@mysteriousshadow začalo to posledný víkend v októbri 2009 .... po mesiaci prvé bozkávanie .... 12.2.2010 prvé milovanie .... mal som 18 .... bola moja učka a bolo to jak z filmu .... najlepšia vec čo ma v živote mohla stretnúť a verím tomu, že raz budeme naozaj spolu a šťastní, no ešte musím dokončiť školu a zamestnať sa ..... paradoxné je, že nikdy by sa to nestalo, keby som si nepodal na konci roka 2005 prihlášku tam kde som si podal ..... to je kurva irónia osudu toto
@mysteriousshadow nie, po troch mesiacoch nie je skoro.. nie je skoro ani po troch dnoch ked sa na to citis..
neviem inak preco je to taky strasne velky deal.. teraz nehovorim konkretne o tebe ale vseobecne.. ano, je to nieco nove a dobre, mozno prides o panensku blanu ak ju mas.. ale tym to hasne.
a ze je to prejav lasky a dovery a podobne bludy? give me a break.. je to zivocisny pud.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
*hoperpohroma
oooo
som kurva?
ja by som ti kludne odpovedala, ale zatial nemam co povedat takze tak
neviem inak preco je to taky strasne velky deal.. teraz nehovorim konkretne o tebe ale vseobecne.. ano, je to nieco nove a dobre, mozno prides o panensku blanu ak ju mas.. ale tym to hasne.
a ze je to prejav lasky a dovery a podobne bludy? give me a break.. je to zivocisny pud.