mám otázočku, a to hlavne na chalanov? som nová a predpokladám, že táto tému tu už bola preberaná viackrát, ale aj ja sa chcem opýtať Aké ženské prsia sa vám páčia? veľké, malé??..vadí vám, keď napríklad nie sú súmerné? a či by st
áno, otázka tu už bola milionkrát, pravdupovediac je mi to úplne jedno aké prsia má dievča, pretože ak je fajn tak je fajn a ak je blbá tak taká aj zostatne bez ohľadu na to ako vôbec vypadá
no viete chlapci....asi som blbá..ale ja mám niečo medzi trojkami a štvorkami by som povedala..a vadí mi to...jooj čo by som dala za menšie ..teraz si musím hladať chalana, ktorým sa nepáčia malé kozy..ale ako zisťujem, nie je ich veľa
12 ano? lebo mne to pripada nechutne skor nie ze vyhoda a najhorsie je ze tie baby co maju male prsia si mozu dat akykolvek vystrih a nevyzera to akoby boli slapky, kym ja si dam ten najmensi a vyzera to akoby som isla na bratislavsku
@15 peta ale ty mas podl mna dobre prsia a ked si das taky vystrih tak to tk nevizera to si len ty myslis....praveze je pekne ze tam nieco mas....hehe..
*19..aha..no tak ja nie som chudá, to je pravda...ale keď sa mi podarí sem tam schudnúť..tak chudnem aj hore...takže možno keď dám dole zopár kíl..budú moje dievčatká menšie ..ale aj tak..si myslím, že by som ich mohla mať menšie aj k tejto mojej terajšej postave
podla mna to je aboslutne jedno. hadam nejde muz zit iba s tvojimi dudami. ..... ako 4ky su az moc velke a 3jky stred. takze v celku "velke" sa uzna.
Pisalo sa, ze akurda do ruky ja mam ruky male .....
myslim si, ze keby si si dala prsia zmensit tak by si vyzerala si komicky.
a ako si pisala aj hore. Ano zmensi sa to. Stalo sa to aj jednej z ameriky co vazila okolo 90Kg a schudla tak na 75 a o 1,5 cisla sa jej prsia zmensili. ktovie kolko mas kg. vsakze
@36 aha ja som si myslel, ze o nieco viac. Hm zajdi za doktorom skus cvicit spevnit si valstvo a cvic a uvidis co sa s tym urobi. .... lebo ta co som ju spominal tak makala na sebe inak (a manzel bol podla mna nespokojny. Ale ona spokojna)
@40 ale no ver ze neces t o ani v plavkach ani v triku bohvi jak nevoizera....ale zas aspon ma neboli chrbat a vravim ani terajsi priatel s tym nema zadny problem
@50 no tak ale v dnesnej dobe s to da zamaskovat jestvuju vseliake specialne vypchavkove podprsenky ... n ale chlai stresuju z vela veci zo zlyhania pri sexe alebo z tej velkosti ...prsia sex az tak neovplyvnuju
no poznam jednu,ma 4,mlada baba,ale vystrkuje ich stale von,a to uz je nechutne,inak ma pekne prsia,ale naco sa s nimi pretrcat...je to otrasne,hlavne tam,kde sa to nehodi...praca...
nie ...ale ako on neni uplne ze dole ale proste zahnuty do dola... a je velky 18 cm tak pohdoe nie?? lenze ja som este sex nemal a chut uz je ..a tak keby cem dat klasicky babu )klasicku polohu ze na ne lezim alebo naopak) da sa to??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
to tusim Tikalok napisal raz...
, humus
ale aj tak chcem menšie.."darujem" tak jedno dva čísla..kto chce?
takže asi radšej letisko....ako veľké kozy
Pisalo sa, ze akurda do ruky ja mam ruky male .....
myslim si, ze keby si si dala prsia zmensit tak by si vyzerala si komicky.
a ako si pisala aj hore. Ano zmensi sa to. Stalo sa to aj jednej z ameriky co vazila okolo 90Kg a schudla tak na 75 a o 1,5 cisla sa jej prsia zmensili. ktovie kolko mas kg. vsakze
takže 15 kíl dole..a len o 1,5 čísla sa jej zmenšili? ..hmm..to mňa neviem či by bolo potom vobec vidieť ..teraz mám nejakých 60 kíl
*38..no asi budem musieť ...ale veľa aj tak nezmožem..a cvičením sa prsia ešte asi trochu zvačšia..a to nechcem diky
no možno aj manžel bol spokojný...veď malokomu sa páčia veľké kozy