Tieto proteiny su beznemu cloveku absolutne zbytocne. Je jedno ci si kupis tento, alebo protein zo stillmassu do 30e. Teda jedno to neni, usetris peniaze, ale rozdiel neuvidis.
Cenovy rozdiel cini najma - kvalitnejsie spracovanie - ktore nepocitis, znacka a viac sacharidov a tukov v 100g - co ked niesi pro, tiez ti to moze byt jedno
Ked uz nejako proteiny diferencovat podla ucinnosti, tak si kupit 1 mensie balenie srvatkoveho na potreningovy konzum a kazeinovy na zvysok dna. Viem, ze boli robene studie, kde konzumenti kazeinoveho proteinu vykazovali lepsie vykony aj vacsie svalove prirastky ako konzumenti srvatkoveho proteinu, ale malo to tam tiez nejake "ale", tusim ze sa to "ale" da odstranit prave uzitim srvatky po treningu (a mozno aj rano, neviem pogoogli)
Nechápem ludí čo vyhodia 55 euro za 80ku ON
Keď máš veľa peňazí a nevieš načo mínať tak si radšej kúp hydro 90ku od NaturalNutrition.
Ja kupujem neochutenú 80ku od SM, nepotrebujem do seba pchať zbytočné umelé sladidlá. Ale ochutená je tiež dobrá, Biela Čokoláda bola asi najlepšia čo som mal
Tiež som som za produkty Stillmass.... v podstate bezkonkurenčný pomer cena/kvalita. Neplatíš zbytočne za značku. Nevidím dôvod prečo kupovať tamtie predražené hovadiny. Skôr miesto rozmýšľania ktorý protein si kúpiť radšej sa zameraj na stravu.
@yoloforever ako vraví @method je zbytočné kupovať drahé značkové proťáky...skúšal som už kadejaké a úplná pohoda je stillmass alebo nu3tion ...cenovo to tam vychádza tuším rovnako a načo dávať za 1kg proťáku 30 euro, keď tú istú službu ti spraví aj 1kg za 10-15 euro
dobrych proteinov je vela, treba citat etikety a vzdelavat sa v tomto obore, ked uz clovek maka na sebe. aby zbytocne nevyhodil peniaze....lebo zarobit chce dnes kazdy, co si budeme...mam odskusane viac druhov, no aj ako student pozeram na cenu obzvlast. s 4fitness som spokojna celkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked uz nejako proteiny diferencovat podla ucinnosti, tak si kupit 1 mensie balenie srvatkoveho na potreningovy konzum a kazeinovy na zvysok dna. Viem, ze boli robene studie, kde konzumenti kazeinoveho proteinu vykazovali lepsie vykony aj vacsie svalove prirastky ako konzumenti srvatkoveho proteinu, ale malo to tam tiez nejake "ale", tusim ze sa to "ale" da odstranit prave uzitim srvatky po treningu (a mozno aj rano, neviem pogoogli)
Nechápem ludí čo vyhodia 55 euro za 80ku ON
Keď máš veľa peňazí a nevieš načo mínať tak si radšej kúp hydro 90ku od NaturalNutrition.
Ja kupujem neochutenú 80ku od SM, nepotrebujem do seba pchať zbytočné umelé sladidlá. Ale ochutená je tiež dobrá, Biela Čokoláda bola asi najlepšia čo som mal
A dáš ich v pomere 2:1:1
Ale si nováčik, kašli na proteiny a porieš si stravu