ten hlavny je ze nedostanes menzes, potom striedanie nalady(naladovost) vacsinou podrazdena, napchavas sa sladkostami a vecami ktore by si inokedy nezjedla a o nejaku dobu to aj bude vidiet...
No, k tomu prvému názoru pridám,že každé ráno vraciaš,nie je ti bohvieako dobre a kombinuješ rôzne druhy jedál...Ak som niečo zabudla,tak dúfam,že ma niekto zodpovedný zobudí.
si stale smednejsia mas moc ochabnute brucho a taktiez ta bolia prsia mas v nich taky tlak ako by sa ti zvetsovali ak nieco tak tehotensky test to isti ale robi sa po 9 dni od pohlavneho styku
Niekedy žiadne príznaky dievča/žena prvé mesiace vôbec nemá/nepozoruje na sebe. Neplatí pravidlo - nedostaneš menzes (prvé mesiace môžeš mať) -ranná nevoľnosť(trpí ňou len malé percento žien) a pod.. každý organizmus je iný, inak reaguje na rôzne zmeny.. ale ako holky nado mnou spomínali sú to také všeobecné príznaky tehotenstva, kt. tehotná môže, ale nemusí mať.
Ešte spomeniem čo tu nebolo spomenuté (bolesť v podbrušku, v nohách)
no a s tou menštruaciou.....kamaratka mala do 7 mesiaca menstruaciu a bola chudunka a proste si myslela,že pribrala a vôbec velke bruško nemala...take oblejsie ale nikto by nepovedal že je v tom...ani ona to nevedela...až ked v tom 7 nedostala...a ked prisla k dr. tag jej hovori ved vy ste v 7 mesiaci....ina prca co?...no a samozrejme,že žiadne ine priznaky sa nedostavili
kto mi vie poradit??? moja mama neviem ci je tehotna ake su to priznaky????? v kolkom mesiaci bude mat vecsie brucho kontaktujte ma na eimal 11nikuska112@azet.sk moc pekne dakujem
Je plno stránok. Prečo sa radšej nepozrieš po nete a knihách. Tu si možno niekto niekde niečo prečíta, a skomolí a je to inak. Never v tak vážnej veci tomuto zdroju.
ja mam tiez jeden problem... mala som styk a neviem ci niesom tehotna,som mlada a studujem nepotrebujem teraz dieta.Ak ma boli hlava a mam nechut do jedla napina ma na zvracanie je to tehotenstvo alebo to ze som ochorela.. niesom si ista.Hoci aj malym prispevkom pomozete dakujem vam
ale sorry po precitani vsetkych prispevkov mozete dostat depku a budete si mysliet sak to vsetko mam...ale to si len vsugerujete..tak pomaly ete nic nie je iste...tak nevesajte hlavu
Preboha Chodte do lekarne a kupte si tehotensky test Stoji normal okolo 90 sk. A tie co uz dokazu na 100 percent zistit tehotenstvo uz po 3 dnoch od pohlavneho styku stoja nejakych 120Sk Takze danka nemas celkom pravdu Vyjebte sa na priznaky a invsetujte 100 korun, mate istotu
no mala som pohlavny styk s priatelom vo februari pred menstruaciou. potom som mala silny menzes, teras je mare a meskaju mi uz 7 dni. pricom mam zvacsene prsia a stale nic mozem byt tehotna??
baby baby..keby som mala take pocity ako vy nevesiam to sem nikomu na nos..odkial to mame vediet vsak si kupte test kilecko vas nezabije aj tak vam tu nikto 100%pravdu nepovie..strasne s vami..alebo ako povedal Timmy ak neviete"jebat" tak to nerobte neopalti sa heh ale ako si to odpustit ze
Chcem sa spýtat,a poprosit o radu mam len 16 rokov
a asi pred 2 mesiacmi som mala s priatelom pohl.styk ale s kondomom. menzes som stale nedostala uz su tomu necele 2 tyždne?mozem byt tehotna? za rady vam dakujem
lol...anakonda, "ked vyjde pozitivny, da sa uz ist iba na potrat, ci existuje aj nieco ine?" a co chces robit? bud si ho nechas, alebo ides na potrat. jednoducha matika. co si si predstavovala, ze ti sem ludia napisu? ze sa mas tresnut do brucha a ono sa to strati?
aby sme ich tu lutovali..no hej, najdu sa mozno taki co si povedia chudatka..ale preco ich lutovat? bud nech to nerobia(sexualna abstinencia najlepsia prevencia alebo kriste ved su tabletky, kondomy, naplaste, peny a neviem co este od vymyslu sveta, takze..?
ahojte vedeli by ste mi poradit lebo fakt sa do toho nerozumiem. mal som pred 8-9 dnami pohl.styk. moja priatelka vcera mala 37.6 a ju boli hrdlo ma ho napuchnute. dnes uz horucku nema len ju stale boli hrdlo.jej mama jej povedala ze to vyzera na anginu ale ja som neisty.tak mi poradte ci tieto priznaky mozu byt priznaky tehotenstva alebo len prechladla a fakt ma anginu dakujem vopred..
kto by mi vedel poradit mozu byt priznaky tehotenstva asi 3 dnove bolesti v bruchu,skaredo napisane hnacky,pocity na zvracanie a tak.ale hlavne mi ide o tie bolesti neviete ci to je mozne..prosim odpiste mi niekto...
Ahojte potrebujem radu.zacala som brat tabletky a na druhy den som mala uz pohl.styk.niekto vravi ze by sa malo cakat kym poriadne zaberu ale druhy ze uz prva tabletka zabere a ze nemozem byt tehotna pocas kramou na 98%. ale bojim sa velmi poradte mi ako je to s tymi tabletkami. prosim velmi! mozem byt tehotna?
ahojte chcela by som sa vas spytat ci mozem byt tehotna ak mi meska menstruacia boli ma obcas brucho a prsia ale kupila som si uz 2 testy a v kazdom bolo po 2 tie pruzky a to mi stale ukazuje ze nie do doktora sa bojim tak mi prosim pomozte
Laura881..tabletky začnú účinkovať po prvom týždni, teda po 7dmich dňoch, keď ich berieš po prvý krát, potom ti už automaticky účinkujú vždy, teda ak si ju nezabudneš niekedy dať...
potrebujem poradiť....môžem byť tehotná,keď mám strašnú chuť na jedlá,ktoré by som nikdy pred tým nejedla,brucho mám guľaté a dosť veľké,mám stašné bolesti hlavy,občas mávam závrate, potím sa viac ako je normálne,ale menštruáciu som mala aj keď nie pravidelne.prosím poradťe mi
potrebujem poradiť....môžem byť tehotná,keď mám strašnú chuť na jedlá,ktoré by som nikdy pred tým nejedla,brucho mám guľaté a dosť veľké,mám stašné bolesti hlavy,občas mávam závrate, potím sa viac ako je normálne a stále musím chodiť na záchod,ale menštruáciu som mala aj keď nie pravidelne.prosím poradťe mi a napíšte mi prosím na artless_girl@azet.sk
Baby vy ste normalne?vazna vec a vy chcete radu odtialto?od neznamych ludi?Navsteva gynekologa vam nic nevravi?Alebo aspon antikoncepcia?to si pripadam ako v staroveku, tak asi zeny zistovali ci su v tom, lenze oni vtedy nevedeli, co to menstruacia je!!!
KONECNE!!uz som sa bala,ze tu kazdy stratil zdravy rozum...Beybi-vsetka cest!!!!presne tie iste slova ktore by som napisala aj ja!
uz ma vazne unavovalo to citat..kazda by chcela radu,kazda uz nevedela co ma robit,lebo nahodou ma take iste priznaky..zrazu je kazda tehotna!!!!ty kks...s takymi absoruditami sem chodite niektore,ze je to az zly sen!!!!prosite aby sme napisali nejakej babe,kt. je nahodou tehotna...a co??ako jej uz pomoze nejaka cudzia osoba cez internet???na to nech sa pozre uz gynekolog,to je jeho robota!
a uplne ma dorazil prispevok 31
ked jej tlacis vtaka do hlavy,necuduj sa.. mozno je to len prejav alergie na vtaky.. ale cez usta urcite neotehotnie....
Ja by som sa chcela spýtať. Bolia ma týždeň kríže, niekedy aj trošku podbrušku. Aj prsia ma bolia ale nemam žiadne príznaky na nich. Za týždeň mam mať menštruáciu. Môžem byť tehotná?
ahojte chcem sa opytať Mozem otehotnieť ked som urobila priatela pusou a ked sa išiel zapravovať dotkol sa ho no ked som prišla ja ruky si utrel ešte o mna a o moje rychle a nohavičky a potom ma roztahol prstami jazykom domna!!!Prosim mozem biť tehotna prosim o radyyyyyyyyyyyy!!dakujeeeeeeeeeeeeem prosiiiiiiiim radyyyyyyyyyyyyyyyy diiiiiiiik
Kazda zena ma ine priznaky, takze sa to neda jasne definovat...ale vacsinou su to:
-vynechana menstruacia
-unava
-citlive/bolestive prsia
-bolest v podbrusku alebo mierny tlak
-zapcha
-zvracanie/nevolnost
-caste mocenie
Ja som nemala takmer ziadne...teda okrem vynechanej menstruacie... najprv som ani neverila, ze som tehotna a dnes mi uz ostava len nejakych 5-6 tyzdnov do porodu
ahojte chcem sa spytat ze mala som sex s priatelom lenze mala som mensturaciu ale uz mi koncila bo to siesty den menstruacie takze bojim sa teraz ci nahodou neotehotniem..prosim odpovedte mi
tak toto bolo velmi zaujimave citanie ako vam moze povedat clovek cez internet ci ste tehotny??sak na to su lekari ci??internet uz vladne aj v takychto veciach???
chcem sa opytat pocas menstruacie som mala pophl.styk nechraneny s priatelom mozem otehotniet?odvtedy uz presiel mesiac a mala som uz aj dalsiu menstruaciu,citim sa len slaba nic viac no i tak istota dakujem poradte
hmm podla mna nemozez otehotniet ked si uz potom doslata menstruaciu ale ze si slaba to ti podla mna casom prejde ale skus si urobit pre istotu tehotensky test
hmm je to mozne menstruaciu som nemala 2mesiace.. a nebola som s tym u doktora ani som to nepovedala nikomu moze sa mi nieco stat? odvtedy uz som mala menstruaciu ae iba 1.od toho 5dni a 2. od toho len 4
jedna rada - ak mate pocit, ze ste v tom - CHODTE KU GYNEKOLOGOVI!!! tu asi tazko niekto vie ci budete mat babo alebo nie. jedine ze by tu bol nejaky vestec...
Ahoj... Volám sa Miriama, mám 20 rokov a potrebujem ODPOVED, na moju otázku ... ak som tehotná, môžem mať v podbrušku take mierne pychanie, ci mirnu bolesť ?No nieje to presne v podbrušku ale citim to ako na pravej strane dole...Stala sa mi s prioatelom teda lepsie povedane priatelovy nehoda....neumyselna, dnes je 19. januara a stalo sa to 15. januara ... ci je mozne aby som uz bola tehotna,a ci to pychanie s tym suvisi..mala som akurat plodne dni...dakujem bola by som rada ak by ste mi pisali na moj e-mail mimuska1234@azet.sk a dakujem
Ahojte, mám blbú náladu, a niekedy ráno zvraciam, vačšinou v sobotu a nedelu rano. Aj hlava ma bolí, som smadný, vela chodím čúrať, dokonca aj brucho sa mi zvačšuje... som tehotný ked mám všetky tieto príznaky? Ozaj ani krámi nemám... určite som tehotný...
Ahojte
Viete mi niekto poradit, či je možne aby mi na 6den po styku bolo trošku zle a bolelo ma v podbrušku, môže to už byť príznak toho že som v tom??
Vopred ďakujem za skorú odpoved
viete co niektory mi pripadate taky nechapavy hlavne tie exotky co sem pisu viete nie kazda sajebe na kazdom kroku jak ste to nazvali vy tak je viac ako mozne nevedia ci mozu byt tehotne abo nie a navyse drahy chlapy k tomu treba 2 zena sa sama neoplodni ta kdeje ten exot co to do nej nastrieka a po dalsie uvedomujete si ze niektore baby chcu tie deti tak ze ani uz nechcu vidiet tehotenske testy zbytocne vyhodene peniaze pre nich ,,, a velke sklamanie preto je toto forum pre nich aka taka nadej a psychycka podpora,,, ale to vy hlupaci niektory si ani neuvedomujete nemate co robit na tychto diskusiach a chlapy ste trapny uz ked najebes starajsa !
MOzem Vas poprosit o radu ? ..mam jeden z príznakov tehotenstva a to je ze mi meska menzes..chcem len vediet ci kazda zena ma niejaky priznak v prvom alebo druhom mesiaci, ci to plati pre kazdu zenu aspon jeden s tych co su vypisane na kazdej stranke..ta nevolnost bolest prsnikov a tak .. ja vlastne nemam nic okrem toho meskania a meska m tyzden..ale bola som chora je to preto alebo ? ..a tie priznaky ma kazda zena ? dakujem za odpoved
Ahojte.poraďte mi prosím.príznaky tehotenstva môžu byt aj take že máte pychanie pri vajecniku - cely deň a patrí aj tento priznak k tomu že brucho máte iné take tvrdšie-presne to neviem opísať aletake niečo a v ustach mam taký zvláštny pocit keby som tam mala niečo kovové alebo take niečo no a meska mi 1 týždeň.ale ešte taký pocit som nikdy nemala.poraďte mi prosím.ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
to je asi vsetko co by som z priznakov poznala
Ešte spomeniem čo tu nebolo spomenuté (bolesť v podbrušku, v nohách)
Je plno stránok. Prečo sa radšej nepozrieš po nete a knihách. Tu si možno niekto niekde niečo prečíta, a skomolí a je to inak. Never v tak vážnej veci tomuto zdroju.
Chcem sa spýtat,a poprosit o radu mam len 16 rokov
a asi pred 2 mesiacmi som mala s priatelom pohl.styk ale s kondomom. menzes som stale nedostala uz su tomu necele 2 tyždne?mozem byt tehotna? za rady vam dakujem
Nebudem radsej nadawat lebo teta Zipporah ma bude zas poucat..
ak mas nejake z priznakov tak si tehotna
ĎAKUJEM!
uz ma vazne unavovalo to citat..kazda by chcela radu,kazda uz nevedela co ma robit,lebo nahodou ma take iste priznaky..zrazu je kazda tehotna!!!!ty kks...s takymi absoruditami sem chodite niektore,ze je to az zly sen!!!!prosite aby sme napisali nejakej babe,kt. je nahodou tehotna...a co??ako jej uz pomoze nejaka cudzia osoba cez internet???na to nech sa pozre uz gynekolog,to je jeho robota!
a uplne ma dorazil prispevok 31
ked jej tlacis vtaka do hlavy,necuduj sa.. mozno je to len prejav alergie na vtaky.. ale cez usta urcite neotehotnie....
akoze neverim ze ta bab co to tu zacala ma 22....
baby kriste sa spamatajte...
inac,prave ma zacalo boliet brucho a boli ma hlava,sice somnemala sex uz asi 2 mesiace ale pred tyzdnom sa mi o nom snivalo...mozem byt tehotna???
aa dobre som sa pobavilaaa.. spravila sa mi vyraazka na pleci moze to byt priiiznak??
-Odpoved: "Ak si piča, tak áno!"
....
-vynechana menstruacia
-unava
-citlive/bolestive prsia
-bolest v podbrusku alebo mierny tlak
-zapcha
-zvracanie/nevolnost
-caste mocenie
Ja som nemala takmer ziadne...teda okrem vynechanej menstruacie... najprv som ani neverila, ze som tehotna a dnes mi uz ostava len nejakych 5-6 tyzdnov do porodu
Viete mi niekto poradit, či je možne aby mi na 6den po styku bolo trošku zle a bolelo ma v podbrušku, môže to už byť príznak toho že som v tom??
Vopred ďakujem za skorú odpoved