no nieze sa stazujem prave naopak som rada ze s tym nemam pri sexe problemy a prirodzene vlhnem ale jedine co mi prekaza obcas je, ze to dost casto akoby mliaska pocas sexu,niekedy mi to celkom prekaza ked to pocut
@daniella16 suhlasne prikyvujem aj mne to občas vadí ale co narobím milion zvukov to moze vydat a vzdy mi to pride take vtipne ale som radsej ako by to malo zadrhávat a boliet
@7 btw: vam sa to zda byt trapne koli nam, lebo si myslite, ze my si myslime, ze je to trapne. ale my si to nemyslime, tak co sa vam na tom moze zdat trapne?
no tak ja mam nie az taky nazor ako vacsina ( ale tak ja som pripad.. ) nepaci sa mi ked je dievca taka vlhka a makka.. ak vela z toho potom nemam lebo ja to mam radsej tvrdsie.. neurobim sa... hoci sa mi paci ked vidim ze dievca ma jeden orgazmus za druhym..
Božinku prečo sa tým trápiš ? ... S tým sa vobec nemusíš zaoberať, pokiaľ ťa chalan ľúbi takú aká si a myslím že v tedy by mu to nemalo prekážať. Každopádne držím palčeky
tak za toto sa vôbec nehanbi... to je skôr tvoja výhoda v porovnaní s ostatnými babami
okrem toho, množstvo ľudí má z filmov úplne zidealizovaný sex. a pritom je toľko rôznych zvukov, ktoré ťa môžu počas ,,toho" rozosmiať. to o čom píšeš ty je prirodzené a naozaj skôr obdivu ako opovrhnutiahodné
to je podla man uplne fajnove ked to plieska a mliaska naraz a neni to nic zle ze si moc vlhka bud rada my co sme vlhke mozme byt radi..racej byt vlhka az moc ako vobec...nelam si s tym hlavu je nas viac a ono to je fajnove ked totak "prdne" mi je vzdy smiesno sa vzdy natom zasmejem
skus sa na tom spolocne s priatelom zasmiat..aaq ked sa miluejte myslim ze mu to vobec nevadi...tedaaa pochybujem ze by to dakomu aj vobec vadilo...aaspon nemate s tyk taky jednotvarny a predsa...ake su lubrikanty drahe ...ber to z tej lepsej stranky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
bodaj by vsetky boli take vlhke ako ty
(nesrandujem)
chalana to len povzbudi
a je to lahsie aby do teba vnikol..=D aspon nemusi pouzivat vselijake lubrikanty..=D
okrem toho, množstvo ľudí má z filmov úplne zidealizovaný sex. a pritom je toľko rôznych zvukov, ktoré ťa môžu počas ,,toho" rozosmiať. to o čom píšeš ty je prirodzené a naozaj skôr obdivu ako opovrhnutiahodné
Nahraj na mobil, daj sem link a posudime.....