definuj "zlého chlapca".. lebo každí si pod tým môže predstaviť niečo iné.. napríklad niekto tuto vyššiel že úchyláci.. mňa napríklad napadli "feťáci"...
Svojím spôsobom áno, ale myslím že len po fyzicKej stránKe sú príťažlivý, taKý na užitie si Ale aK sa mám pozerať na perspeKtivitu vzťahu s taKým chlapcom, to by sotva Klapalo
nie.. odpudzuju ma.. najviac nejaki "drsnaci" s cirom na hlave, kazde slovo je nadavka a cigareta v jednej ruke a chlast v druhej.. co z nich asi bude?
Zly chlapci su taky co si myslia ze su drsny a pritom sa im roztrasu kolena na Autodrome , ale skor ako si polozil tuto otazku si si mal vsimnut akych je 95% dnesnych bab a nemusis sa pytat
to vsetko je sice velmi pekne, ale na daco vazne by to asi nic nebolo pre mna .. neznasam takych tych uz privelmi "zlych" chlapcov, co robia machrov a podobne..ked je trochu trafeny to je ok a je to pekne : ) tak aspon nebude nuda...ale potom na druhej strane tiez nemam rada tych dubakov co sa nezmozu ani na slovo a boja sa co i len chytit dievca za ruku .. teda nic proti ale ..
no a preco sa taky pacia kskoro kazdej babe podla mna preto ze uz aj ony su take "drsnacky" velke a takych je pomerne viac podla mna..
hmm aj ano lebo ani ja nesom žiadne neviniatko a tak by som pri nejakom prehnanom slušakovi asi scvokla ale šak to nakonec aj tak dopadlo no ked som si vybrala "zleho chlapca" =D
nikdy ma nepriťahovali zlí chlapci či už na drahom aute alebo na motorke, pred takými som si vždy dávala odstup. S takými ľudmi by som nikdy nebola v kontakte a ani nič by som si s nimi nezačala, su veľmi suroví a egoistickí. Nie je s nimi budúcnosť. Mne ide hlavne o charakter človeka nie o peniaze a majetku. To ma nikdy nezaujimalo. Takí tipkovia viac vo mne vyvolávali strach než príťažlivosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
zlý v zmysle že drogy stále dokola, reže sa a tak...to nie
ale taká že..rebel čo ignoruje svet okolo seba...(a mňa nie ) oj to teda áno...
wtf?
no a preco sa taky pacia kskoro kazdej babe podla mna preto ze uz aj ony su take "drsnacky" velke a takych je pomerne viac podla mna..