Nejaké maturitné tablo spred niekoľko desiatok rokov, kde dokonca nie je ani žiadna moja menovkyňa, len sú tam žiačky a jedna z nich má meno ako ja, druhá rovnaké priezvisko.
A ďalej mi tam náhodou nájde dosť mojich, zväčša futbalových, a potom dosť môjho otca alebo Petra Nagya, keďže sa volá otec tak ako ja a hral s ním v kapele.
nejde mi pravé tlačítko, takže nemôžem skopírovať, ale nejaké malé bloňďaté decko to bolo a nebola som to ja za mlada a potom skoro hneď dajaký obrázok, kt. dominovalo pivo
a po tom, ako som sa napísala tak, ako sa mám na fb to tiež našlo zaujímavé veci
@side3 tak ae to mas fajn, ked si das photo, tak tam vyhodi teba...ne jak mne... daku staru zensku a dokonca aj nejakych chlapov... ae ziadnu moju photo
Nejaká slečna žijúca v United Kingdom s rovnakým priezviskom ako ja má takúto fotku na svojom profile... neviem, čo také meno robí v United Kingdom, ale dúfam, že sa tam prisťahovala...
A mimochodom, musím uznať, že aspoň teda v tom klobúku je istá podoba
inak to je dobrotázka už dávno som si googlil svoje meno ale obrázky ma veru nie no čil som to skúsil a kukám ako kkt na to že mi našlo aj fotku z fb keru som zmazal pekných pár mesiacov inak mi tam našlo vela foto mojho menovca ftografa
Priezvisko sa neodvážim vyhľadávať, obávam sa, čo by z toho vyšlo... Ale, chvalabohu, po zadaní krstného mena mi vyšiel obrázok židovského proroka a sudcu (ako som predpokladal). Mám totiž krásne starozákonné meno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
158 komentov
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:bM...
Nejaká speváčka zpod tatier s írečitou slovenčinou sa volá rovnako, ako ja.
neviem kto to je le ja urcite nie
džízs! (Moje nie sú.)
A ďalej mi tam náhodou nájde dosť mojich, zväčša futbalových, a potom dosť môjho otca alebo Petra Nagya, keďže sa volá otec tak ako ja a hral s ním v kapele.
hah
..ja to nie som - možno ho niekto spozná
not me. viac sa mi lubi ten 2.: » www.muzikus.cz/save/db_images/...
ta si kuknite ak sa to ukáže, ak nie...tak nič
wow,dokonca ja
rieka Nitra neviem prečo keď som záhoráčka
zas jak feťák aby som vyzeral O_o
ta na tom obrazku nevyzera velmi transplantovane
to sedi
» sk-sk.facebook.com/profile/pic.php...
a po tom, ako som sa napísala tak, ako sa mám na fb to tiež našlo zaujímavé veci
» www.facebook.com/group.php?gid=6...
nééééé !: D
hahááá ale ja to nie som teda
ale dala som si web a prvá facebook stránka dokonca nie som ja ale nejaká iná baba. je to desivé
je to také mini, že ani nevidím ksicht, ale ja to nie som
a pre nick je najlepšia
a štvrtý je obrázok chrobáka truhlíka v záplave ženských prirodzení
oki, ešte raz
official%26biw%3D1024%26bih%3D578%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=537&oei=zmY3Tc20DcHvsgbt8dCQAQ&esq=1&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=63&ty=71" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
necítim sa ako monsieur Škultéty
a toto zas, ked dam len priezvisko:
znova nic z toho nie som☺
hmmm mal by som robiť niečo s mojou vierou v neobmedzenú reinkarnáciu
(1. 3. 1954 Nitra)
A mimochodom, musím uznať, že aspoň teda v tom klobúku je istá podoba
našlo mi fotku, ktorú som fotila ja, lebo som súťažila v tej súťaži pod svojim menom aj priezviskom
no ja už neviem, všade ma to seno prenasleduje..........filip
jedna s mojich fotografií
síce sa nevoláme rovnako,ale našlo mi tetu
neviem kto to je, zrejme menovec z facebooku, dufam ze to tu normalne zobrazi...
trapne!
ked zadam meno
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
A toto pre nick
som si to dala aj do albumu
» www.birdz.sk/webka/marleymt/...
to som ja
Svätý Agobard z Lyounu naľavo a napravo vesmírna loď Magoniancov
Apokalypsááááá
toto
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Keby mi to tak zobrazilo, že?
a n, nie som to ja
áno som to ja
a keď dam nick
ale to niesom ja
som ja kreslila
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
nick:
netuším kto to je
ufff, ale jaká stará fotka?!! ...nechápem, že ju ešte mám niekde zverejnenú...
??? akosi... netuším kto to je :d ale ja určite nie
Nie som na nej ja, je to fotka zo školy
zeby sa nejaky cyklista volal po mne???
» 94.100.115.162/470800001-47085...
...nejaký divný tvar tváre...