Taze mam taky problem(problemy) ..protstev v poslednej dobe mi neukazuje ze mam novu Ts a to som sa cudoval ze 2 dni mi nikto neodpisal a potom len tak sa tam pozriem a vidim vela novych...a este mi neukazuje ked mam online dajakeho kamarate,ukazuje mi
@Tomas lenze ja mozem byt aj 5h na birdz a kamarat tiez ale neukaze mi pri ,,kamarati,, ze napr ===== si pise ts aj ked dam ze TV..a tie tsky nvm myslim ze to nebol prielom mesiaca..teda neze myslim nebol to taze nvm..
hej ja som na niektoré neodpísala a dnes mi ukazuje že už som ich otvorila... a pri tom viem že 8 som včera mala ešte neodpísaných... ale tak snáď sa to napraví dovtedy asi nebudem odpisovať lebo neviem ktoré som otvorila a ktoré nie...
@tomas prosim ta dufam ze zase nahodis strany na tsky,lebo zas eukazuje len jednu stranu...a nieco spravis s tym aby sa to nemuselo riesit kazdy dalsi novy mesiac...diki
mne tieš dačo také robí ale nerieším to , ale štve ma to že ked som dnes prišiel na birdz tak všetky nové ts čo som mal mi ukazovalo že už boli prečítané a na 100% ja som na ne ešte neklikal , a že by mi niekto hekol nick pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale zvykla som si proste ma to prestalo bavit riesit alebo sa nad tym pozastavovat