Priznania! Priznali ste svoju orientaciu rodicom? Ako to prebiehalo? Aky to malo zaver? (podrobnejsi opis pls :D)
Som na chalanov baby mam rad ako kamosky. Na nete mam vela ludi s ktorymi o tom pisem ale moje realne okolie o tom neviem maximalne tak mozu tusit. Pred 1-2 rokmi by ma ani nenapadlo o tom rozmyslat ze to niekomu poviem no teraz uz cim dalej tym viac s
@mano123 Níí šak normálne to rodičom povedz. Pochopia to a stále ťa budú mať radi veď si ich. A kamarátom ? Nóó ak sú to skutoční priatelia, tak ťa budú mať radi takého aký si
@mano123 Tvoji rodicia su ti asi velmi blizki, podla mna to uz mozno aj sami tusia, ak nie su slepi. Spravanie, rec, to ze si nemal babu. Podla mna si to normalny clovek da dokopy a skus im to povedat tak, ze to budes obkecavat
a ty si rom, že?........neviem ako to chodí v tvojej komunite, ale u gadžov je to v každej rodine ináč..........nikomu nič nehovor, aspom zatial, keď dudeš starší si najdeš spôsob ako to povedať niekomu...filip
Mám to už za sebou dosť dávno.. a môžem povedať, že to bolo veľmi dobré rozhodnutie.. rodičia to prijali a sme happy rodinka heh Tak ale prajem ti veľa šťastia chlapče
nj...priznala som akurát tak, že som hetero.......ALE! vyznala som sa nedávno, že ľúbim @mobscene69 ...verejne...aj pred určitou rodinou ...dokonca aj priateľ to vie... ale berú to v pohode...u nás sú na kadečo zvyknutí ....takže @mobscene69 je jediná žena, ktorú ľúbim (takým zvláštnym nepochopeným spôsobom), ale inak som len na opačné pohlavie.
a @mobscene69 je bisexulka ktorá by to tiež doma rada priznala keďže je to normálka len keby nemala mamu dosť homofóbnu a nebrala by to najlepšie keďže to berie ako chorobu :/... takže vlastne to je celé o tom že ty poznáš svojich rodičov tak vieš ako by asi reagovali tak to skús podľa toho...ja si radšej nič kaziť nebudem
a moju spriaznenú dušičku @mayben tiež strašne ľúbim a verejne sa k tomu priznávam že ma PRIŤAHUJE! ...ale to bude vždy niečo divné a nepochopiteľne pekné
najprv im bolo cudne ze s "kamaradkou" travim vsetok volny cas a vidam sa s nou kazdy den .. v den kedy sa ma to mama chcela opytat som ju predbehla a povedala jej to s ocom to tusili a aspon sme si na jasnom vedia to moji nablizsi ale myslim ze to zomna "zavana" na vsetky strany ex vychadzala s nasimi fajn a o tyzden ma caka predstavenie novej polovicky tak dufam ze to dopadne dobre .. nasim vdacim za vela, neskutocne cloveku padne podpora od druchych, hlavne ak si nieje isty sam sebou patri im velke dakujem .. a to hlavne ked si vezmem reakciu rodicov 3/4 kamosov ktora nebola velmi pozitivna
Mám rozvedených rodičov a bývam s otcom, veľmi dobre si s ním rozumiem. Som BI a už to vie, povedala som mu to na rovinu,zostal šokovaný, jediné čo mi povedal bolo "Čokoľvek vyvedieš, budem to akceptovať a odpustím ti to a mimochodom rád by som mal vnúčatá ) ale tak je to také na dve strany a dosť ťažké. Kamarátov vie o tom len pár, teda skôr celá dedina ale nikto to neberie vážne, lebo to boli klebety. Ale ešte sa čokoľvek môže zmeniť, tým našim dospievaním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a kamošom " je*em rite" ak si bisexual dodaj "aj"
namáš zač vždy rád pomožem
@mano123 Níí šak normálne to rodičom povedz. Pochopia to a stále ťa budú mať radi veď si ich. A kamarátom ? Nóó ak sú to skutoční priatelia, tak ťa budú mať radi takého aký si
@uggla a mas rada najma take dlhe a hrube hady?
Nie, ja milujem svalovca a preto milujem klobásu!
@delegatka
Čo si tak ticho? Přiznej to ty skunku jeden prolhanej!!
Jáj prepáč tak to jednoducho prekukni a ideš skunku jeden prolhanej
Mam s nou velmi dobry vztah , ale aj tak mi to je jedno.
Je to chyba ? Mozno.
Ale z nejakeho aj pre mna neznameho dovodu je mi to proste fuk.
to povedz tej tvojej gage, ty si určite rodičom nič nevytáral, lebo sa bojíš, že by ťa s chalupy vyhodili!.........filip
človeče ty vyzeráš úplne, ale úplne, ako ten týpek (Adam?) z reklamy na Head&Shoulders (alebo nejaký iný šampón?)
Mám to už za sebou dosť dávno.. a môžem povedať, že to bolo veľmi dobré rozhodnutie.. rodičia to prijali a sme happy rodinka heh Tak ale prajem ti veľa šťastia chlapče
a moju spriaznenú dušičku @mayben tiež strašne ľúbim a verejne sa k tomu priznávam že ma PRIŤAHUJE! ...ale to bude vždy niečo divné a nepochopiteľne pekné
@mano123 snad staci
Pojebte sa.