Zdravim,.Chcel by som sa opytat..paci sa mi jedna baba a celkom si aj pišeme.no zistil som,že ona frajera nechce..chcel by som sa teda opytať,či tam je niaka šanca,alebo čo mam robiť? Dakujem za každu odpoved.
no možno sa jej nepáčia tvoje pronárodné názory(to len ak tie 88 v nicku niesú náhoda)
niesom síce žena ale to že žiadna nechce frajera je podľa mňa pitchovina ako traky (ovšem až nieje lesbička , feministka alebo len nedávno chodial s dákym károm uplnym a je ešte v pitchi z toho )
pokiaľ si prestanete písať a vytiahneš ju normálne von možno zmení názor. ani ja by som nechcela "frajera" čo je pre mňa viac píšuca fotka ako skutočná osoba
Tak podla mňa ti napísala že nechce frajera len preto že nemá o teba záujem a skús ju vytiahnuť von do kina, na kávu poprípade len na prechádzku možno zmení názor.
no, hh to poznám ... a záleží konkrétne na dievčati ... nie na danej situácie ... ale už keď sa líšia vaše predstavy v takomto dôležitom bode, v každom prípade by to bolo náročné ak by aj zmenila názor
No já nechapem..lebo poznam jej kamaratky a tak..kazda uz ma frajera/mala a ju poznam už celkom dlho..asi 4 roky a ona nikoho nemala..takže neviem..čo sa týka pozvania von to pôjde,lenže sú prazdniny a ide na dovolenku ku babke a tak..
ved skus, aspon uvidis ci mas niaku sancu, ked sa zacne vyhovavarat na babku a na picoviny, je to jasny signal.. v takom pripade na to kasli, nema cenu si kazit leto koli jednej babe
Nejsu to vyhovorky..je to pravda pytal som sa par jej kamaratiek niektory hovoria že šancu mám..tel.čislo mam..viem kde býva..no len toto ma trošku zaskočilo,ked som sa jej opytal jakto že nema frajera..tak odpovedala že nechce..
No len radšej nechcem moc rýchlo..predsa len ked asi žiadneho chalana nemala..tak si myslím,že je dosť plachá..aj ked som snou bol chvilku vonku,tak sa zdala taka bojazlivá
jasne, v tom pripade sprav vzdy ty ten prvy krok neboj sa to ze nikoho nemala, urcite neznamena ze nikoho mat nechce do konca zivota.
Ked budes s nou vonka, tak sa snaz ju vnimat, vytvor spravnu atmosferu, cestou domov ju chyt za ruku a daj jej pusu tada cela veda
@yuri88 za cely moj zivot za mnou prisli dvaja chlapci ,ze ci s nimi nechcem chodit. obom som im povedala nie.jeden bol totalny magor,to som ani nepremyslala, druhy bol celkom v pohode,ale proste som nikoho nechcela. nikdy som chlapca nemala,ale jednoducho som nemala zaujem, a doteraz nemam. takze myslim ze ak povedala ze nechce, tak jednoducho sa jej nechce,a nemas u nej sancu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
niesom síce žena ale to že žiadna nechce frajera je podľa mňa pitchovina ako traky (ovšem až nieje lesbička , feministka alebo len nedávno chodial s dákym károm uplnym a je ešte v pitchi z toho )
a celkom si písať môže s x dalšími
a zatial nechodila s nikym ..
Ked budes s nou vonka, tak sa snaz ju vnimat, vytvor spravnu atmosferu, cestou domov ju chyt za ruku a daj jej pusu tada cela veda
To je všetko.
Prepánajána.