Ahoj,prednedavnom som prisiel o panictvo,ale vyskytlo sa niekolko problemov,ktorych sa bojim teraz... Vsetko prebiehalo,ako malo,fajka super,vzrusil som sa,ale ked uz mala na mne jazdit,akosi mi moj vtak ochabol a nie preniknut do nej,teda aj prenikol,ale
Tak v prvom rade si myslím, že nemáš 21, lebo by si vedel, že sa to stáva, hlavne chalanom ktorý "na to" idú prvý krát..a po druhé..vedel by si, že otehotnieť môže, aj keď s malou šancou, ale náhoda je blbec.. a po tretie, kde bol kondóm?
Asi tak ako bolo povedane v @1 to ze si sa nevzrusil sa mohlo kludne stat pre to, ze si bol prilsi nervozny atp takze velku vedu by som z toh nerobil. Keby to je pravidlo, tak potom by som navstivil doktora. A co sa tyka otehotnenia, tak vidim ze zodpovednost bola na 1mieste... ano otehotniet mohla aj ked si sa nespravil, kedze ta vyfajcila (predpoklad ze si sa spravil pri nej) tak nejake semeno si na penise mal a ked si do nej vosiel tak je mozne ze sa nejakym "plavcom" postastilo... Ale silne pochbyujem, kedze niekedy sa nepostasti ani plnej varke aby bola holka tehotna. Holt ale male riziko tam je.
2. 21? a rodičia ti o bocianovi rozprávali keď si mal 16? pretože inak si neviem vysvetliť že nevieš že a) oplodnenie nezávisí od toho, či sa urobí ona, a za b) oplodniť ju môžeš aj keď sa neurobíš, a za c) keď už sa tak veľmi bojíš, existuje takzvaná postkoitálna hormonálna antikoncepcia, čo je tabletka ktorá zaberá, keď si ju holka vezme do 72 hodín PO.
Mno to že ti potom nestál z toho si nič nerob stáva sa to bežne hlavne neskúseným a keď si to mal po 1x tak to je úplne v poho toho sa neboj !!! Mno kámo guma - prcka je dôležitá pokiaľ partnerka neberie hormonálnu antikoncepciu !!! Tak ako napísali ostatný malilinké percentíčko tam je na to aby sa jej z toho niečo stalo ale to je fakt že zanedbateľné !!! Nemusel si sa vôbec spraviť !!! Ide o to že už len keď si vzrušený vylúči sa ti cez močový mechúr kvapalinka ... niečo ako mazanie -tzv. "kvapôčka lásky" v ktorej sú spermie - ale v malinkom množstve !!! Kámo ale pre vlastnp pohodu si zakúp alebo proste zaobstaral kondómy !!! - a nešetri ... mám tým na mysli značku nie to či sú vrúbkované atď. !!!
Boze moj ... Ad1...Problemy s erekciou ma kazdy chlap ktory je nadmerne vystresovany (moze byt s prace s cohokolvek aj s toho ze to bude mat prvy raz), ak si das to poldeci co ti tu poradili mozes to este zhorsit
Nie je celkom vylucena aj moznost ze sa ti nemohol poriadne postavit lebo si sa prilis sustredil na uspokojenie partnerky.Cize ide len o tom aby si sa uvolnil. A navyse nikto koho poznam vratane mna to nemal na prvy krat uzasne.Aj na sex treba proste trening
a Ad2: Pokial si sa neurobil tak je 0.00001 % moznost ze by bola partnerka tehotna, kedze na to vplyvaju aj ine faktory ako napr. ovulacia.
Pokial neberie antikoncepciu tak ste dost nezodpovedni ak nepouzijete ani kondom. Ale sak tvoja vec. papa
@0 nechces deti NEsexuj.. spolahlivejsiu antikoncepciu este nevymysleli..
@tyrquise paci sa mi ako ho na jednej strane nazyvas nezodpovednym a na druhej mu vravis, ze sanca otehotniet je ... povedzme niekde v oblakoch
inu ked sme pri tom, nie som v tom odbornik, ale aka je sanca otehotnie mimo ovulacie??
@0 a sori ze ti neporadim.. skusenosti v tomto smere nezbieram no je pre mna celkom vtipne, ze podobne veci sa riesia na teen-portali a som prekvapeny, ze tu este neboli rozne komenty... ale vsetky su ako tak na urovni
Precitaj si to este raz a pochopis... Napisala som ze pokial sa neurobil tak je tam moznost ze baba otehotnie nejaka 0,00001% lebo nezalezi len na tom ci sa on urobi ale aj na tom ci ma baba ovulaciu. Pochopil si polopatisticky?!
A mimo ovulacie sa otehotniet neda, ale kedze podla toho akym stylom chlapec napisal tak myslim ze jeho dievca bude tiez pomerne mlade a baby v puberte maju tak nepravidelny cyklus ze ovulaciu moznu mat v podstate kedykolvek, teda nie je dokonca vylucena ani moznost ze otehotnie pocas menstruacie. Len dospele zeny a baby ktore beru HAK maju ovulaciu pravidelne cca 14 den cyklu. Takze neries ked nevies, lebo ja TEDA viem co hovorim. PEACE!
Žena može otehotnieť raz do mesiaca počas štyroch dní a to v polovici menštruačného cyklu, menštruačný cyklus trva 28 dni, tak niekedy medzi 12-tym a 16-tym dnom by sa to malo podarit.
tyrquise no snažili sa mať sex... Radimnarobotukadim podla mojho názoru to bolo nervozitou a je strasne mala pravdepodobnost (skor nulova) ze tvoja partnerka zostala tehotna...
Hej hej mas pravdu zle som ta pochopila Prislo mi to tak ako keby si im radil ako otehotniet NO kazdopadne sa chalan naozaj nemusi nicoho bat, len by si nabuduce mal davat pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2. 21? a rodičia ti o bocianovi rozprávali keď si mal 16? pretože inak si neviem vysvetliť že nevieš že a) oplodnenie nezávisí od toho, či sa urobí ona, a za b) oplodniť ju môžeš aj keď sa neurobíš, a za c) keď už sa tak veľmi bojíš, existuje takzvaná postkoitálna hormonálna antikoncepcia, čo je tabletka ktorá zaberá, keď si ju holka vezme do 72 hodín PO.
inak k veci dosť pochybujem o tvojom veku, ale keď tak premýšľam nad plnohodnotnou radou tak @2 sa mi zdá najrozumnejšia
Ale inak to mohlo byť čokoľvek.. nervozita, únava, stres, a tak. Chce sa to trochu uvolniť
A ochrana, ochrana, ochrana.
Nie je celkom vylucena aj moznost ze sa ti nemohol poriadne postavit lebo si sa prilis sustredil na uspokojenie partnerky.Cize ide len o tom aby si sa uvolnil. A navyse nikto koho poznam vratane mna to nemal na prvy krat uzasne.Aj na sex treba proste trening
a Ad2: Pokial si sa neurobil tak je 0.00001 % moznost ze by bola partnerka tehotna, kedze na to vplyvaju aj ine faktory ako napr. ovulacia.
Pokial neberie antikoncepciu tak ste dost nezodpovedni ak nepouzijete ani kondom. Ale sak tvoja vec. papa
@tomas toto sa ti podarilo
@0 nechces deti NEsexuj.. spolahlivejsiu antikoncepciu este nevymysleli..
@tyrquise paci sa mi ako ho na jednej strane nazyvas nezodpovednym a na druhej mu vravis, ze sanca otehotniet je ... povedzme niekde v oblakoch
inu ked sme pri tom, nie som v tom odbornik, ale aka je sanca otehotnie mimo ovulacie??
@0 a sori ze ti neporadim.. skusenosti v tomto smere nezbieram no je pre mna celkom vtipne, ze podobne veci sa riesia na teen-portali a som prekvapeny, ze tu este neboli rozne komenty... ale vsetky su ako tak na urovni
Precitaj si to este raz a pochopis... Napisala som ze pokial sa neurobil tak je tam moznost ze baba otehotnie nejaka 0,00001% lebo nezalezi len na tom ci sa on urobi ale aj na tom ci ma baba ovulaciu. Pochopil si polopatisticky?!
A mimo ovulacie sa otehotniet neda, ale kedze podla toho akym stylom chlapec napisal tak myslim ze jeho dievca bude tiez pomerne mlade a baby v puberte maju tak nepravidelny cyklus ze ovulaciu moznu mat v podstate kedykolvek, teda nie je dokonca vylucena ani moznost ze otehotnie pocas menstruacie. Len dospele zeny a baby ktore beru HAK maju ovulaciu pravidelne cca 14 den cyklu. Takze neries ked nevies, lebo ja TEDA viem co hovorim. PEACE!