naša bývalá učitelka sa volala škvarková keď k nám prišla a na prvej hodine sa predstavovala (to sme boli v chemickej) a kamoška akurát robila niečo s kohútikom na umývadle a ako to počula tak ho odtrhla
@32 tu aj osobne poznas? tu poznaju v kazdej dedine, vacsinou to je niekoho byvala spoluziacka. zaujimavostou je, ze podla registra priezvisk nikto taky na slovensku nezije.
hm..na susednom sidlisku sme si s kamaratkou citali zvonceky a asi 3 sme nasli co sa volali Pažítka..alebo este je dobre ze v maminej robote pracuje drozd,vrabcova a strašivtáková..a este oznam jedneho chalana co sa vola Póša a ked sa mi predstavoval ja som mu rozumela Pošva
mojej mamy spoluziak sa volal Kvetoslav Tulipán ... moje meno Szilárdy (to jedna ucitelka na moje meno volala a stala som pred nou "Kde je ten szilardy? nikde som ho nevidela ! kde si?!" )potom Hlavata, Kotikova, Kozelkova (prepac niki
@42 moja mama mi tiez vravela o nejakom spoluziakovi ktory sa vola kvetoslav tulipan srobarka darmo
byvaly spoluziak sa vola Capik napr , triedna Drozdova, nemcinarka Bobrova, zemepisarka Kukuvkova a ked roznasam letaky tak na jednej schranke je Bratru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
=D
bože
si predtav komentatora pri fotbale
Obžera je tiez dobre=D
Hruška, Slivka, aj Brindzu dobre vidite s mäkkym i mame Detka s t
Mačkovú, Drozda poznám Tichý...
byvaly spoluziak sa vola Capik napr , triedna Drozdova, nemcinarka Bobrova, zemepisarka Kukuvkova a ked roznasam letaky tak na jednej schranke je Bratru
kurva fix tak sa volam mas dajaky problem ?
V našom vchode býva Kapičák
Spolužiakova bývalá suseda sa volala Najebaná
A slovinárka nám hovorila že jeden jej bývalý kolega sa volal Vecheť
Kakaš, v knihe SJ v článku bola Viskupičová, Suchý, Kulifaj, Bojko, Koreň, Šalát, Kekeňák...
Rozťahaná
Nehúl