Nebolo to ešte dávno, čo sme mali spriateľom prvý sex a nevem no,ale dievčatá asi pozznáte tie obavy, či možem byť tehotná..Myslím,že to tak berie asi každá,každá ma trochu strach.Aká veľká je pravdepodobnosť otenotnenia,keď to prebehlo za veľmi krátky ča
neviem, ci dievcata poznaju tie obavy, ci mozes byt tehotna myslim, ze az na tvoju mamku (ktoru, pri vsetkej ucte, pravdepodobne mozme volat zenou, nie dievcatom) na tom vacsine dievcat nezalezi
vzdy, ked mam taketo obavy, okamzite vytiahnem vzorec a pocitam:
(pocet minut trvania sexu : pocet minut do dosiahnutia orgazmu) * (pocet dni od posledneho sexu do tohoto dna v rokoch - pocet dni trvania menstruacie v rokoch) na druhu. ak je vysledok z intervalu nula az jedna, si tehotna!
skľudom?...peknesi tu robite z ludi srandu..Nikto vam tu nič nespravil..a nehovorim iba o mojom prispevku..A ked nemate okrem debilnych reči čo povedať tak je to trapne a to neskusene decko potom nesom ja , ale vy...
akože...sorry, pri všetkej úcte k tvojej vymyslenej alebo nevymyslenej osobe...ale keď horeuvedení údajne pojedli celú múdrosť sveta, čo si im z toho koláča neukradla? možno by doplo, že je tu niečo ako archív a nie len Fórum s podtémou - SEX a všetko o sexe. takže už vieš asi čo je ďalším krokom a stíchli, lebo toto tu sa opakuje MINIMÁLNE raz za týždeň a ver mi, že raz to každého skôr či neskôr prejde, ja sa na tom ešte bavím, uvidím kedy to bude hraničiť s nepríčetnosťou
@8 Stále beriem tú otázku ako rovnako blbú - Ak ste kondóm nemali, je to nezodpovednosť. A ak ste ho mali, pýtať sa "Môžem byť tehotná?" je tiež blbosť - jednak je tu ohľadom toho milión diskusií - s otázkou "Môžem byť tehotná?" prípadne s riešením nakoľko spoľahlivé sú rôzne druhy ochrany.
A ak aj to nie, očakávala by som od človeka, že keď chce začať so sexom, tak o týchto veciach má aspoň základné informácie aby potom toto nemusel na fóre riešiť.
takže rovno: nie, neviem si predstaviť, že by som mala byť nervózna po sexe s kondómom, ak sa neroztrhol alebo nezošmykol. a neviem, koľko dievčat pozná také obavy.
ja ako nechapem,co chces od nas pocut.....ked si nizsie napisal ze ste kondom mali,tak ptm co ako riesis?naco jebes,ked ptm si nevies dat rady a taketo chore otauky zakladas,na verejnych forach,skapem uz asi..........
nikdy som pri sexe s ochranou nemala obavy sorry... a ked sa do teba neurobil? on ho vytahoval pred orgazmom ked mal gumu no ty moj ... to kde su taky tolerantny chalani? :o
po lopate, mali ste kondom, ktory bol v poriadku, on sa do teba ani neurobil, tak co z toho bude? nic. a ze krvacas ked len zacinas so sexom je normalne, to by si mohla vediet. ak chces predist takym stresom, tak to bud nerob alebo si chod dat predpisat hak.
Myslím že je to normálne, my sme to mali bez kondómu a neni šanca aby otehotnela... dal som si pozor a je normálne sa báť ale po treťom raze už sa nebudeš tak báť, neboj
@depropex ty netrep prosim ta, akoze nie je sanca, ta je vzdy, mozes si davat pozor a aj tak sa clovek utne. ved pockaj na piaty raz, pokusaj stastie. ale netlac kaleraby do hlavy, ze nie je sanca.
@similda nieje šanca. Pokial mi neujde, je šanca možno 1:10 000 000. Spermie sú všade to je jasne ale aby sa jedna spermia, čo sa náhodou , aj to po strastiplnej a dlhej ceste , dostane k vajíčku bola schopná ho aj oplodniť... No to je teda fakt extremna náhoda. Ja nepokúšam šťastie ale pokial si dám pozor tak si myslím že sa nemá čo stať.
Preboha! toto je čistá samovražda dievča takéto niečo sem napísať...a k veci..Keď si myslíš že si tehotná čo je podla mňa dobrá kktina, tak si kúp test..tie 4 ečka ťa nezabijú
boooze taketo komentare neznasam..bojim sa, ze som tehotna..tak na co sexujes,ked si nevies dat ani pozor..?? nemám rada takýchto ľudí, čo na niečo myslia až keď je neskoro.. daj si tabletky alebo používaj kondómy a potom ťa nebudú trápiť takéto veci a mne nebudeš zvyšovať zbytočne tlak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
(pocet minut trvania sexu : pocet minut do dosiahnutia orgazmu) * (pocet dni od posledneho sexu do tohoto dna v rokoch - pocet dni trvania menstruacie v rokoch) na druhu. ak je vysledok z intervalu nula az jedna, si tehotna!
pokial sa do teba neurobil, tak pocitaj na tretiu
jednoduche ako facka.
a to, že stíchli je príznakom toho že:
a ich to už nebaví. či?
A ak aj to nie, očakávala by som od človeka, že keď chce začať so sexom, tak o týchto veciach má aspoň základné informácie aby potom toto nemusel na fóre riešiť.
Alebo si pozri historiu na Birdz.sk , asi 10054 diskusii o tom bolo , pockaj nebola si to nahohou ty co sa pytala ci otehotnie po bozku?
takže rovno: nie, neviem si predstaviť, že by som mala byť nervózna po sexe s kondómom, ak sa neroztrhol alebo nezošmykol. a neviem, koľko dievčat pozná také obavy.
Je zbytočné dávať takéto otázky na fórum kde si 85% ľudí honí svoje ego.
tak ma nerozčuľuj
Myslím že je to normálne, my sme to mali bez kondómu a neni šanca aby otehotnela... dal som si pozor a je normálne sa báť ale po treťom raze už sa nebudeš tak báť, neboj
chces to percentualne alebo pomerovo
minimálne 50% ... pomerovo ... dost velka
Este stale dakujes za komenty?