Keď som videl mapky s tými miliónmi Maďarov, ktoré Trianon ukradol Anyaországu, tak mi napadlo, či náhodou medzi tie straty nerátajú aj mňa. V mojom "adoptívnom" rodisku v Ochtinej stáročia o Maďarovi nechyrovali.
keby tu prisli cesi, to by sa dalo este zvladnut... ale keby sa tu zacali zakladat madarske temy, tak to by bola katastrofa... už len kvoli jazyku...
a okrem toho, nenavidim, ked mam nejakeho spoluziaka, ktory byva pri hraniciach s madarskom a zacne na FB davat vsetky statusy po madarsky... do frasa, keby ja som mala nejakych anglicanov na FB, tak by som mala tu slusnost pisat tie statusy aj po anglicky... a najviac nenavidim ked v skole sa zacnu medzi sebou bavit po madarsky, je to neslusne
Nevím teda jak u Vás, ale já tu třeba čecha ještě nikdy nepotkala. Já sice žiju v česku, česky mluvím, mám české rodiče, ale přesto se cítím být slovenkou po babičce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ja tu chcem co najmenej ludi.. to je take milé
a možno spoznáš aj baba vangu
..ale dakujem lol
a prestaň blbnúť lebo si pomyslím, že si psychopat.
dobrú noc všetkým
ale Maďari čo nevedia po slovensky by ma tu asi štvali :S
toto sa z pokecom este neda porovnat, ja tam uz davno nechodim lebo je to tam sami odpad.
@okay nevedel som ze sa blissie kamaradis s cechmi.
Dalo by sa povedať, že je to xenofóbne, keď mi vadí, že sa sem tlačia?
Mirko nemlétezik? És tudhatnám hogy miért?
Takže už ma nechceš za kamarátku?
a okrem toho, nenavidim, ked mam nejakeho spoluziaka, ktory byva pri hraniciach s madarskom a zacne na FB davat vsetky statusy po madarsky... do frasa, keby ja som mala nejakych anglicanov na FB, tak by som mala tu slusnost pisat tie statusy aj po anglicky... a najviac nenavidim ked v skole sa zacnu medzi sebou bavit po madarsky, je to neslusne
neviem je lepšie že je to len slovenské :p