Bez ohladu sa pise od seba a s kym som sa chcela stretnut s tym som sa stretla/stretnem/mozno aj nestretnem lebo som asocial, kazdopadne skupinove stretko nope.
Muselo by mi nejakým spôsobom prepnúť a to stretko padnúť dátumovo a miestovo vhod. Proste niečo také keď ráno vstanete, buchnete si hlavu o stenu a malíčkom zavadíte o skriňu... a stretko je práve vo vašej obývačke.
Tiež som skôr za individuálne stretká na mieste až tak nezáleží, za jedným birdzákom som cestovala "až" 3 hodiny, ale veľkoskupinové nie sú nič pre mňa, lebo vtedy sa naplno prejavuje moje introvertné ja a s nikým by som sa nebavila
ja neviem, možno aj áno, ale nechápem, načo tu niektorí sú, kedže každé podbné fortum komentujú ako " s tým odpadom z Birdzu nikdy" odídte od odpadu, zlatíčka, nestojí vám za to
Ja by som sa najradšej stretol iba s @yoss ... a chcem by som vedieť aký týpek je v skutočnom svete @Dumbledore ..... a s @oustider -om som sa už stretol a je super!!!!!
Keby tam mali prísť ľudia, ktorí mi tu boli/sú sympatickí (správaním, názormi etc.), bolo by to v BA, moja sociálna fóbia by bola v slabej fáze a niekto by prejavil záujem, aby som prišla, tak asi aj áno. Ale to je dosť nereálne.
Hromadné birdz stretká, ktorých som sa v minulosti zúčastnil, vnímam dosť pozitívne a aj mi dali ľudí, s ktorými som ostal v intenzívnom kontakte. To ma vedie k pozitívnemu postoju voči niečomu takému. Ale asi len západ+stred (lenže tak sa zahlasovať nedalo).
@staphylococcus fattypillow by povedal "Ty vole, to je píča! "
Komu ides kopat do vajec ty vidlacka ringla ? Daj si radsej spravit tu papulu uz konecne ze si tu potom nemusis riesit kompkexy.
@peter151 neviem, kto je fattypillow, ale vzhladom na to, ze ho citujes ty tak skor nejaky obtlstly patnastrocny rapper, nie anticky filozof a moje usta su uplne v poriadku.
@staphylococcus ale.tvoja tvar je v neporiadku a ty to dobre vies. Ma vyssie iq ako ty a vie aj lepsie trollit a jebat do ludi. Pozri si fattypillow a carie.
@peter151 nie, nemam potrebu sledovat jebnute tlste patnastrocne deti a to ze ty ano zas len vypoveda o tvojej mentalnej urovni.
Takze ak si mi chcel zase raz dokazat, ze si len zufalec a iq 4 co zije v mamkinej garazi, gratulujem a teraz mozes prestat otravovat.
@staphylococcus iba to dokazuje aka si obmedzena 15 rocne deti uz dokazali daleko viac v živote co ty.
Povolanie syn mam a vozim sa na medakovi, nie ak ty na saline
Ved ja ta lubim laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
inak zachovavam anonymitu
Podľa mňa by tam panovala výrazná nervozita ak by sa veľa náhodných ľudí stretlo pokope
Ta určite.
Keby poznam 80% co by tam boli a je tam niekto novy nemam problem ale toto proste nie..desi ma to
ale s tebou by som sa rada stretla
Slovensku sa zdrziavam malo a kvoli birdz stretku sa sem nepotrepem ani si neukrojim z casu, co mozem byt s rodinou.
A navyse uz tu nie som nejako aktivny, pochybujem, ze by sa nasiel niekto, koho by som zaujimal.
@thehate keď nás tu považuješ za odpad, prečo si tu?
Iba s 2ma.ludmi. a este jednym co ma najvyssie iq frajer aj plat
A ako chalenge by som.chcel vidiet tie.2 vyblednute asocialne chuderky hypnos a staphyloccosus ake by boli v realnom svete utiahnute zufalky.
Az na to, ze hypnos je chlap.
Komu ides kopat do vajec ty vidlacka ringla ? Daj si radsej spravit tu papulu uz konecne ze si tu potom nemusis riesit kompkexy.
Takze ak si mi chcel zase raz dokazat, ze si len zufalec a iq 4 co zije v mamkinej garazi, gratulujem a teraz mozes prestat otravovat.
Povolanie syn mam a vozim sa na medakovi, nie ak ty na saline
Ved ja ta lubim laska
Ale inac som tiez moc introvertny na nieco taketo...