Kedy ako... Niekedy sami viac páčia väčšie prsia a niekedy tie menšie. Komu čo viac pristane. Vždy je dôležitý celkový dojem. Napr. vždy som si myslel, že nechcem mať dievča ktoré bude mať väčší obvod pása ako ja. No minule som v čakárni u lekára uvidel trochu moletnejšie dievča, ale s neodolateľnými očami. Mala nenormálne zvodný pohľad. Škoda že tam bola zo svojím priateľom
ja ti poviem i ba to, ze jasne, ze chalana vzrusuje, ked ma baba prisa take, ze su vidiet....ale ak ta baba nie je ta, s ktorou by chcel nieco mat kvoli tomu, aka je vo vnutri, tak sa tak max o nej bude rozpravat s chalanmi ale nic viac.....no a gulaty zadok?ja teda nemam velky ani gualaty privelmi, ale vraj je to podla nejakych chalanov hrozne sexi, ked maju dievca za co chytit...pozri, kazdy chalan vsak ma rad na babe nieco ine.)hm?tak ked sa to nepaci jednemu, urcite sa to paci inemu papa
Vraj...preco niektore tu odpovedaju za chalanov? A teraz ten moj...nazor. "Ruksakove cisla" ako ich ja volam, od 4 vyssie, su sice pekne mozno v Baywatch-i a este na nejakych tych zenach v televizii, ale to je iba klam. Ozaj, fakt to nevyzera dobre, ked to cele plava. Ale zas ani druhy extrem nie je nic moc. Teda ja by som volil zlatu strednu cestu, ak taka je.
A k tomu pozadiu, ako ktore. Lepsie raz vidiet ako stokrat pocut, takze fakt sa neda povedat, co a komu. Na jednej to vyzera dobre, na inej nie. Lebo vlastne kazdy clovek je iny typ a tak
Maly zadok + male prsia(nie doska)= moja kombinacia... ale aj pekny ksicht moze byt ale nakoniec je to o tom ci sa s nou citim dobre, to je asi ta najdolezitejsia vec
hmm,nevite niekto poradit ako sa daju zvecsit prsia..len mi nehovorte ze plasticke operacie,lebo mam len 16..a mam asi 5 KG navyse,takze ak by som schudla,tak sa mi z prs dost ubere,ze?
No ja neviem , mne kazdy tvrdi, ze je to blbost, ale ja viem svoje... Mne sa zvacsili prsia, ked som zacaal uzivat antikoncepciu.. asi o cislo, ale pribrala som trosku aj inde..ale to zas z toho dovodu, ze som predtym bola velmi chuda, takze som bola rada, ze som dostala taku zensku forrmu
prsia sa ti zväčšia,keď začneš užívať antikoncepciu..ale antikoncepcia ti dodá chuť do jedla a ty budeš pažravá a priberieš aj niekde inde..ja to poznám..preto som musela vysadiť antikoncepciu..ale prsia mi narástli..tiež asi o 1číslo..môj priateľ je tomu rád..ale bacha na vec..lebo veľmi ľahko sa naberá a veľmi ťažko sa chudne..
No ja neviem .. ja som pribrala take 3 kila, mozno ani tolko nie a zravost?? to je co?? ja s tym nemam problem a ked som asi na rok tie tabletky vysadila tak sa mi nezmensili.. A v kolkatich ? mala som nieco pred 18, ale vek tam nie je podstatny..
zase ja ,,nemam sice dokonale prsia a mam vacsi zadok ale je mi to fuk ..mne nezalezi na tom, co je pre chalanov lepsie a pritazlivejsie ,,nebudem kvoli nim podstupovat nejake plastiky, abo chudnut ,,som spokojna
mne sa velke prsia pacia, ale fakt ide o komplex a o to, ako sa baba sama citi, ako sa sprava, napr. ci je temperamentna, ma rada sex ... to vela spravi, aj keby mala male prsia, ked je s nou sranda
Ked ma dobre prsia aj zadok tak je ideal Ziadne plastiky nikto nic nemusi tu ide hlavne o povahu ,, ako nepojdem po meste a nechytam priatelku za prsia ale ruka v zadnom vrecku u nej ,... je to prirodzenejsie ako chytat vonku priatelku za prsia pri prechadzke xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k tomu pozadiu, ako ktore. Lepsie raz vidiet ako stokrat pocut, takze fakt sa neda povedat, co a komu. Na jednej to vyzera dobre, na inej nie. Lebo vlastne kazdy clovek je iny typ a tak
a je skutočne indivinduálne vid´ Drag-on ktorá ma aké proporcie
mám spolužiačku, ktorá chodí do solárka, telocvične...ale ked´ sa s ňou rozprávajú chalani tak to trvá max. 10 minút..niet o čom
a mám kamošku, ktorá je plnoštíhla- ale je úžasnou vo svojom vnútri
a krásni ľudia hľadia na krásne vnútr a nie na poprsie či zadok...myslím
ja som vysadila tabletky a prsia sa mi zatial nezmensili....