Baby chcela by som vediet ake mate skusenosti s prirodnou kozmetikou a takto...a ake znacky preferujete popripade nejake stranky z kade objednavate a tak zaujimaju ma hlavne pripravky na vlasy
Biokrasa.sk odtial mam cerstvo objednanu prirodnu vlasovu kozmetiku Urtekram, maju dobre ceny,mam od nich sampon aj kondicioner momentalne a som z toho rada,je kvalitna a super zlozenie ma
Potom som spokojna aj s alverde z DMky od nich mam vlasovu kuru a serum na konceky a je pomerne lacna
Potom som vyskusala tiez sampuchy od ponio (zihlavovy+pivonka) a aj kondicioner a soaphoria sampuch-z neho som nebola az tak nadsena( su tiez na biokrasa.sk) .su to vsetko slovenske vyrobky.
A osvedcilo sa mi aj vyluhovat zihlavu a to si robit take zabaly na vlasy.
A celkovo strasne lubim prirodnu kozmetiku,hlavne slovenskej vyroby,vzdy rada podporim male lokalne firmy a sikovnych ludi,pouzivam prirodne mydla na tvar(namiesto vselijakych gelov) mam od Mylo (objednavam zo sashe.sk)- cierne mydlo a mydlo s eukaluptusom a cajovnikom a tiez bambucke maslo na tvar namiesto kremu od nich pouzivam,ale mala som aj od soaphorie a od manna. Najviac sa mi pozdava ale Mylo. Je to tiez slovenska znacka.
Tiez kozmetika Dulcia (slovenska) je tiez kvalitna,mam od nich ocny krem kofeinovy a zinkovu mast.
Od Soaphorie mam masku-biely il,peeling telovy a ruzovu vodu a mala som aj levandulovu vodu.
Tiez su super domace masky-med,drozdie a peelingy- soda bikarbona napr..
A korektor mam od alverde a spiralu pouzivam yves rocher,ta je uplne top,odporucam.
A celkovo ako som presla na prirodnu kozmetiku,vela sa zlepsilo a nepouzivam odvtedy vobec makeup ani nic,neni treba a nedavam na seba zbytocne chcemikalie,nerobilo mi to dobre.
Yves rocher testuje na zvieratach aj ked sa tvari ze nie- ak sa zaujimas aj o tuto stranku veci.
Ja osobne som sa pridala na fb do skupiny No poo (no shampoo) a tam vedia tiez celkom dobre poradit co sa tyka prirodnej kozmetiky, i ked polovica zien sampony nepouzivaju a zmyvaju mukou ci vajickom.
Mne velmi vyhovuju sampony Lavera alebo Biopha z DMky.
NO, nie som dievča, ale prírodnú kozmetiku mám predsa rád (čokoľvek iné mi totiz
smrdí )
Tak za nás môžem odporučiť značky Urtekram, Santé a Alverde radu od DM-ky.
@girasol8
Testovanie na zvieratach je velmi podstatna stranka veci, vdaka Ti za tip.
Vseobecne sa snazim sledovat, ci maju tie certifikaty, a ono je to zaludne v tom, ze niektore veci sice nie su testovane, ale su v nich zivocisne produkty. Takze logo vegan plus leaping bunny je zarukaa
Manna ma extra neoslovila, skor som bola sklamana, a mylo mam len jedno mydielko ktore je take jemne a prijemne ale nic extra a este som mala od slovenskej mydlarne solne mydlo ale to je sialene agresivne
@1 Yves Rocher - aj ja som si kedysi strašne veľa od tejto značky kupovala ale potom som si viac preštudovala zloženie a zistila som že od prírodnej kozmetiky to má celkom dosť ďaleko
a už tu niekto spomínal značku Urtekram, úplne súhlasím, zatiaľ najlepšíe šampóny aké som kedy mala (ten s ružou pre normálne vlasy mám najradšej) a dobrá alternatíva je aj Bione Cosmetics, viem že ten dizajn majú dosť odpudivý ale kvalita neskutočná
(ano, mesiac stare forum, nevadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Potom som spokojna aj s alverde z DMky od nich mam vlasovu kuru a serum na konceky a je pomerne lacna
Potom som vyskusala tiez sampuchy od ponio (zihlavovy+pivonka) a aj kondicioner a soaphoria sampuch-z neho som nebola az tak nadsena( su tiez na biokrasa.sk) .su to vsetko slovenske vyrobky.
A osvedcilo sa mi aj vyluhovat zihlavu a to si robit take zabaly na vlasy.
A celkovo strasne lubim prirodnu kozmetiku,hlavne slovenskej vyroby,vzdy rada podporim male lokalne firmy a sikovnych ludi,pouzivam prirodne mydla na tvar(namiesto vselijakych gelov) mam od Mylo (objednavam zo sashe.sk)- cierne mydlo a mydlo s eukaluptusom a cajovnikom a tiez bambucke maslo na tvar namiesto kremu od nich pouzivam,ale mala som aj od soaphorie a od manna. Najviac sa mi pozdava ale Mylo. Je to tiez slovenska znacka.
Tiez kozmetika Dulcia (slovenska) je tiez kvalitna,mam od nich ocny krem kofeinovy a zinkovu mast.
Od Soaphorie mam masku-biely il,peeling telovy a ruzovu vodu a mala som aj levandulovu vodu.
Tiez su super domace masky-med,drozdie a peelingy- soda bikarbona napr..
A korektor mam od alverde a spiralu pouzivam yves rocher,ta je uplne top,odporucam.
A celkovo ako som presla na prirodnu kozmetiku,vela sa zlepsilo a nepouzivam odvtedy vobec makeup ani nic,neni treba a nedavam na seba zbytocne chcemikalie,nerobilo mi to dobre.
Ja osobne som sa pridala na fb do skupiny No poo (no shampoo) a tam vedia tiez celkom dobre poradit co sa tyka prirodnej kozmetiky, i ked polovica zien sampony nepouzivaju a zmyvaju mukou ci vajickom.
Mne velmi vyhovuju sampony Lavera alebo Biopha z DMky.
smrdí )
Tak za nás môžem odporučiť značky Urtekram, Santé a Alverde radu od DM-ky.
Testovanie na zvieratach je velmi podstatna stranka veci, vdaka Ti za tip.
Vseobecne sa snazim sledovat, ci maju tie certifikaty, a ono je to zaludne v tom, ze niektore veci sice nie su testovane, ale su v nich zivocisne produkty. Takze logo vegan plus leaping bunny je zarukaa
a už tu niekto spomínal značku Urtekram, úplne súhlasím, zatiaľ najlepšíe šampóny aké som kedy mala (ten s ružou pre normálne vlasy mám najradšej) a dobrá alternatíva je aj Bione Cosmetics, viem že ten dizajn majú dosť odpudivý ale kvalita neskutočná
(ano, mesiac stare forum, nevadi