Ahojte! Mam menší problém ...Teraz som tu výnimočne,lebo ináč sa sem nemôžem prihlásiť.Neviete prečo by mi to nešlo? Skúšala som aj vypnúť niektoré anti-vyraky,ale nepomohlo.Som tu po dlhšom čase,ale radšej sa skúsim neodhlásiť,lebo viem,že zajtra by mi t
No idem si vypisat meno a heslo,aby som sa sem mohla prihlásiť.Raz mi to vypísalo,ze zlé meno alebo heslo.Tak som si dala spraviť nové,no aj to mi nešlo.Inokedy ked meno a heslo vypíšem,tak sa mi začne načítavať nová stránka,ale naskočí ta istá..žiadna tajná pošta proste mi naskočí tá ista stránka-akokeby som sa neprihlásila.Mám len jeden a dobrý-myslela som to tak,ze ked ho vypnem.Dakujem aj tak
A aký to je prehliadač? To je dosť dôležité napísať.
Ak ti píše, že zlé meno alebo heslo, tak dávaj pozor na to, aby si nemala napríklad zapnutú anglickú klávesnicu (prípadne iný jazyk), CapsLock a ak tam máš čísla tak samozrejme zapnutý NumLock. Viem z vlastnej skúsenosti, že toto sú najčastejšie problémy, keďže pri zadávaní hesla nevidíš, čo píšeš.
Prehliadač? hm..pravdepodobne myslíš internetový,že?Prepáč,ale ja sa v takýchto veciach nevyznám..ehm.. Chodim sem cez Internet Explorer,alebo Operu -ale na obidvoch to blbne... Práveže si toto všetko-Num Lock,Caps Lock kontrolujem.. Niekedy ma to prihlási,niekedy nie...
No podľa mňa na stránke problém nebude, keďže mne to ide, v prehliadačoch tiež nie. Tak to bude asi niečo medzi tým. Veľmi sa v tom nevyznám, ale môže to blokovať firewall alebo nejaké nastavenia prehliadača. Viac ti poradiť neviem.
Hm..no newiem..včera som sa naschvál neodhlásila a vypla som PC.Sa mi to samozrejme samo hned odhlásilo. Dnes som sa skúsila odznova prihlásiť a ono mi to ide! ..no len aby mi to tak ostalo..som sa vrtala v nastaveniach.. Winlogon? to uz vôbec neviem,čo je...
Mne sa stalo raz niečo podobné...no ono...práve raz keď som bola tu, zrazu sa mi len táto stránka zasekla a celý prehliadač sa sám od seba vypol!!!!!!! Tak fajn, bolo to divné, znovu som ho otvorila a šla som sem, lenže........len čo sa načítala stránka, bum, zas sa sama vypla a ani prihlásiť som sa nestihla. A chyba určite nebola v prehliadači, pretože tých som potom vyskúšala aspoň 5 a vždy to isté. A iné stránky mi fungovali normálne, len birdz sa zasekával a vypínal. Aj som všeličo prenastavovala v pc a nič...tak som to každý deň bezvýsledne skúšala až raz...po dvoch týždňoch dlhých...konečne to šlo a ide doteraz...ale niečo v tom musí byť!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ako sa to prejavuje? Napíše, že nie je platné meno / heslo alebo to jednoducho neprihlási?
Ty máš viac anti-vyrakov? To sa neodporúča, lebo potom nepracujú správne.
Ak ti píše, že zlé meno alebo heslo, tak dávaj pozor na to, aby si nemala napríklad zapnutú anglickú klávesnicu (prípadne iný jazyk), CapsLock a ak tam máš čísla tak samozrejme zapnutý NumLock. Viem z vlastnej skúsenosti, že toto sú najčastejšie problémy, keďže pri zadávaní hesla nevidíš, čo píšeš.