Ahoj, chcem sa spýtať, aké ste to mali vy S rastom pŕs, keď ste mali 12 rokov. Ja mám dvanásť A už mi rastú od 11 ale odvtedy sa ten rast nepohol. Viete mi niečo poradiť? Ako to bolo U vás?
Mimochodom, tento nik je mojej segry.
@nalini Pozri, niektorým dievčatám vyrastú prsia v priebehu pár mesiacov, iným to trvá aj do 16-17 ky, takže s tým veľmi nič nenarobíš, to sú gény. Okrem toho, nie je nič zlé na tom v takom veku nemať Dčka hneď Nielenže je to strašne nepohodlné, ale chceš aby sa na ulici za tebou pozerali starí úchyláci? (pamätám si spolužiačku na základnej, už v 10 mala prsia a bola som svedkom, ako jej pár chlapov dávalo návrhy, akoby to bola dospelá žena)
tiez som sa tym zaoberala,v 12tich sice este nie,ale potom ked spoluziacky vyzerali inak,teda nie ako deti,aspon ja som sa tak vtedy citila,len o to slo.teraz mi je luto ako som to prezivala.bola to zbytocnost.mozno mat ani prsia nebudes,stava sa,jedna znama je uplne plocha,ale i tak je strasne pekna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A vobec by som sa tym netrapila