chcem sa niekoho spytať na radu. mam dievča, ktore mam rad, začali sme spolu chodit, dokonca sme boli i na dovolenke v zahraničí a všetko bolo ok. K tomu všetkemu sme obidvaja veriaci. Ibaže, v poslednom čase sa spravala nejako
spytaj sa jej co sa stalo ze co sa stalo a nech ti odpoveda pravdou.Povedz ze ak ta ma takto trapit nech to racej vykriciiiii! a ak sa dotoho dakto iny zaplietol alebo nieco ine tak sa rozidte. viem nieje to lahke ale cas vsetko zahoji.
No tak to budeš mať ťažké, ak je skutočne veľmi veriaca, nemal by si na ňu tlačiť, aby sa rozhodla pre Teba. Daj jej čas. ešte je mladá a svoj názor ešte určite zmení. Buď jej hlavne kamarát a maj pre ňu pochopenie. To bude potrebovať najviac, hlavne ak sa sama ešte nevie rozhodnúť. Netlač na ňu.
Ked ona vravi, že sa už rozhodla, no ja si myslim, že ešte nie naplno. Ale neviem, ako sa mam spravat, ked ma vždy utešuje, že všetko bude OK, ale ona chce ist tam. Nie je to práve príjemný pocit. A už sme toho dost vela prežili, ibaže stale pripomina, že ju to viac taha tam, no podla mna je to len vidina, ktora časom pominie. No mam hrozne blbu naladu a neviem, ako sa mam vyrovnat stym.
A k tomu ešte, už rok spolu sedíme, sme spolužiaci, ja nedokážem pochopit, prečo toto chce. Ved mi pisalal, že ma ma rada a všetko okolo toho, nedokažem to pochopit.
Ako som už povedal, netlač na ňu a hlavne sa ju nesnaž nasilu presvedčiť spôsobom, že nevie o čo prichádza a tak. Aby na Teba nezanevrela. Rešpektuj jej rozhodnutie, alebo sa tak aspoň tvár.Skús sa s ňou porozprávať trochu ináč a ako len sa vypytovať, že prečo... Ona sa ešte hľadá, teda hľadá si svoje miesto a tak. Neviem koľko máte rokov, ale ja osobne si myslím, že svoj názor ešte zmení. Ono to chce len čas. Buď k nej naďalej milý, maj ju rád a hlavne ju neprestaň ľúbiť len kvôli tomu, že sa "zatiaľ" rozhodla inak.
Nerozumiem prečo by aj ako silne veriaca (dokonca aj ako mníška) nemohla mať vzťah. Možno nebude sexuálny, ale stále môžte byť perfektní priatelia, a okrem toho si tiež veriaci tak asi Ti nejde len o sex a veci s tým spojené???
ja budem mat za mesiac 17 a ona už ma 17. Takže približne až na par mesiacov rovnaky vek. Možnože som naozaj priveľmi rýchlo chcel, aby sa rozhodla nestat mníškou, no kamarati sme nadalej, ibaže sa zmenila, myslim to tak, že akoby sa niečoho bala. Áno, sme veriac, neviem, či aj ty - putzing - no ja som nevidel u nas a ako mi poevadal aj ona, ani jednu vec, ktora by nas odlučovala, okrem tejto. Dakujem za radu a budem sa snažiť ju posluchnut. Uvidim, ako dalej. Diky.
Som tiež veriaci. No vidíš v podstate sa vo všetkom zhodnete, takže vás veľa vecí spája, tak prečo to kaziť touto jednou vecou. Neboj ono to dobre dopadne pre vás oboch, hlavu hore, ešte nič nie je stratené. Držím palce obom.
tak, zatiaľ sme sa upokojili a správame sa k sebe milo, no nejako sa so mnou menej rozpráva a ja neviem, či jej mam povedať, že som si to všimol, ked je to ťažke pochopit: viem, že ma ma rada, no dava prednsot tejs vojej ceste, tak neviem, ako sa mam zachovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nerozumiem prečo by aj ako silne veriaca (dokonca aj ako mníška) nemohla mať vzťah. Možno nebude sexuálny, ale stále môžte byť perfektní priatelia, a okrem toho si tiež veriaci tak asi Ti nejde len o sex a veci s tým spojené???