otazka pre chlapov : Prečo vás ta ťahá pozrieť sa tam alebo letmo dotknúť?
ano je dokázané, že to môže byť od narodenia kvoli kojeniu, symbolu zenskosti atd ..
zajímalo by ma vsak, ci viete sami zhodnotiť, preco vas to tak pritahuje ? vas nazor
Lebo je to pekne. Je to nieco co muzi nemaju. Zenske prsia maju jednak uzasny tvar, hlavne u mladych dievcat/zien. Zakladom je vsak to, ze prsia su neskutocne jemne a prijemne. Je to cast tela, ktora je prakticky z vacsej casti tvorena tukom, ale zaroven su pevne a koza na nich je taktiez velmi prijemna na dotyk. Celkovo toto pritahuje na zenach muzov najviac. Ta hebka pokozka, makke, poddajne, ale zaroven pevne telo. Muzske telo je pomerne tuhe, koza drsnejsia, pokrytia silnejsim ochlpenim.
@diehard srsly, nechces pisat nieco ako 50 shades of grey? mas na to talent. alebo mam len skresleny nazor v dosledku relativne dlho trvajuceho obdobia sucha...
@notme nejaku thajsku verziu? Ta by sa mozno ujala.
"Pohlad na jeho vnady o velkosti kosikov C privadzala draka skryteho v jej lone zvijajuceho sa v tesnej bielizni do extazy a vyvrcholenie bolo neodkladne. Zivna poda jej lasky dopadla na jeho zensku hrud a jej mohutny nastroj uz razil cestu utrobami jeho tela ako zbijacka suchym betonom."
absolútne nechápem, prečo by som sa mal nad tým zamýšľať...som chlap, takže sa mi ženy páčia, lebo sú to krásne tvory...s krásnymi zadkami, prsiami, očami, vlasmi a život je zázrak...
@diehard Mňa obzvlášť veľké poprsie u žien nezaujímalo, mne sa skôr páčili dievčatá a páčia sa mi skôr plnoštíhle s krásnym zadečkom, nohami a hlavne trošku inteligencie. Tomuto prikladám dôraz, krása rokmi pominie ale vnútro každej ženy sa podľa mňa nemení a zostane po celý život také aké bolo ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"Pohlad na jeho vnady o velkosti kosikov C privadzala draka skryteho v jej lone zvijajuceho sa v tesnej bielizni do extazy a vyvrcholenie bolo neodkladne. Zivna poda jej lasky dopadla na jeho zensku hrud a jej mohutny nastroj uz razil cestu utrobami jeho tela ako zbijacka suchym betonom."
Zadoček > kozy pravda