Aký je Váš názor na to keď si po nete píšete s peknou babou.. A tá baba s Vami vedie inteligentný rozhovor, úprimný rozhovor, rozhovor na úrovni. žiaden flirt len rozhovor. No Vy ako chalan si neviete pomôcť a stále myslíte na ňu a na to aké by to bolo ke
niekto sa v momente odkrvi a to sa uz potom pomoct neda jedine ak ignoracia, teda ak nechces ublizit.
a niekto je rad, ze spoznal dalsieho perfektneho cloveka s ktorym si ma co povedat..
ak napriek vsetkemu stale sniva, tak by mal mat dost "filipa" na to aby si uvedomil, ze nie vsetko konci tak ako clovek chce..
a potom je tu este jedna vec.. jasne sa vyjadrit ako to je a v ramci tych inteligentnych rozhovorov si to vysvetlit, aby napriek vsetkemu nedoslo k moznej "mis"interpretácii
no ak sa spravas prirodzene a nevysielas nadejne signaly, s tym nic nespravis, nie je to tvoja chyba. len si treba hned ujasnit, ze tebe o nic nejde a ak sa aj tak chalan namota, jeho smola. ale co potom, to je uz horsie
ak ma pamäť neklame, tak takú kombináciu som ešte nezažil... stalo sa mi viackrát, že som sa namotal, ale nejaké extrémne krásky to neboli vôbec...a najväčší paradox bol v tom, že som sa namotal aj na také, ktoré som vôbec nevidel myslím ani na fotke
cítiť však, že sa jedná o inteligentnú babu a tie to majú s takýmito vecami dosť ťažké... inteligentné a hlavne na úrovni sú preto, lebo dá sa povedať, že si vystačia aj samé, z čoho vyplýva, že buď vôbec nechcú mať partnera alebo chcú, ale len výlučne na ich úrovni...a takí sa ťažšie hľadajú...
ale čo by s tým mali robiť takéto ženy... ony s tým nemôžu spraviť nič... jednoducho sú také aké sú a ak niekomu povedia, že nemajú záujem o žiaden vzťah, treba to jednoducho akceptovať... takže je to výlučne na chlapoch ako sa s tým pohrajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď ten chalan raz čaká, že bude niečo viac, častejším písaním sa to bude len prehlbovať.
ale ja som ťa nechcel namotať!
s tym @nicmanenapada mas pravdu
len som dosial nevedel prist na to, co citim ked si s nim pisem
Ja som raz tak s jednou pisal a nakoniec bola lezba
niekto sa v momente odkrvi a to sa uz potom pomoct neda jedine ak ignoracia, teda ak nechces ublizit.
a niekto je rad, ze spoznal dalsieho perfektneho cloveka s ktorym si ma co povedat..
ak napriek vsetkemu stale sniva, tak by mal mat dost "filipa" na to aby si uvedomil, ze nie vsetko konci tak ako clovek chce..
a potom je tu este jedna vec.. jasne sa vyjadrit ako to je a v ramci tych inteligentnych rozhovorov si to vysvetlit, aby napriek vsetkemu nedoslo k moznej "mis"interpretácii
cítiť však, že sa jedná o inteligentnú babu a tie to majú s takýmito vecami dosť ťažké... inteligentné a hlavne na úrovni sú preto, lebo dá sa povedať, že si vystačia aj samé, z čoho vyplýva, že buď vôbec nechcú mať partnera alebo chcú, ale len výlučne na ich úrovni...a takí sa ťažšie hľadajú...
ale čo by s tým mali robiť takéto ženy... ony s tým nemôžu spraviť nič... jednoducho sú také aké sú a ak niekomu povedia, že nemajú záujem o žiaden vzťah, treba to jednoducho akceptovať... takže je to výlučne na chlapoch ako sa s tým pohrajú...