medzi 18 a 19, Bratislava, Devínska Nová Ves, otcova izba
myslím že zároveň počas/na konci jedinej bytovice čo som zatiaľ v živote organizoval, ale to si nie som úplne istý, možno to bolo deň pred ňou alebo po nej.
a nie, nebola to žiadna jednonočná známosť, v tej dobe sme spolu chodili už aspoň pol roka
@lenkaska1 ak by ťa to zaujímalo, čo asi nie, ale keby náhodou, tak sa to udialo na jej naliehanie a zvádzanie. priznávam že keby šlo čisto o mňa tak by sa to udialo už pár mesiacov predtým čisto z pudu nadržanosti, ale keďže nešlo, tak som sa krotil, očividne až tak, že musela ona začať vyvíjať tlaky na mňa. doteraz som na tento prístup hrdý a snažím sa ho používať v akomkoľvek ďalšom vzťahu čo som odvtedy mal. Zaprvé je príjemné vedieť že som do takej intímnej veci nikoho nedotlačil proti jeho vôli, a zadruhé je daná vec niekoľkonásobne lepším a intenzívnejším zážitkom pre oboch, pokiaľ ho z horeuvedených dôvodov inicuje žena.
Vždy, keď mám nanič náladu..prídem na birdz..tieto fóra vždy stoja za to.. tu sa mi hneď zlepší nálada..keď toto čítam á čo sa týka otázky..je každého osobná vec kde to robí a s kým to robí nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
takze zatial nie..
myslím že zároveň počas/na konci jedinej bytovice čo som zatiaľ v živote organizoval, ale to si nie som úplne istý, možno to bolo deň pred ňou alebo po nej.
a nie, nebola to žiadna jednonočná známosť, v tej dobe sme spolu chodili už aspoň pol roka
@3 tak!