To je prirodzené a bežné, ono by sa to malo upraviť približne do toho 20 roku. Jasné že to nieje problém, si myslím že to chalani ani nezaregistrujú tak ako si nevšimnú vačšinu našich nedostatkov (všimnú si ich iba vtedy ked ich na to moc upozornujeme hláškami typu: ''niesom príliš tučná? mám fakt taký veľký nos(malé prsia,krivé nohy atd '' )
7.to sa lahko povie ..ja normalne som doteraz nemala frajera..lebo sa s trasne bojim...ci sa nebude smiat.a necha ma kvoli tomu....a ja akoze nechcem vyzerat namyslene..ale nie som skareda...dost chalanov ma o mna zaujem...a nechapu..preco kazdeho odmietam..sa strasne trapim kvoli tomu
@10 tak sa netrap a neries to ja mam tiez jeden neviem ako to mam nazvat kozmeticka vada no a mam priatelku, ked je partner normalny a toleratny tak ta bude mat rad aj s tymi prsiami hlavu hore
11,12 no ked myslite ....ja sa prestanem trapit az vtedy..ked zistim.ze to mojmu partnerovi vadit nebude..no len ktovie kedy to bude..ci vobec naberiem odvahu si s niekym zacat
@10 zaručujem ti, že tvoja obava je uplne zbytočná. to potom nechodíš ani na kúpalisko, ani k moru? nech ta to fakt netrápi, teraz tak uvažujem, že mne sa to vlastne na babach velmi paci. a tento problém má každá druhá.
@13 to je len banalita. kolko zien ich ani nema a odvahu maju a aku. Toto je malicky problemik. Je to vsetko o tvojej psychike, ze sa ti budu smiat. Ak natrafis na kretena tak ano. Zacni si s niekym, ked ta niekto chce (ak ta niekto chce tak mas aj dost velke stastie) a v tedy to zistis. co ineho ti mame este napisat. snad ti dodat odvahu. Ale posledne je aj tak na tebe.
@17 tak si to neber moc k srdcu. nepozeraj sa tolko po sebe. ci si myslis ze chalan ide chodit s tvojimi cicami? hmm so svojim telom by si sa mala naucit zit. a nie to este zahadzovat vsetko pokaňial to nikto nevydel.
ktovie ci je to az take strasne ale pochybujem o tom. nepozeraj sa tolko do zrkadla
@16 pozri najdi si priatela a povedz mu o svojom probleme a uvids ako zareaguje nehovor dopredu aj ja som svojej pritelke povedal o svojom a ma ma rada takeho aky som.
ako fakt ziadny problem by som s tym nemal ako chalan ..a vobec niekde som cital o takejto sumernosti a ziadna baba nema total sumerne prsia(to iste u chalanov v inych veciach) , rozdielnosti vo velkosti sumernosti mozu byt ale ako fakt nemyslim ze by to malo vadit ....jedine ak tak nejakemu kretenovi ale to by si z neho mohla vytusit uz skor ze je to kreten ..taky sa neudrzi sprostych poznamok aj skor ako ta dostane do postele...
@22 sa nepozeraj tolko po inych. Vsak co tam chlap bude rad, ze vobec dake budes mat sa tolko netoto. Chalan to urcite zisti aj sam. Najprv si ho ziskaj a potom ked ta uvidi ... tak mu to bude urcite jedno. vsak nikto z neba dokonaly nespadol. Kazdy ma nejake + a -. a aj ja mam + a - a naucil som sa s nimi zit. a ked sa pozrem tak po mojich tak ani ja ich nemam dvarazy sumerne
@24 nehovor naco ...zbytocne si to bude vsimat a potom najde na tebe aj milimetrove odchylky v sumernosti ..proste ludska psychika je tak trochu vadna u niektorych jedincov
vidis, že sa tu skoro všetci chlapi zhodneme, že by nam to nevadilo. fakt oveľa viac zaleží na iných veciach. a prinajhorsom ti to bude pomahat zbavovat sa pripadných kreténov.
26..sa tolko netoto....ked niekto nema taky problem..tak to berie v poho.ze to nie nic hrozne...ja napr nechapem baby..co sa trapia preto..ze maju male kozy..alebo ziadne...ja by som take brala
28 pre mna je to nenormalne vela....ale zas, viem, ze niektore baby su an tom ovela horsie..ze maju aj jeden prsnik dvakrat vacsi ako ten druhy
29...hej, tak uz som sa aj na inych forach pytala..a vsade chalani napisali..ze im by to nevadilo..ale vies ako..napisat je jedna vec..ale ktovie ako by zareagovali.keby sa s niecim takym aj skutocne stretli
jedno vacsie ako druhe? to je aj vyhoda... ked ma chalan naladu na vacsie chyti jedno... a ked na mensie, tak druhe...
a teraz vazne a bez perverzity... to vobec neber ako nieco hrozne... mne by to bolo jedno... normalnemu chalanovi nezalezi ake mas prsia... aky zadok... ake nohy... samozrejme aj to treba... ale ako to ze mas jedno vacsie ako druhe to nerieeees... a pekne zacni chodit na plavaren... aaa ked budes mat chalana, spravaj sa ako by si tam nic nemala... a ked na to priatel pride, sprav si trosku srandu a bud akoby na to hrda a potom to ani jemu nebude vobec vadit... fakt neries...
@10 - ak ta bude ten chalan lubit, tak ti garantujem, ze by mu to nevadilo...ak je teda aspon trocha normalny...mne osobne by to nevadilo a kludne by mohlo byt jedno aj o cislo vacsie ako druhe...ja mam radsej nesumerne veci ako sumerne
33..tak dik.....ja ich nemam male..skor velke .a este aj nesumerne..co som komu urobila
a myslis, ze ked ma baba nesumerne prsia...je dobra v posteli?
34.aj take som uz pocula...ze ma to tu vyhodu..ze sa budem pacit aj chalanom ktorym sa pacia vacsie a aj tym, ktorym sa pacia mensie prsia ....na plavaren?? neviem..mam komplexy moc ....toho sa najviac bojim..ako zareaguje ten..co ma nahu uvidi
ja mam zas jedno oko ine ako druhe a nezabijem sa preto Lebo ked som bol maly, tak som mal spadnute viecko a mi to operovali, ale tie oci proste nevyzeraju rovnako Kazde inac
@ppaattkkaa nie si jediná. Ja som to tiež prežila. No bóže... Keby ťa chalan mal nechať kvôli nesúmerným prsníkom, tak ty ho môžeš nechať kvôli nesúmerným semenníkom
tak mne by to bolo jedno, kebyze mam partnerku s nesumernymi prsiami...ja s dievcatom nechodim kvoli jej prsiam...a nehadz vsetkych chalanov do jedneho vreca, niektorym to skutocne nevadi...a uz sa s tym prestan trapit
prsia?to co je?mne take tusim nejak nenarastlo!..a nejak to nereisim..nie ze by ma to netrapilo,ale urcite by si sa nad tym nemala az tak moc pozastavovat ved ak si najdes chlapca,alebo on teba tak snad nie koli prsiam takze hlavu hore
@71 tak neviem zalezi od kazdeho ...ale tak aspon ja tak zmyslam ze ked uz vztah tak normalny ...a nie dvojmesacne pletky a rozchody a zaciatky stale dokola ...a ked si chcem uzivat tak nechcem vztah ale zase uzivat ako uzivat ...jebat s malymi pubertackami nemam zapotreby uz a starsie chcu bud vztah alebo total k****a to tiez nemusim takze asi tak nejako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ktovie ci je to az take strasne ale pochybujem o tom. nepozeraj sa tolko do zrkadla
nekukat sa tolko do zrkadla?? ved som baba
takze vazne no problem , najdi si chalana...
ale vdaka za rady...snad najdem normalneho chlapa
29...hej, tak uz som sa aj na inych forach pytala..a vsade chalani napisali..ze im by to nevadilo..ale vies ako..napisat je jedna vec..ale ktovie ako by zareagovali.keby sa s niecim takym aj skutocne stretli
ps. ta nie dokonala sumernost by mi vobec nevadila keby ta baba bola v poho clovek ..
+dotatok: radsej babu z nedostatkom v krase ako barbinu co je v posteli leniva a poleno
a teraz vazne a bez perverzity... to vobec neber ako nieco hrozne... mne by to bolo jedno... normalnemu chalanovi nezalezi ake mas prsia... aky zadok... ake nohy... samozrejme aj to treba... ale ako to ze mas jedno vacsie ako druhe to nerieeees... a pekne zacni chodit na plavaren... aaa ked budes mat chalana, spravaj sa ako by si tam nic nemala... a ked na to priatel pride, sprav si trosku srandu a bud akoby na to hrda a potom to ani jemu nebude vobec vadit... fakt neries...
a myslis, ze ked ma baba nesumerne prsia...je dobra v posteli?
34.aj take som uz pocula...ze ma to tu vyhodu..ze sa budem pacit aj chalanom ktorym sa pacia vacsie a aj tym, ktorym sa pacia mensie prsia ....na plavaren?? neviem..mam komplexy moc ....toho sa najviac bojim..ako zareaguje ten..co ma nahu uvidi
no neviem ci by si chcel babu s nesumernymi kozami
» www.birdz.sk/forum/nerovnome...
@43
tak mne by to bolo jedno, kebyze mam partnerku s nesumernymi prsiami...ja s dievcatom nechodim kvoli jej prsiam...a nehadz vsetkych chalanov do jedneho vreca, niektorym to skutocne nevadi...a uz sa s tym prestan trapit
tak to asi bude tym ze sa im pacia!
65...neviem..no ved ono ked mam podprdu.to nie je vidiet
no vidis tak preco bol ten strach ze preto ze sa im to nepaci??....uz neries ...
a zacni riesit nejakeho chalana
ja hlavne nechcem taku picu ako bola moja posledna ex
preco?
preco??...asi by som charakterizoval len ako KUR*A obycajna ...ale nazaciatok tak vobec nevyzerala ...ale potom sa pekne vyfarbila
@81 no ved nic ved kazdy moze kedy sa na to citi ...