Kedysi stránky boli veľmi pekne optimalizované pre mobil, keď bol wap.birdz.sk. Teraz sa mi načítava kompletná verzia ako cez PC, čo je dosť nahovno, keď sa pripájam len cez mobilný net a nie som pripojený na wi-fi. Chcelo by to nejakú light verziu aby sem človek mohol ísť a prečítať si a odpísať na TS-ky, prípadne si čítať blogy.
Aj ked to ide cez Wifi je to dost nahovno, prinajmensom ked pisem komentar do fora, tak je tam par buggov a casto musim zmazat cely komentar, lebo sa nedokazem na prehliadaci dostat na konkretne miesto/ pri pisani na Androidoch mi po dopisani vety a prechode do dalsieho riadka nic nikam neposunie a ked si to posuniem sam, tak nenakliknem tu ciarku, za ktorou sa pise...[vies co myslim, take nieco ja l co nechava pismenka ]
Chodím občas cez mobil, cez Operu Mini, ale je to dosť nahouby - napríklad keď si otvorím správu, namiesto jedného okienka na odpoveď tam mám dve (do dnešného dňa neviem, ktoré z nich má byť to, kam mám písať) a aj keď trafím správne - niekedy pošle odpoveď, niekedy nepošle a niekedy mi zmaže odpoveď a pridá nové dve okienka na písanie... A cez "starú" Nokiu som sa k prihláseniu musela preklikať cez fórum. Takže občas chodím, ale dosť nerada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(ach)
Aj ked to ide cez Wifi je to dost nahovno, prinajmensom ked pisem komentar do fora, tak je tam par buggov a casto musim zmazat cely komentar, lebo sa nedokazem na prehliadaci dostat na konkretne miesto/ pri pisani na Androidoch mi po dopisani vety a prechode do dalsieho riadka nic nikam neposunie a ked si to posuniem sam, tak nenakliknem tu ciarku, za ktorou sa pise...[vies co myslim, take nieco ja l co nechava pismenka ]
1. stiahni si operu mini..operu mini hej?
2. chod do nastaveni..mas? ,coo? ne? toto O v pravom rohu stlac abo co..jaj blik..
3.chod na nastavenie..vidis ne?..no a potom..
4. ta mas,ze zobrzit jeden stlpec..a das toto..
ne a nesom opity..
A odkedy sa mi pokazil comp,tak iba na mobile....