Takže, mám 18 rokov a mám jeden problém. Mala som partnera dlhšiu dobu, s ktorým sme spolu aj sexuálne žili, no nepamätám si, že by som s ním zažila orgazmus. Neurobila som sa asi ani raz a ak hej tak som o tom nevedela. Teraz mám iného partnera, no doter
takto. podľa komentárov vyššie by som k lekárovi rovno mala ísť aj ja (nevidím dôvod)
1. mali ste s priateľom o tom otvorený rozhovor? nie si pred ním podvedome hanblivá, vieš sa pri tom uvoľniť?
2. skúšali ste striedať rôzne polohy? nič? kľudne aj rôzne krkolomné, pri každej je uhol... spojenia... iný a je ti to menej alebo viacej príjemné
3. keď nič, tak nič. vieš sa urobiť sama? ak nie, spoznávaj svoje telo najprv ty, až potom ho môže dokonale spoznať (s tvojou pomocou) partner
samozrejme odpovede nečakám ( ), mali by len pomôcť zistiť, v čom je problém
takto, poznám osobu, ktorá za 1,5 roka sexualneho zivota s parnerom, ktory mal, no, proste bol fakt ze obdareny, nedosiahla vaginalny orgazmus ani raz. cize shit happens a ja si uprimne myslim, ze ak je to uz druhy clovek, tak ze v tom su nejake psychicke problem, ze sa mu mozno nevies dostatovne otvorit, teda mu doverovat, a tak
@afew zaujimave. podla mna je sex jedna z veci na ktorej sa da najlahsie vo vztahu "zapracovat" ak to nie je uplne ono, ale predpoklada to iste veci - uprimnost a nesebeckost.
inak ako pise @6 , treba najprv rozlisit ci je problem v samotnom sexe alebo v tvojej psychike.
a to koli tomu ze si nemala orgazmus si sa rozisla s tym predoslym? no.. ak áno, a ani terajší ti neurobí org., tak si nájdi iného a hladaj kým ta nejaký poriadne neuspokojí... :ehm:
@willbebetter pozri ked raz niekto rad zasuva pomaly a ty to mas rada rychlo napr tak preco si on ma robit napriek a aj ty? nie je lahsie najst ineho, ktory to ma rad ako ty? ved na svete je tolko ludi, aj on si urcite najde taku pre seba...clovek by mal chciet sam a nie sa dat prehovorit lebo uz je vo vztahu...nechapem ani pary, kde ma jeden mensiu chut...
@afew to nie je "robiť si napriek", vzťah je o kompromisoch... nie len v tomto...
ak chceš meniť partnera len preto, že to má rád pomalšie, potom good luck, ale ver mi, dokonalého partnera nenájdeš nikdy. taký nie je nikto a ak pri najmenšej prekážke nie si ochotná prekonať ju, ale radšej volíš "jednoduchšiu alternatívu" (rozchod a hľadať ďalej), na každom ti niečo vadiť bude :ehm:
@afew to ale mozes povedat o uplne kazdej "nerovnakosti" s ktorou sa u druhej osoby stretnes...a hladat "perfect match" v uplne vsetkom podla mna nie je realne. vzdy to je aspon scasti o kompromisoch, len zalezi na tom v com ich musis robit...a podla toho sa rozhodnut ci sa prisposobit alebo hladat inde.
mne sa napriklad oplatilo chvilu vydrzat kym sme sa "zosuladili" na zaciatku....keby som to nebola urobila, tak by som nebola zazila najlepsie milovania vo svojom zivote
@darkestangel haha, ja som mala dlhsie rozpisanu spravu a nevidela som tvoj koment pred tym nez som pridala moj, ale prakticky sme napisali uplne to iste
@darkestangel no tak ja by som za male prekazky povazovala skor nieco dusevne. nevadia mi ine zaujmy, najst kvoli nemu novu zalubu, zniest tazku povahu, vybusneho cloveka,...ale robit v sexe nieco co sa mi nepaci? to je privela...
@willbebetter to by som mohla, ale mne to pride hlupe len v sexe. ine nerovnakosti tolerujem.
Nechcem meniť partnera, máme to radi približne rovnako a sem tam keď chce "zmeniť štýl" to vyskúšam, veď nič za to nedám, ale zatiaľ sa nezadarilo dosiahnuť cieľový požadavok. Skúsim sa s ním o tom ešte porozprávať a nájsť najlepšie riešenie. Každopádne, ďakujem za rady
je to normalne, vela zien dosiahne orgazmus az vo vyssom veku ako je 18 rokov ja by som to zatial neriesil, casom pravdepodobne pride tak si nerob tazku hlavu... a o tvojom probleme bude iste vela diskusii na google, tak si najdi forum kde nepisu len pubertacky a mlade baby ale aj zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
takto. podľa komentárov vyššie by som k lekárovi rovno mala ísť aj ja (nevidím dôvod)
1. mali ste s priateľom o tom otvorený rozhovor? nie si pred ním podvedome hanblivá, vieš sa pri tom uvoľniť?
2. skúšali ste striedať rôzne polohy? nič? kľudne aj rôzne krkolomné, pri každej je uhol... spojenia... iný a je ti to menej alebo viacej príjemné
3. keď nič, tak nič. vieš sa urobiť sama? ak nie, spoznávaj svoje telo najprv ty, až potom ho môže dokonale spoznať (s tvojou pomocou) partner
samozrejme odpovede nečakám ( ), mali by len pomôcť zistiť, v čom je problém
bud si sedite alebo musis este hladat...
inak ako pise @6 , treba najprv rozlisit ci je problem v samotnom sexe alebo v tvojej psychike.
ak chceš meniť partnera len preto, že to má rád pomalšie, potom good luck, ale ver mi, dokonalého partnera nenájdeš nikdy. taký nie je nikto a ak pri najmenšej prekážke nie si ochotná prekonať ju, ale radšej volíš "jednoduchšiu alternatívu" (rozchod a hľadať ďalej), na každom ti niečo vadiť bude :ehm:
mne sa napriklad oplatilo chvilu vydrzat kym sme sa "zosuladili" na zaciatku....keby som to nebola urobila, tak by som nebola zazila najlepsie milovania vo svojom zivote
ale tak kazdy spravi ako uzna za vhodne, chapem.
@willbebetter to by som mohla, ale mne to pride hlupe len v sexe. ine nerovnakosti tolerujem.
pretože ak ho sama dosiahnuť vieš, je to tvoja chyba (pretože pri sexe si kludne môžeš sama aj dopomáhať) to sa nezakazuje