ludia, mam taky dost blby, neprijemny problem ..mam nesumerne prsia...lavy prsnik je vacsi o jedno cislo asi..mne to straaasne vadi..a sa bojim ako zareaguje moj chalan..ked sa pred nim vyzleciem..poradte mi pls..som uz zufala
...neviem ako ti akoze mame poradit, ked ti to tak vadi tak chod na plastiku...a jemu by to nemalo az tak vadit, skoro kazda ma jeden mensi prsnik jak druhy..ale zase nie az o 1 cislo to asi ee....no neviem
pokial je ten chalan normalny a ma ta rad tak mu to isto vadit nebude...
PS. je to normalka..ludia niesu dokonaly a osovo sumerny..a kazda baba majeden mensi o nieco ako druhy ...minule som o tom kukal nejaky dokument a tam vysvetlovali ze rozdiel o jedno cislo je dost casty...ja by som sa tym na tvojom mieste netrapil
@7 neuraz sa ale aku mas postavu? lebo kamaratka, trosku silnejsia ma tiez jeden vacsi (na pravo) a doktorka jej povedala ze to preto, ze na ti bije srdce (sval) a prsia su tiez len nahromadeny tuk (neviem ci som to definovala dobre a nedoplietla
ja mám tiež jeden menší jaK druhý a žijem si s tým jediné čo je problém pre mňa sú podrpsenKy je to dosť na p.. ale chalan v pohode vidno to a všetci sú v pohode .. aK to nebude vadiť tebe, nebude to vadiť niKomu, aK na to nebudeš upozorňovať ani si to nevšimne..
Ja mam tiez taky "problem" aj ked zas nie o jedno cislo, ale neriesim to, aj tak s tym sama o sebe nic nemozem urobit. Hlavne sa s tym zmier ty sama, pochybujem ze to potom niekto bude rozoberat
inak ked sme uz pritom tak aj chalani to maju s prsiami ked posiluju...ja mam tiez jeden dost vyrazne vyrysovany a druhy menej a je to vidno ..aj ma to sere aj som skusal cvicit viac na ten menej vyrysovany troskus a to zlepsilo ale nieje to rovnake ...proste ludia niesu dokonaly
Tu ide o tovju psychiku si myslim. Co tak si povedat mam chalan ktory ma lubi a urcite nebdue prekvapeny. Vsak to je jedno. Aspon si bude isty, ze su prave .
A inak ukaz mi jedneho chalana, ktoremu by to nejak extra vadilo. hlavna vec, ze su, nie? Keby si ziadne nemala, tak by ti aj take boli dobre ake mas
podbne problemy maju inak aj chalani ako pisal @djdaniels
Ale za seba môžem povedať, že môjmu priateľovi to vôbec nevadilo, dokonca sa mu to páči, tak sa neplaš, že by ťa pre to odmietol. Veď "ak ťa miluje, nie je čo riešiť".
moja, kasli na to, nemozes sa tymto zaoberat, ak s tym niesi ty vyrovnana, tak asi budes musiet podstupit skraslovaci zakrok. ale ak ti ide iba o chalana, ze sa ti bude smiat, co riesis?????
ak ta lubi tak sa ti smiat nebude, ak sa bude, kasli na neho... lebo ta nelubi, ak by si si chcela iba zasexovat, tak ta to tiez nema preco trapit....
chalan ta ma lubit taku aka si...smiat sa ti isto nebude.
jedine ze by to bol nejaky slabomyselny chudak v puberte...
dakujeeeem ludia za nazory...trosku ste mi pozdvihli moje sebavedomie, ale dnes mi zas "padlo" Som citala clanok, kde baba pisala..ako jej chalan povedal, citujem "tvoje prsia sa pohadali, lebo jedno sa smeje druhej, ze je vacsie" ..a ako som tak dalej citala..ju to riadne psychicky zlozilo..a asi aj mna...to sa fakt ja asi nikdy pred nikym nevyzleciem
@24 dam ti jednu velku radu. vyzlec sa pred nim v tme. proste aby si ta mohol len dotykat. mozno to neazbere. ale takto sa mozes zbavit svojho strachu ktory mas.
@27 poved mu, ze je to po prvy krat a velmy by si chcela aby to bolo tak, kym vychytas tu nehamblivost. A zasa predpokladam, ze to nie je hovado. mne by to urcite nevadilo. A ani jemu nebude. bude rad, ze vobec dake mas uvidis. ta tma by mohla pomoct a on urcite nebude namietat. vsak bude rad, ak mu vobec povedzme das anO, alebo len tak, ze si ta moze ohmatat fakt.
28..hej vsetci tu pisete, ze vam to nevadi..pana beka.ja som si asi nemala precitat clanok tej baby bozeee ...co ked aj on tak blbo zareaguje?? aj ked to bude mysliet len zo srandy...ja to neprezijem potom asi
@29 moc nad tym rozmyslas. netrap sa nad tym. ked sa mu ukazes tak v tedy to zistis. alebo mu fakt daj satku cez oci ale myslim si, ze sa to netane ako to bolo v tom pripade co si citala. A ono netreba vsetkemu verit co citas. niktori si radi aj vymyslaju prifarbuju. Aj chlapy maju problem. Mozno on ma maleho. a ty mas zama malu chybicku krasy a tak sa bduete na sebe smiat. vsak to ber aj s tej druhejs tranky.
@31 ja som sa s niecim podobnym nestretol. ja som sa nestretol este so ziadnou (takze som ziadnu nemal aby bol fakt pochopeny| takze asi tak. A urcite by som nenechal babu koli tomu, ze ma take a take prsia. Mozno ona by nechala mna
@34 my mame zasa iny problem ako vy a tiez mozeme mat s toho koplexi. takze asi tak. ked si to bdues pripominat tak asi tka. vsak sa pozri do zrkadla a povedz si jedno. jaka som jebava alebo ako to len zasa dobre vyzeram, vsak trosku odvahy dievca. chapes? to je vsetko len o tvojej psychike. Pokial nie si pripravena na to, aby si sa pred tvojim chlapcom vyzliekla, tak to radsej ani nerob.
on zistí, že máš jedno prso väčšie, a ty že má malý penis.. však, zamyslime sa.
ak sa ideš vyzliecť pred chlapom, ktorého si odchytila v bare, chápem tvoje obavy. Ale ak pred niekým, koho veľmi ľúbiš a aj on teba, máte začínajúci vzťah, tak toto naozaj nie je podstatné.. nie som idealistka, ale realistka. mňa keď zaujmú oči a duša, je mi jedno, že má hrozne krivé zuby, krivú chrbticu, smrdia mu nohy.. proste neviem či chápeš. /a na druhej strane, je to pekne pikantné tajomstvo pre oboch
a možno ťa to povzbudí, ja mám tiež ľavý väčší len mám podprsenku tak, aby mi trošku zdvíhalo obe, a tak sa to opticky nezdá
spýtam sa, keby si zistila, že ten chlapec, ktorého ľúbiš má blany medzi prstami? aj tak by si ho ľúbila nie
/a tá rada s plastikou, dúfam, že nebola myslená vážne.. naozaj, plastika nestojí za to.. je to bolestivé, drahé a keď ti to pokazia, tak ďakujem pekne.. počula som o všeličom. takže, najprv si to dobre vyzistite, až potom do toho choďte
a kasko má tiež dobrý komentár.. musíš svojmu partnerovi proste veriť, nerob nič čo nechceš. alebo mu to môžeš aj povedať.. s takým potmehúckym úsmevom
alebo aj do humoru - "no to pravé som si málo narástla! neodhadla som to proste.."
neboj sa, však dnes o tom hovoríme ako o probéme, a zakrátko sama zbadáš, že si mala zbytočné obavy
dnes som bola u svojho mileho, a viete..bozkavali sme sa a podobne...a zacali vyzliekat, ja uz som bola takmer naha, mala som iba podprsenku, a potom som ho stopla, proste nedokazala som to, nemala som odvahu, zakazala som mu, aby mi ju dal dole. On nechapal a doteraz nechape. Som tava, ja viem, mohla som to mat za sebou, co uz. Ktovie co bude teraz s nami. Povedal, ze jemu to nevadi, ze si na mna pocka, ale ja som videla jeho sklamanie. Dufam, ze raz naberiem odvahu.
A este raz vam vsetkym dakujem, myslela som si, ze mi svojimi radami pomozete, ale ja som asi az privelmi zakomplexovana
malinka22 myslim si že keby ich maš fakt take nesumerne tak to musi vidiet tvoj chalan aj ked si oblečena a ak to nieje vidiet, tak asi si len namyšlaš. si zakomplexovana a niečo stym rob, take baby ako ty neznašaaaaaaam , ja napriklad nemam nejak super postavu a tiež som sa bala vyzliect pred chalanom ale tak som si uvedomila že keby mu to vadi tak somnou nieje predsa. SA UVEDOM A ROB STYM COSI, NIE S PRSIAMI!!!! ALE SO SEBOU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
PS. je to normalka..ludia niesu dokonaly a osovo sumerny..a kazda baba majeden mensi o nieco ako druhy ...minule som o tom kukal nejaky dokument a tam vysvetlovali ze rozdiel o jedno cislo je dost casty...ja by som sa tym na tvojom mieste netrapil
A inak ukaz mi jedneho chalana, ktoremu by to nejak extra vadilo. hlavna vec, ze su, nie? Keby si ziadne nemala, tak by ti aj take boli dobre ake mas
podbne problemy maju inak aj chalani ako pisal @djdaniels
» www.birdz.sk/forum/prsia-pro...
» www.birdz.sk/forum/nerovnome...
» www.birdz.sk/forum/prsia/176...
Ale za seba môžem povedať, že môjmu priateľovi to vôbec nevadilo, dokonca sa mu to páči, tak sa neplaš, že by ťa pre to odmietol. Veď "ak ťa miluje, nie je čo riešiť".
ak ta lubi tak sa ti smiat nebude, ak sa bude, kasli na neho... lebo ta nelubi, ak by si si chcela iba zasexovat, tak ta to tiez nema preco trapit....
chalan ta ma lubit taku aka si...smiat sa ti isto nebude.
jedine ze by to bol nejaky slabomyselny chudak v puberte...
tma? aj tak to bude podla mna vidiet
takze nemysli tolko na to.
Ty čítaš, že to niekoho zložilo a kvôi tomu sa bojíš?
Sa iba zasmej aké blbosti zložia labilných ľudí ...
on zistí, že máš jedno prso väčšie, a ty že má malý penis.. však, zamyslime sa.
ak sa ideš vyzliecť pred chlapom, ktorého si odchytila v bare, chápem tvoje obavy. Ale ak pred niekým, koho veľmi ľúbiš a aj on teba, máte začínajúci vzťah, tak toto naozaj nie je podstatné.. nie som idealistka, ale realistka. mňa keď zaujmú oči a duša, je mi jedno, že má hrozne krivé zuby, krivú chrbticu, smrdia mu nohy.. proste neviem či chápeš. /a na druhej strane, je to pekne pikantné tajomstvo pre oboch
a možno ťa to povzbudí, ja mám tiež ľavý väčší len mám podprsenku tak, aby mi trošku zdvíhalo obe, a tak sa to opticky nezdá
spýtam sa, keby si zistila, že ten chlapec, ktorého ľúbiš má blany medzi prstami? aj tak by si ho ľúbila nie
/a tá rada s plastikou, dúfam, že nebola myslená vážne.. naozaj, plastika nestojí za to.. je to bolestivé, drahé a keď ti to pokazia, tak ďakujem pekne.. počula som o všeličom. takže, najprv si to dobre vyzistite, až potom do toho choďte
alebo aj do humoru - "no to pravé som si málo narástla! neodhadla som to proste.."
neboj sa, však dnes o tom hovoríme ako o probéme, a zakrátko sama zbadáš, že si mala zbytočné obavy
A este raz vam vsetkym dakujem, myslela som si, ze mi svojimi radami pomozete, ale ja som asi az privelmi zakomplexovana