caute...ked cete sa zapojte....diskusia znie....chalani...kedy si babu naozaj vazite?ako je to s tym ze ked za vami pride prva, tak uz to nie je ono???a ako s tym, ze chalan sa citi muzom, ked dobyja???lebo u mna to nefunguje...mne chalani vacsinou hovori
no, nesom chalan a ani neviem, kedy si chalani vazia baby, lebo im uz vobec niekedy nerozumiem :o( hmm, a poznam chalana, ktory mi sam povedal, ze on sa nechava dobyjat! cize, keby som neurobila prvy krok ja, mozno by na to dobyjanie este stale cakal :o) a dobre, ze som spravila tak ako som spravila! nelutujem to vobec!............. niekedy musi proste ist na vec holka, ked chalan ziadna cinnost! no ne? :o)
Ja si dievča vážim od toho ako sa správa. Ak sa správa ako malé decko tak také dievča si vážiť nemôžem. NA druhej strane si vážim dievčatá ktoré sa vedia správať a nemusím sa za ne hanbiť. čo sa týka toho balenia to je trochu iné. Prečo nemám rád keď ma dievča balí? Pretože keď začnem baliť dievča je mi len sympatické. Skutočne sa mi začne páčiť až vtedy keď ju už nejaký čas balím. Ale ak to urobí ona, tak tým vynechá tú časť keď tvrdo bojujem o jej sympatie a celé to už nemá to čaro. Jednoducho povedané, páčia sa mi dievčatá o ktoré som musel bojovať.
niee ja by som bol len rad kebyze to tak je ale uz som pochopil, ze to nie je bezne.. takze snaha z mojej strany uz zacina narastat a okrem toho net mi dava uzasne moznosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
uplna hlupost, ja by som bol naopak rad za take niec to my hanblivejsie povahy asi vsetci