mam kamaratku,ktora ma "problem" s nohami,resp.chlpkami ktore jej rastu na stehnach..nevie ci si ich ma alebo nema oholit,ja som jej poradila ze hej,ze ked uz holit nohy tak cele..ale ona si nechce dat poradit..co myslite vy?mala by si aj stehna hoci tie
donedavna som si stehna neholila ani ja kedze sukne som nejako extra neoblubovala ale potom som v obchode natrafila na bajecne kratasky a tak som s tym zacala a teda ak kamoska chce radu tak nech si ich skusi raz oholit... zarucujem ti ze to nema taky efekt ako ked holis nohy od spodu po koleno... skratka na stehnech tie chlpky nerastu tak rychlo a teda ich nemusis holit tak casto... ale mala by dat pozor na to ze ked si chlpy na stehnach nikdy neholila zo zaciatku sa moze objavit nejaka reakcia ako vyrazky ktore budu svrbiet a podobne takze by s tym mala zacat teraz aby potom v lete uz mohla ukazovat pekne cele nohy...
ved ak ich ma jemne a ani ich nevidet, tak nech to necha tak, ale ak jej to vadi a su trosku vyraznejsie, nech si ich oholi, ja som to tiez parkrat urobila - a presne ako vravi @khajla218 tie chlpky dorastaju ovela pomalsie a nehrubnu a netmavnu ako na lytkach. ved skusit to moze a ak nebude chciet pokracovat, nemusi to viac robit
viem, že moja bývalá spolužiačka mala výrazné - tmavé, hrubé chĺpky na stehnách.... preto si ich chodila dávať depilovať voskom do kozmetického centra....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak hej tak nech si oholí.
Btw. fotka má názov "bobor v bazéne"
ved ak ich ma jemne a ani ich nevidet, tak nech to necha tak, ale ak jej to vadi a su trosku vyraznejsie, nech si ich oholi, ja som to tiez parkrat urobila - a presne ako vravi @khajla218 tie chlpky dorastaju ovela pomalsie a nehrubnu a netmavnu ako na lytkach. ved skusit to moze a ak nebude chciet pokracovat, nemusi to viac robit