alebo ak nemáš, nastrihaj si alobal (alebo aj magazín s lesklým papierom, ak ti nie je ľúto) na hrubé prúžky a okolo toho obmotaj prameň vlasov zo spodku smerom na hor (ak chceš vlny menej vrtuľkovité a viac väčšie (zvoncovité), radím neobtáčať na alobal tak natesno. K hlave pripevni sponkou.
no tak tieto za prve urcite prirodzene nevyzeraju... a za druhe take pekne inak ako kulmou pripadne zehlickou nedosiahnes...
ak chces prirodzene vlny, tak vlasy (mokre) proste natoc na natacky alebo to urob ako kedysi nase stare mamy (obmotat okolo prstov a pripnut k hlave) a mas. ale nebudu take pekne, pravidelne a hladke ako tieto, to fakt zmoze len teplo.
@4 má úplnú pravdu, alebo som ešte videl, že si daj do nich trochu tužidla a vyfúkaj si ich difuzérom /nadstavec s takými pichliačmi na fén/ to robí celkom pekné vlnky
@ridgeback difuzer nie je zly napad, ale funguje len ak mas prirodzene vlnite vlasy, plus je to tiez tepelna uprava, aj ked samozrejme menej skodi vlasom ako kulma alebo zehlicka... no to si moze vyfukat vlasy aj cez mensiu gulatu kefu a efekt bude rovnaky nemusi difuzer kupovat
Vzdy obdivujem holky co si sami vedia pekne spravit na hlave čo i len priberaný cop nie to hentaké sponkové veci ja som skúšala to s tými papierikmi a občas sa to podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pripomina mi to tie tocene hluposti co sa davaju do kytic
alebo ak nemáš, nastrihaj si alobal (alebo aj magazín s lesklým papierom, ak ti nie je ľúto) na hrubé prúžky a okolo toho obmotaj prameň vlasov zo spodku smerom na hor (ak chceš vlny menej vrtuľkovité a viac väčšie (zvoncovité), radím neobtáčať na alobal tak natesno. K hlave pripevni sponkou.
Alebo bandana waves
» rapunzelsresource.wordpress.com/2009/09/24/band...
ak chces prirodzene vlny, tak vlasy (mokre) proste natoc na natacky alebo to urob ako kedysi nase stare mamy (obmotat okolo prstov a pripnut k hlave) a mas. ale nebudu take pekne, pravidelne a hladke ako tieto, to fakt zmoze len teplo.
zroluj vreckovku na taky sulok s priemerom asi 1 cm a namotaj na to pramen zdola hore a pri hlave to zaviaz
alebo som ešte videla natáčať na ponožky, alebo papieriky
alebo vyskúšaj toto:
tie vlny vyzerajú pekne, len ak máš dlhé a hrozne husté vlasy ako ja, tak na to budeš potrebovať asi milión sponiek