mas aj sampon, napr. na to aby vlasy boli hustejsie ci ake ani neviem ... raz sme volaco take mali ale ja som to nepouzival. alebo zihlava mam pocit, tiez napomaha, aby vlay rastli rychlejsie, ale potom fakt uz len ta lekaren. a tam ti pomozu.
@4 , zeby skomercnel a ponukal svoje tajne odvary verejnosti? asi nema prachy
hm tak myslim ze doslovne zvysit pocet vlasov sa neda...jedine nejakym liekom ale samponom urcite nie...neviem ci je tvoja fotka aktualna ale ked mas take kratke vlasy tak tam ani nie je vidno ze su riedke
@0 ááá z toho si nič nerob, to is pamätám ako včera keby bolo, keď mi bratranko povedal že boha ty máš aké riedke vlasy (to sme sa mimochodom "bláznili" u dedka s hadicou miesto polievania trávnika a boli sme mokrí, tak si to všimol na mojej hlave) a sleduj čo mám teraz...parádne dlhé/dlhšie vlasy takže minimálne v 20-tich rokoch budeš mať ešte dobrú hrivu
@10 tak to som ešte netušil, že sem prídeš aj ty takže vraciam späť, moje sú úbohé, parádne má @drumer-ka ale...neviem kto mi povedal v KA, že na chalana mám dobré vlasy
@21 na hríbik som bola naposledy ostrihaná ako 6ročná takže to nie a do postupna už vôbec a číro?? ty si sa s koňom zrazil? nie veru, len si to dám normálne odcvaknúť a preto lebo chcem... ostrihať sa, nie dať ti vlasy som zvedavá kedy ma to chcenie prejde
@22 tak žiaden zázrak na tvojej hlave nebude vidno? to si môžeš aj sama hento spraviť, nie? keď ja som si strihal vlasy sám keď som ešte chodil na gympel...tak hento by aj taký ako ty zvládol a daj sa na kratšie ako ja...že nech aspoň raz v živote mám dlhšie háro ako ty
@24 a ty si videla, ako to vyzeralo??!! videla si tú fotku s tou kostrou? t obola moja práca a podľa mňa to bolo dobreé počuj dnes t ide to odjebávanie lepšie ako mne
zvysenie poctu vlasov...smiesna veta..no neviem ci sa da ten pocet zvysit ale ak ti padaju vlasy kup si na to sampon, mne tiez padaju a rednu, pouzivam sampon Revalid a pomaha..a este Viaderm tabletky...ale najlepsia je zdrava strava...asi ti chyba nejaky vitamin
mno vidím že čas na nejakú radu takže vlasy rastú z brezového DIXI šampónu, alebo sú aj iné šampóny a hlavne vodičky zn. LUNA, na zhustenie pomáha si vlasy oplachovať odvarom zo žihlavy myslím že aj čaj postačí.. ale nie je nad prírodu. hm, v lekárni si môžeš kúpiť CAPILLAN Q (vodička), abo prípravky REVALID. Z vitamínov: zinok, selén. mnooo, pochybujem že aspon 1 možnosť nejako využiješ ale snád aspon niekomu som pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
hm tak myslim ze doslovne zvysit pocet vlasov sa neda...jedine nejakym liekom ale samponom urcite nie...neviem ci je tvoja fotka aktualna ale ked mas take kratke vlasy tak tam ani nie je vidno ze su riedke
tak tym padom-nejake rastove pripravky z lekarne..+mozno aj nejake vitaminy, like Zinok
No kapitalizmus dostal aj jeho
A už dáva aj na splátky
uch, no a dík za reklamu na mňa a moje vlasy vlasofil
@deraina Grrr
no vieš, už sa niečo z tvojho odjebávačského umenia nalepilo aj na mňa
ja mam pocit, ze ona je dobra na vsetko teda samozrejme ako ktora, ako na co