no tak ty máš asi obyčajné pubvertálne akné... jajaj stačí čistiť, sem tam si kydni na to drožďovú maskiu (troška droždia a trošenko malinko cvrk mlieka)
mne pomahalo vtedy aj obyčajné antibakteriálne ymdlo
a ak to stále nebude prechádzať tak ku kožnej dusík a dá ti asi zinerit a skinoren... to sú skvelé prípravky....a dokopy výjdu tak max. 7e čiže pohoda...
a ak si na to kydáš make-up tak si kúp aknecolor... je to vlastne zafarbená masť proti akné
záleží podľa toho akého to máš pôvodu, ak pubertálne tak skúsiť domáce masky, antibakt. mydlo, mydlo so sírou, liečebnú kozmetiku, ak za to môžu hormóny, žalúdok, obličky alebo niečo také tak ísť za lekárom, a ak to má psychickú príčinu ako u mňa, tak ti nepomôže nič, len vyčkať kým prejdú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ver mi. ja som uz rok vegan a nemal som ani jedno akne na tele.
mne pomahalo vtedy aj obyčajné antibakteriálne ymdlo
a ak to stále nebude prechádzať tak ku kožnej dusík a dá ti asi zinerit a skinoren... to sú skvelé prípravky....a dokopy výjdu tak max. 7e čiže pohoda...
a ak si na to kydáš make-up tak si kúp aknecolor... je to vlastne zafarbená masť proti akné
@viktoria265 bola si u koznej? mne zabral Duac gel, ked sa mi v casoch hroznych stresov vyhadzala cela tvar.
ale nemôžem nepripomenúť... je veľa druhov pleti a každá reaguje inak