ahojte mam otazku ....so svojim chalanom chodim skoro kazdy den vonku ked sme stoho isteho mesta..vacsinou chodim ku nemu domof alebo on ku mne ..a je to normalne ked sme vzdy spolu ze ma prstuje? napriklad 5 do tyzdna? nievem ci to nahodou neprehaname le
@lucka132 žena ty nenechaj sa toľko prstovať ale radšej sa uč gramatiku , tak zabiješ dve muchy jednou ranou , nebude ťa bolieť piča a nebudeš tu za piču
tak ked sa ti to zda vela, tak to tak vela nerobte nie? a este ked ta to boli...bud nech je jemnejsi, alebo to nerobte tak casto.. a ci to je normalne, vies ono je to individualne, ako casto clovek take veci robi..
5x krát do týždňa je úplne normálne za predpokladu že to tak chcete obaja ... Ja by som mohla aj 10x ale čo keď sú aj lepšie veci No a k veci šak... mu to preboha povedz toľkej emancipácie a zrazu si neviete otvoriť hubu no ... slušne, rozumne mu to povedz Inak mňa by ešte zaujímalo že akože keď on teba tak ty jemu nič ? To mu neni... tesno ?
Bolieť ťa to deň po "akcii" môže preto, že 1. nie si dosť vlhká 2. ide na to príliš rázne 3. robí ti tam odreninky nechtami 4. kombinácia predchádzajúcich možností.
V prvom rade si uvedom, že to robí kvôli tebe, pretože on z toho zase taký veľký pôžitok nemá, takže ak ti to nie je príjemné, povedz mu, že to nechceš a nájdite si niečo, čo bude príjemné pre vás oboch. Sex je o tom, že si robíte dobre a nie zle a máte ústa a ruky na to, aby ste druhého navigovali alebo upozornili na to, čo chcete a čo nie.
Ak ti to je príjemné a teda to chceš, ale ťa to potom bolí, tak mu povedz, nech vymení prsty za ústa a hotovo. Orálny sex bude pre teba pravdepodobne príjemnejší a prsty môže zapojiť až keď budeš vzrušenejšia a potom ťa to možno bolieť vôbec nebude. A na sex neexistuje hranica normálnosti, niektorí ľudia to robia 1x do týždňa, iní 2x za deň...
ako su tu asi 3 normalne odpovede..dakujem..a ostatny vase debilne nazory ma nezaujimaju ..nechcem bit hnusna ..ale ked budete mat dajaky problem ..dufam ze vam nikto nepomoze ! a kam to svet speje?!ked tu z 50 ludi ti 3 daju normalnu odpoved...mne je jedno co si myslite ..lebo niekto tu zvas asi zozral mudrost sveta ne? SPREJERKA01...A mylit sa je ludske
@dzejk0b ja nechcem uputat na seba pozornost!!!ja som sa len chcela opytat a nic viac..dostala som od jedneho cloveka normalnu odpoved ..a to mi staci..a vidite len tie chyby co ja som pisala ale keby si sa pozrel kolko ludi tu pise s chybami ..ze nie kazdy je dokonaly a ovlada vsetko
ano kazdy robi chyby, ale pisat "bi" "opitat" "z, s", to je tak na prvu triedu ZS.
ale k tvojej otazke: normalne nie je ani to ze sa na taketo nieco dokazes opytat takto verejne... ved je to akurat tak na verejnu hanbu. v prvom rade mas rodicov, a potom kamaratky.. ale ak su tie kamaratky na rovnakej urovni ako ty, tak ano.. to ti neporadia.
@lucka132 som na tom rovnako .. úplne že každý deň, keď sme spolu .. tiež ma to bolí.. ale zatiaľ som sa sním o tom ešte nerozprávala, neviem , jak sa dopracovať k tej téme.. keďže sa poznáme ani nie 2 mesiace a neviem, ešte k nemu nie som taká otvorená .. ale keď ťa to velmi bolí, mala by si mu to povedať, ale nech to aspoň robí jemnejšie , treba nájsť kompromis .. a nedáva ti tam moc veľa prstov? aj v tom môže byť problém.. poznám to :/
@purpledrug666 poznáte sa ani nie 2 mesiace, každý deň keď ste spolu ťa "prstuje" (ako to tu už bolo povedané je to petting, tak neviem prečo tomu hovoríš "prstuje" Lucka, tak to volajú 10-ročné deti) a hovoríš, že niesi taká otvorená, no do riti, dnes to chodí tak, že najprv ťa niekto prejebe a potom mu povieš svoje meno ? lol
@loollindussiq áno, máš pravda, najprv sme mali spolu sex a potom začali chodiť.. noa? , mne to tak vyhovuje, vieš sú aj také prípady a sme spolu mesiac a zatiaľ v pohode.. .. takže nemusíš ma odsudzovať , ak ma ani nepoznáš , ja viem, čo robím
neodsudzujem, každý začína inak ale ak si natoľko vyspelá, že dokážeš začať vzťah sexom, potom by si mla byť schopná porozprávať sa s priateľom o tvojich problémoch, ale je to len a len môj názor, názor (podľa mnohých) decka, čo nemá skúsenosti
@lucka132 : na internete a hlave takýchto fórach sa žiaľ v tvojom veku nedočkáš dostatočného rešpektu na to, aby si dostala normálne odpovede. Nehovoriac o tom, že väčšina týchto mudrlantov si v 16-tich naťahovalo pipíkov doma za počítačom, ale už na to zjavne zabudli a teraz sa cítia múdri a skvelí, keď si môžu robiť srandu, poučovať a zhadzovať.
@whisper ...Myslim, ze mi nie je k comu gratulovat
No na druhu stranu nebudem tvrdit opak... Takyto mam nazor na celu tuto diskusiu.
A vobec mi neprekaza, ze sa mozno par ludi urazilo... Aj o tom su diskusie.
Len som hodil svoje nazory pomedzi ostatne. Sice s troskou ironie a cynizmu, no pevne verim, ze prave ta ironia a cynizmus prijme ludi sa zamysliet a nabuduce uvazovat...
Mozno som tym pre @lucka132 vykonal urcitu sluzbu a nabuduce, ked zisti napriklad, ze jej mlady ma jedno vajce vacsie, ako druhe. Tak si to najde v odbornej literature, popripade na googli.
Alebo sa opyta priamo jeho, ci este lepsie niekoho starsieho a rozumnejsieho vo svojom okoli...
och vy s tými gramatickými chybami ... všade kam sa pozirem každý hodnotí tie gramatické chyby.... @lucka132 a to ,že ťa to bolí mám pocit že je to normálne raz ťa to bude bolieť menej a raz už vôbec
Ak ťa to bolí teda že on to robí zle.. skús mu to vrátiť tak aby to bolelo aj jeho a chlapec uvidí že čo robí .. a možno si uvedomí že je to kus aj bolestivejšie
tak toto je vtipná diskusia tie komenty hahaha ...@0 nemám podobné problémy, nemala som a dúfam že niečo takého ma nestretne ale asi by som to riešila jedným kratučkým trošku nepríjemným rozhovorom komunikácia základ riešenia pre všetky problémy toť môj názor
No ked som od zaciatku cital doradu tie komenty, tak som skoro skapal od ujebov Diky, @lucka132@schizoofrenik@interrupcio@pinci@sprejerka01 a vsetci ostatni, ktorych sa mi uz nechce menovat Zedli ste to vsetci doradu jak ste
a ináč som si znova čitala tuto diskusiu každy koment a našla som tvoj odkaz @lucka132 ano ale kde by som už len ja napisala takuto gr.chybu sme na Slovensku,máme svoj jazyk a ja nevidim dôvod aby sme ho takto demolovali!
náhodou som našiel túto tému, musím povedať že sa mi to zdalo najprv dosť úchylné, ale ako som čítal niektorý komenty tak som skoro tresol zo stoličky od smiechu perfektná zábava
btw
nieje ani tak úchylné to robiť ako o tom verejne písať, dnešné deti sa príliš skoro hrajú na veľkých....
ja odpadnem ....sak vy ste este take male dievčatka a už by aj pršteky do pinky chceli eheh...akon ič v zlom ale ja vo vašom veku som na take veci ani nemyslela kam t ten svet speje už fakt neviem ...sak to pomaly uz aj 13 ročne asi toho maju viac zasebou ako ja ...a uz ked tak naco sa nechavas ako ty vravis palcovat ..ved uz nech ta rovno aj p..... ... len mi nevraj ze si este panna lebo nevyzeras nato vôbec...ako nic v zlom ..ale tak to je
@monka011 : úplne súhlasím : na amfiku,, 14 ročné sa robili že majú 17,, trochu sme ich podpichovali,, a potom, že oni už dávno mali sex...
A kde všade boli palcovane mária sveta mám 22 rokov a nemám toľko zážitkov...
Alebo, pridám si nejakú babu na FB , pekna košičanka 15 rokov...
Nakoniec, ale vyzerá tak nevinne ,, a večer po okolo 23:00 ti napíše že ako,, tak píšme , potom príde , hm ,, užívateľ si vás odstránil ..
Prečo ? .. ta mi povie že už rok sexuje,, a že teraz nemá chalana, bo ju nechal,, mal 21 ,, a ja že omg , nemyslí vážne ....
Čo už ,, dobá ide dnes dosť rýchlo dopredu.. Ale nemôžem povedať, že je to pedofilstvo,,, ak ma baba prsia vyvynuté , výšku 175.
Tak, sa nad tým človek nejak nezastaví že ma 14? ... ta asi ma 17 keď vraví nie ? ,,,, To je asi to iste ,, ak vám povie niekto že ste pedofil , a pritom šukate s 25 ročnou ktorá váži 50 kg a meria 156 a ma maličké prsia ..
Takže dnes už na-veku nezáleží,, skôr na rozumovej stránke ...
@120 som to len ja, alebo aj niekomu inému sa zdá, že tento koment je nejako úplne mimo celej diskusie?....lebo jeho ukončenie "dnes už na-veku nezáleží,, skôr na rozumovej stránke ." s prirovnaním k zakladateľke tejto "úžasnej" diskusie nedáva žiadnu spojitosť...
A opýtala si sa ho prečo s tebou vlastne chodí a či je s tebou, len kvôli láske a nie kvôli sexu?????? Keby sa s tebou sexoval tak problém by mal on a nie ty. Ty si pod zákonom a budeš až do 18. rokov. A keď je on plnoletý tak by si mohol urobiť strašne veľa problémov, zneužitie neplnoletú.
Vieš nie je to normále, že keď ste spolu či už ty u neho, alebo on u teba, tak musíte robiť, len prstovať. A nebozkávate sa a nehovorí ty pekné romantické slovíčka a neprivane si ta k sebe a pohľadí si ta.
Tak podľa mna je to veľmi čudné.
Ja na tvojom mieste by som chalanov neriešila a nezačínala by som si s nimi žiadné vzťahy. Venuj sa škole a ničomu inému a keď ta chce na sex tak ho pusť k vode, ty nie si jeho štetka ktorá mu dá len vtedy keď chce on. Ale nebudem ty inak radiť, je to tvoja vec. Ak ti to tak vyhovuje tak prosím. Ale potom sa nestažuj. A neboj sa ho a povedz mu čo si myslíš a čo cítiš.
Láska nie je len o sexe ale o viacerých veciach. Sex je len súčastou vzťahu ale netvorí základ vzťahu, ale základ tvorí dôvera, bez nej by nič neexistovalo. Vzťah je veľmi krehký a veľmi ľahko sa dá zlomiť treba ho pestovať a budovať a vytvoriť si pevný a stály vzťah založený na vzájomnej dôvere a porozumenia.
@argentina aké zneužitie maloletých? Veď sexovať si môže koľko chce a s kým chce podľa zákona od 15-tich, tak aké problémy by jej narobil a aký trestný čin? Prepáč, že sa tak sprosto opýtam, ale nežiješ niekde na inej planéte?
Trištvrtina Slovenska tu rieši ako teba bolí tá tvoja Radšej to rozberáš tu ako by si to dvomi slovami povedala jemu Stačí :"Bolí to!" A ako bolo vyššie povedané, toľko emancipácie a ty mu to nevieš povedať.
A čo bude neskôr, keď do teba bude pchať svojo búchača? Roztrhneš sa?
@lucka132 sak kebyze mu das ta nemusi prstovat ....lol sak bestak sa cudujem skor jemu......nevim co ma z teho ze ta prstuje....a navyse tak casto :...mala byn si skontrolovat ci ma vtaka
@lucka132 Ahoj, neviem, co myslis, ci je normalne, ci prstovanie 5 krat do tyzdna, ci to, ze ta potom boli, sex 5 krat do tyzdna je normalka, bud rada, ze iba prstovanie zatial, v 16 sa hadam nechces viazat a nechces nieco dostat, minimalne detsko, alebo nieco horsie na cely zivot. Ked ta boli potom, mozno nie si pri tom vzrusena dost a potom aj malo vlhka, co by som dal ja za to, vhupnut do takej vlhkej rozpalenej sestnastky, ale to nechajme bokom, potom to mozno robi moc rychle, ked je nadrzany, nevie sa ovladat a trvaj na tom, aby mal vzdy ciste umyte ruky mozno to je problem a neskor, ked to pride aj s ... musi ho mat umyty a oplachnuty od mydla, mozno aj natiahnutu gumu. skus zaist za zenskym doktorom a nehanbit sa urcite poradi, rodicia nemusia byt pritomni. Mozno moje nazory budu sa zdat prilis dedkovske, no mam krat dva od teba a vobec nepatrim do hrobu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
139 komentov
Myslíš že niekoho zaujíma že teba bolí piča alebo čo?
a tak mu povedz že nech ťa neprstuje,lebo potom bude chcieť od teba on každy deň na oplatku a potom ťa nebude bolieť piča ale huba
ale nauc sa gramatiku a az potom mu to povedz
@pinci ale veď nepisala že by mu opätovala bolesť...
...Hej mlady pod ma vyprstovat... aaach...
Ale nezny bud ! Minule ma bolela vaginka ...
Aspon tomu inak hovor ty teliatko a nie "prstovanie" !
...Na to je vo svete vseobecne znamy a rozsireny vyraz "petting"...
V urcitych slovnikoch, alebo na nete najdes pod tymto vyrazom par viet na vysvetlenie:
- "Petting vo vseobecnosti znamena stimulaciu pohlavnych organov, alebo hrudnika inej osoby. Zvycajne rukou, alebo ustami..."
Tolko k definicii...
Takze do buducna teliatko, nepouzivaj tamten vyraz, ale tento !
A teraz blizsie k tvojmu problemu...
Zvykaj si !
Myslis ze ked ta prepleskne svojim baranidlom, ze to bude steklit ?
Vaginku musis vytrenovat a ked mas po tom naozaj velke bolesti, tak si dajte vacsie pauzy medzi treningami...
A ked to naozaj bude boliet aj po pol roku. Naklusaj k doktorovi !
Mas pravdepodobne malu vaginu, ked ta boli uz pri pettingu
-Howgh-
a ked uz som omylom tu, tak ti odpoviem
tak ked sa ti to zda vela, tak to tak vela nerobte nie? a este ked ta to boli...bud nech je jemnejsi, alebo to nerobte tak casto.. a ci to je normalne, vies ono je to individualne, ako casto clovek take veci robi..
K téme, povedz tomu svojmu nech si strihá nechty alebo to robí jemnejšie
a inak suhlas s @20
V prvom rade si uvedom, že to robí kvôli tebe, pretože on z toho zase taký veľký pôžitok nemá, takže ak ti to nie je príjemné, povedz mu, že to nechceš a nájdite si niečo, čo bude príjemné pre vás oboch. Sex je o tom, že si robíte dobre a nie zle a máte ústa a ruky na to, aby ste druhého navigovali alebo upozornili na to, čo chcete a čo nie.
Ak ti to je príjemné a teda to chceš, ale ťa to potom bolí, tak mu povedz, nech vymení prsty za ústa a hotovo. Orálny sex bude pre teba pravdepodobne príjemnejší a prsty môže zapojiť až keď budeš vzrušenejšia a potom ťa to možno bolieť vôbec nebude. A na sex neexistuje hranica normálnosti, niektorí ľudia to robia 1x do týždňa, iní 2x za deň...
lebo tak na mna posobis.
Nech si umyje ruky, nech ti tam nedáva viac ako jeden prst... už neviem čo by som ti poradil... nech ti to robí s citom, hotovo
ked ta bude najblizsie boliet skus ho presmerovat do inej diery
Nauc sa najprv gramatiku.
Ak chces poradit, spytaj sa svojej vlastnej mamky, ta ti urcite poradi najlepsie.
A uputat na seba pozornost sa da aj inac.
ale k tvojej otazke: normalne nie je ani to ze sa na taketo nieco dokazes opytat takto verejne... ved je to akurat tak na verejnu hanbu. v prvom rade mas rodicov, a potom kamaratky.. ale ak su tie kamaratky na rovnakej urovni ako ty, tak ano.. to ti neporadia.
A inak, skvelá diskusia Také odpovede..
asi tak, dievca vyhralo stavku a je kralovnou medzi kamaratkami
@35 @semhamforas nech si strihá nechty, iný odkur
@65 riť napríklad
@69
veeľa vtipných komentov tu je, musím uznať
btw, k tej gramatike Luci, popracuj na nej, lebo tu nejde len o nejaké tie chyby, ale o celkovú čitateľnosť tvojich komentov
a ostatní, prečo nepíšete "´" a "ˇ" ?
Chuderka
@purpledrug666 poznáte sa ani nie 2 mesiace, každý deň keď ste spolu ťa "prstuje" (ako to tu už bolo povedané je to petting, tak neviem prečo tomu hovoríš "prstuje" Lucka, tak to volajú 10-ročné deti) a hovoríš, že niesi taká otvorená, no do riti, dnes to chodí tak, že najprv ťa niekto prejebe a potom mu povieš svoje meno ? lol
@lucka132 : na internete a hlave takýchto fórach sa žiaľ v tvojom veku nedočkáš dostatočného rešpektu na to, aby si dostala normálne odpovede. Nehovoriac o tom, že väčšina týchto mudrlantov si v 16-tich naťahovalo pipíkov doma za počítačom, ale už na to zjavne zabudli a teraz sa cítia múdri a skvelí, keď si môžu robiť srandu, poučovať a zhadzovať.
A vies ty co ! ...Idem Vam vsetkym prikladom....
Akurat som si klakol a zacal s oslavnymi zalmami ...
...Oooo glorifikacia sa zacala
(...No ani teraz mi nedoslo, preco si toto neriesi so svojim mladym )
No na druhu stranu nebudem tvrdit opak... Takyto mam nazor na celu tuto diskusiu.
A vobec mi neprekaza, ze sa mozno par ludi urazilo... Aj o tom su diskusie.
Len som hodil svoje nazory pomedzi ostatne. Sice s troskou ironie a cynizmu, no pevne verim, ze prave ta ironia a cynizmus prijme ludi sa zamysliet a nabuduce uvazovat...
Mozno som tym pre @lucka132 vykonal urcitu sluzbu a nabuduce, ked zisti napriklad, ze jej mlady ma jedno vajce vacsie, ako druhe. Tak si to najde v odbornej literature, popripade na googli.
Alebo sa opyta priamo jeho, ci este lepsie niekoho starsieho a rozumnejsieho vo svojom okoli...
a ináč som si znova čitala tuto diskusiu každy koment a našla som tvoj odkaz @lucka132 ano ale kde by som už len ja napisala takuto gr.chybu sme na Slovensku,máme svoj jazyk a ja nevidim dôvod aby sme ho takto demolovali!
btw
nieje ani tak úchylné to robiť ako o tom verejne písať, dnešné deti sa príliš skoro hrajú na veľkých....
A kde všade boli palcovane mária sveta mám 22 rokov a nemám toľko zážitkov...
Alebo, pridám si nejakú babu na FB , pekna košičanka 15 rokov...
Nakoniec, ale vyzerá tak nevinne ,, a večer po okolo 23:00 ti napíše že ako,, tak píšme , potom príde , hm ,, užívateľ si vás odstránil ..
Prečo ? .. ta mi povie že už rok sexuje,, a že teraz nemá chalana, bo ju nechal,, mal 21 ,, a ja že omg , nemyslí vážne ....
Čo už ,, dobá ide dnes dosť rýchlo dopredu.. Ale nemôžem povedať, že je to pedofilstvo,,, ak ma baba prsia vyvynuté , výšku 175.
Tak, sa nad tým človek nejak nezastaví že ma 14? ... ta asi ma 17 keď vraví nie ? ,,,, To je asi to iste ,, ak vám povie niekto že ste pedofil , a pritom šukate s 25 ročnou ktorá váži 50 kg a meria 156 a ma maličké prsia ..
Takže dnes už na-veku nezáleží,, skôr na rozumovej stránke ...
Vieš nie je to normále, že keď ste spolu či už ty u neho, alebo on u teba, tak musíte robiť, len prstovať. A nebozkávate sa a nehovorí ty pekné romantické slovíčka a neprivane si ta k sebe a pohľadí si ta.
Tak podľa mna je to veľmi čudné.
Ja na tvojom mieste by som chalanov neriešila a nezačínala by som si s nimi žiadné vzťahy. Venuj sa škole a ničomu inému a keď ta chce na sex tak ho pusť k vode, ty nie si jeho štetka ktorá mu dá len vtedy keď chce on. Ale nebudem ty inak radiť, je to tvoja vec. Ak ti to tak vyhovuje tak prosím. Ale potom sa nestažuj. A neboj sa ho a povedz mu čo si myslíš a čo cítiš.
Láska nie je len o sexe ale o viacerých veciach. Sex je len súčastou vzťahu ale netvorí základ vzťahu, ale základ tvorí dôvera, bez nej by nič neexistovalo. Vzťah je veľmi krehký a veľmi ľahko sa dá zlomiť treba ho pestovať a budovať a vytvoriť si pevný a stály vzťah založený na vzájomnej dôvere a porozumenia.
A čo bude neskôr, keď do teba bude pchať svojo búchača? Roztrhneš sa?
pettinG .. pche
Ďalej, ak ťa bolí tak sa nedaj kriste pane.. myslíš,že to nepredýcha? " ó nie, dnes som ju nemohol vyprstovať,určite ma už nemiluje... "
a čin sa aj ty kriste pane.. na 90 percent to chlapča robí iba z nudy
Ale aj by som sa tomou tešila Milujem hovoriť vetu: "Ja som ti povedala!"