ja som riadne rada keď sa nudím, čo sa mi stane asi len v noci keď nemôžem spať alebo vynimočne keď mi všetky zvery zaspia naraz, vtedy som úplne šťastná
teraz som sa nudila... ale som si povedala, že čo sa mi robí, veď mám celý internet pred sebou a síce mi to veľmi nepomohlo, ale aspoň som si zapla hudbu - tá zaberie VŽDY - liek na všetko
fúúúha ja neviem...ja si nepamätám že by som sa niekedy nejak hrozne nudila Ja stále niečo robím tak nieje prečo nudiť sa A vlastne jo v škole sa cez niektoré hodiny nudím ale to si vždy začnem kresliť alebo počúvam hudbu takže nie nenudím sa
ja sa nikdy nenudím. Vlastne ja nemám ani tak veľa voľného času, odkedy na mňa tlačí škola, projekty a tak. Keď mi ale ostane, tak mám stále čo robiť, čítam si knižky, pozerám filmy, hrám hry na internete, kreslím, počúvam hudbu, čítam si príbehy na nete, hráme s rodinou rozne hry, dakedy navarím rodičom večeru, upracem si izbu... stále je čo robiť. Skor mňa mrzí źe sa svojim záujmom nemožem venovať viac. Teraz ma mama prihlásila na karate kde chodím s odporom ale nechce sa o mňa báť ona sa totiž straašne bojí, tak na dačo sa to snáď zíde. A ešte pár krúžkov na ktoré ani nechodím.. takže ja vlastne ani nestíham sa nudiť.
tento vikend sa hrozne nudim, lebo sa spametavam z chrypky ale inak ,cez tyžden na nudu nieje čas,kedže chodim do prace,tak na nakup, doma uprata,navarit, a ked mam volny čas tak hram a komponujem na klavesoch hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ináč ked sa nudím tak jem.
Nauč sa používať rozum... a ruky
všadeprítomný, všeobjímajúci začiatkokoniec hmoty.