@ps102 len som nechcela odpovedať na zvyšné otázky, tak aspoň prvú dostanem aj ja obrázok "smutné"?
Ale seriózne, nemám dojem, že by som na to nejak extra upozorňovala, akurát tá veta čo mám v profile, ale to tam mám len tak zo srandy už roky a chlapci mi normálne môžu písať
Ja ti neodpoviem lebo klames seriozny prieskum tam ma vzdy napisane ze je to anonymne a vysledky budu pouzite len ako statisticke udaje! Je to podvrh!!
@nats tak moja skúsenosť s underwhelming vecami na birdzi je, že často sa dotyčný úprimne naozaj snaží, a práve vďaka tomu výsledok vyzerá "len" ako keby sa absolúne nesnažil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2. Čo je ťa do toho?
3. Čo je ťa do toho?
4. Čo je ťa do toho?
2. Nie
3. Pred spaním aj po zobudení
4. Už v škôlke som vlhla nad Ken bábikou, už vtedy som vedela, že budem nymfomanka
Ty nejako veľmi rada upozorňuješ na tento fakt.
Akoby si tomu sama neverila
Ale seriózne, nemám dojem, že by som na to nejak extra upozorňovala, akurát tá veta čo mám v profile, ale to tam mám len tak zo srandy už roky a chlapci mi normálne môžu písať
2. aj hej
3. ni
niektorí ľudia proste nemajú kapacity.