Tak isto, ako sa sem dokáže zaregistrovať debil, dokáže sa aj normálny človek čiže.. v podstate mi to je jedno, nežijem týmto tu ale zdá sa mi to pritiahnuté za uši ..takže skôr nie ako áno
a preco si tu vobec ludia nadavaju? robia intrigy a pod. ? sak sme ludia tak sa k sebe spravajme..ak ma nemusis tak ma ignoruj a nie este aj za smajlik spustis na mna palbu slov..
pod pojmom "birdz" si predstavujem viac ľudí, ktorí tu sem aj niečo prispievajú a pod. nie len jednotlivcov s vysokým TČ, čím viac ľudí, tým viac názorov, rozmanitosti a nových vecí. Ak by tu boli len stále tí istí, tak by to bola riadna nuda, kamošiť sa môže aj bez toho
a kto by určoval, kto smie a kto nesmie do tej komunity patriť?
tipujem že tí, ktorí sa už dlhý čas tvária že im tento portál patrí a chcú vyhnať každého, kto im nepasuje do ich ideálu "dobrého birdzáka" no to ďakujem
@tomias no co je zle natom keby som si chcel na birdz pozvat niejakeho kamarata (kamaratku) napriklad zo skoly len tak nech si sem môzme pisat? no aj ja som sa sem sa dogooglil, ale to neznamena ze si sem nikoho nemôzem volat A sucasny birdzaci tu aj tak nebudu vecne, vsetko ma aj svoj koniec, potom by sem boli 20 ludia ktori by uz ani nevedeli ake forum maju pridavat
nie, privítala by som systém kde by sa dal bloknúť užívateľ a kontrolovalo by sa to tu rozumne. vyzerá to tak, že registrácia cez sms je jeden krok ku tomu, tak uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A vobec, ako si to predstavujes?
a preco si tu vobec ludia nadavaju? robia intrigy a pod. ? sak sme ludia tak sa k sebe spravajme..ak ma nemusis tak ma ignoruj a nie este aj za smajlik spustis na mna palbu slov..
kazdy sme nejaky..
ja osobne sem nikoho nevolam..
tipujem že tí, ktorí sa už dlhý čas tvária že im tento portál patrí a chcú vyhnať každého, kto im nepasuje do ich ideálu "dobrého birdzáka" no to ďakujem
ibaže by ste ma prijali za vašu královnú
@petushiq18 hej, a rovno sa BIRDZ môže premenovať na Slobodomurárov 2 alebo BIRDZ Ilumináti
btw riešiť ako kde sa ženská baví s frajerom.. jebe vám ?
k téme: keby si uzavrie už bez tak by v nej bolo dosť kktov..takže je to jedno