Ahoj,mozno tema od veci,ma za sebou prvy sex,ale mal som naprd erekciu (mozno strach,neskusenost,nervozita). Chcem sa spytat,ako mam dosiahnut,ked sa budem druhy krat milovat s priatelkou fakt fajn silnu erekciu? Su na to nejake rady?(pomocky,tabletky...i
@ink viem ako to funguje ale som napísala že to s týmto nesúvisí lebo nemám pocit že by toto bolo kvôli tomu ale kvôli tomu že to bolo prvý krát kedy ako vela ludí vie nie všetko prebieha podla plánov
@petika aj mne to zo zaciatku znelo skor ako na ejakulaciu, ale potom pise :
"a co moze byt za tym,ze mi nestvrdne tak ako ma???" -tak asi mysli tu erekciu
no, ak to bolo prvy krat, podla mna je najpravdepodobnejsi stres z toho ze to je 1.x, skus to este par krat a ak s tym budes mat stale problem, tak by si mal chod za doktorom.
mam 26 a problem mal som asi 3 roky babu,.. nemal som problem s erekciou... no teraz mam nahodne partnerky a je to problem moj penis nie je dost tvrdy... niekdy sa vobec nepostaví. najskor som si myslel ze je to nervoziotoua tym ze an to myslim ale neviem...vie mi niekdo poradit, ci mam vyhladat odbornu pomoc? Penis nemam dostatocne tvrdy odst ma to teapi, pretoze som maximalne na sexe zakladam :_(
ahojte no neviem nikdy predtym som nic take nemal, no posledny krat sa mi to stalo asi 3x, mal som babu ktora bola ako sexmašina... zaskocila ma tym, robila veci ktore som dovtedy nepoznal, trosku ma zaskocila aj sa mi tym zhnusila.... a tam to zacalo..v jeden vikend som 2x nebol schopjny a stale som nad tym premyslal...som škorpion a nemal som problem 2-3x zasebou sa milovat dlho, no teraz ma to začína prenasledovat a vzdy ked sa chcem milovat myslim na to...
@
ja si mislim ze to neje tim ale ze potrebujes odbornu pomoc ja mam ties pro blemi stim ale moje je ine lebo ja som mal uras a stoho nemozem dostat tu tvrdost penusu
Ahojte ja ma 16 rokov a mam uz rok a nieco priatelku, ktoru velmi lubim je velmi pekna tak ma aj velmi vzrsuje len mam taky problem ked sme v posteli alebo len tak sa bozkavame trosku vasnivejsie tak s erekciou problem nie je stale mi stoji ale ked sa uz schyluje ku sexu tak je to tak ze po cely cas mi stoji a ked mame ist na to spadne neviem preco? cely ten cas mi stoji ale ked ho uz chcem dat tam tak spadne, nechapem : disappointed:
Ak máš problémy s erekciou skús clavin, nemá vedľajšie účinky tak to môžes skúsiť aj keď si mladší, ale väčšinou je príčina problému v hlave psychického rázu
Pre tvoje dobro dúfam že to bola len nervozita z prvého sexu, na pomôcky a tabletky si ešte príliš mladý, každopádne ak fakt chceš niečo skúsiť tak skús kupovať tu : » www.kuponyzdarma.sk/ejoy-sk/...
Máš tam aj zľavu takže aspoň ušetríš, každopádne osobne to odskúšané nemám ale pár ľudí z okolia má na to pozitívne ohlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale dam ti radu nefajči nesuvisi to s týmto ale s tým že to škodi zdraviu nie len tebe ale aj ostatným
Fajčenie zužuje cievy, a pre tých čo nevedia, erekcia je, keď sa ti do penisu navalí krv. A keď sú cievy zúžené...
ale mám pocit, že už si zakladal podobné fórum....mýlim sa?
erekcia je ztoporenie udu
ejakulacia- vyron semena
"a co moze byt za tym,ze mi nestvrdne tak ako ma???" -tak asi mysli tu erekciu
no, ak to bolo prvy krat, podla mna je najpravdepodobnejsi stres z toho ze to je 1.x, skus to este par krat a ak s tym budes mat stale problem, tak by si mal chod za doktorom.
pravda je, ze si sklamany zo seba a svojich reakcii, je to psychika.
ze tabletky. kokos to je pre starych chlapov, nie pre teba. nicoho sa neboj, skusajte dalej, strach pominie, a vy si konecne zaprcate ako kraliky
a ak ti to pomoze, mozno nejaka ta masturbacia, alebo fajka....ale aby to nemalo u teba opacny vplyv.
ked si sam, stoji v pohode???
tak skus nejake pcko
ale po pravde, neverim, ze mas 21 a prvykrat sex az teraz. hoci stava sa...
ale ako tak pozeram, tak on mysli obe moznosti
ale ked to bolo prvy krat, tak vsetky "nie moc mile veci" su v norme
a skus nefajcit, lebo potom to bude ako hrat biliard s lanom... :/
mam 26 a problem mal som asi 3 roky babu,.. nemal som problem s erekciou... no teraz mam nahodne partnerky a je to problem moj penis nie je dost tvrdy... niekdy sa vobec nepostaví. najskor som si myslel ze je to nervoziotoua tym ze an to myslim ale neviem...vie mi niekdo poradit, ci mam vyhladat odbornu pomoc? Penis nemam dostatocne tvrdy odst ma to teapi, pretoze som maximalne na sexe zakladam :_(
ja si mislim ze to neje tim ale ze potrebujes odbornu pomoc ja mam ties pro blemi stim ale moje je ine lebo ja som mal uras a stoho nemozem dostat tu tvrdost penusu
» www.kuponyzdarma.sk/ejoy-sk/...
Máš tam aj zľavu takže aspoň ušetríš, každopádne osobne to odskúšané nemám ale pár ľudí z okolia má na to pozitívne ohlasy