálnom živote Birdzákov? proste nedáva mi to zmysel.
čo ak som asexual?
nabudúce ma oznac -> @tomias
ja ti tiež nepomozem so štatistikou a udavam celkom vážne 0 ..a nie len týždenne, ale aj v inom časovom obdobi.
birdzak/birdzačka je člen tejto komunity.
@gukol samozrejme vyhľadám
@zajkousko varím rada, mamine nepomáham lebo by sme sa pri tom pozabijali a šiť neviem
a autorke: nechcem sa zamýšľať nad tvojou mozgovou kapacitou ale musíš byť na tom fakt úboho keď sa v 20 rokoch chodíš pýtať na internet takéto blbiny a jebeš do každého koho odpoveď sa ti nepáči
nalozila .serus
Ja s frajírom cca 20x týždenne, občas aj menej keď sa dakedy nemožeme stretnúť...
Potom si to dobehneme ale