Som rád, že ste klikli na toto fórum a chcete si prečítať čo ten "idiot-ja" zase chce. V prvom rade sa vám chcem ešte poďakovať, že to čítate a tie dve minúty venujete mne.(Vy ostatní, ak mi chcete niečo nezmyselné povedať, tak to ani nep
ja som nikdy nebol dobry v sporte a mal som podobny problem. No nakoniec chlapci zistili, ze som schopny vybavit vsetko a mam gule ist za akoukolvek zenskou, takze chceli byt so mnou zadobre (pravdepodobne z cistej vypocitavosti, kazdopadne pre mna to bolo len +, kedze ludia, ktori mi predtym hadzali polena pod nohy sa mi pchali do zadku . A teraz, ked sme uz dospeli sa na tom uz len smejeme
Určite by som si prečítal nejaké rady ohľadom cvičenia s činkami... začal by som pravidelne chodiť do posilovne... za nejaké 2-3 mesiace pravidelného cvičenia by to už malo byť vidno... Doplnky na rast a podobné veci by som si nekupoval... ver mi že aj keď nebudeš dobrý v športe... svaly to vyriešia...
na telesnej ma nenavidia lebo nic neviem robit a aj to nic co viem urobit odmietam robit a preto lebo miestami narusujem vyklad huronskym smiechom ked sa vsetci sustredia lebo ma to bud nezaujima alebo to uz viem a teda si robim vlastny program. plus chronicky picujem co ide niekomu na nervy ale nejake otvorene konflikty som nemala kedze sa viem dobre hadat a ti co by do mna jebali sa ma boja
a vlastne nemam problemy
nech si o mne myslia co chcu ja ich mam tak u riti ze ach
@kaylee no proste sa spravas ako pica, si neprisposobiva a ludia ta za to nemaju radi tak si si vymyslela pred sebou nejaku teoriu ako vlastne nemas problemy aj ked mas dobry pokus ale nevysiel.
@muf ale dá sa zničiť aj tak že ten človek jednoducho nebude vedieť reagovať, a najlepšie pred ľuďmi a vôbec čo sú toto za povahy čo si nevedia poradiť s takýmito debilkovcami
@muf empatia ? nič ! pretože ma donečkonečna vytáča ako sa tu stále niekto vypytuje kraviny ktoré inokedy nikto neriešil na žiadnych fórach ale musel si s tým poradiť sám. Takto keď budeme všetci empatický a dávať múdre rady sa chalan akurát stratí a v živote nebude vedieť vyriešiť zložitejšiu situáciu v živote....
@muf denne tu ale vidím hromadu nových fór diskusií typu som tehotná z prstovania ?ako zbaliť babu? a pod. a to že sa 17- ročný chalan nevie nejakým spôsobom striasť nejakého kokotka.. tak s tým mu tu na birdzi nikto nepomôže ... preto to pokladám za podobný typ diskusie... Nehovorím že všetko viem ale predsa sa opýtam ľudí buď ktorí sa trošku rozumejú, alebo jednoducho sa porozprávam s rodičmi v mojom prípade teda s mamou... Ja ale to nechápem ako to že toto všetko sa bez týchto fór dalo niekoľko stoviek rokov riešiť a teraz si s tým nevie poradiť !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zdvihne ti to sebavedomie a nebudeš si také pičoviny všímať
Ale inak mas recht
na telesnej ma nenavidia lebo nic neviem robit a aj to nic co viem urobit odmietam robit a preto lebo miestami narusujem vyklad huronskym smiechom ked sa vsetci sustredia lebo ma to bud nezaujima alebo to uz viem a teda si robim vlastny program. plus chronicky picujem co ide niekomu na nervy ale nejake otvorene konflikty som nemala kedze sa viem dobre hadat a ti co by do mna jebali sa ma boja
a vlastne nemam problemy
nech si o mne myslia co chcu ja ich mam tak u riti ze ach