keď sa presvedčíš o tom, že ten druhý za to stojí, že ho ľúbiš on teba a chceš s ním už zostať, proste keď sa stihnete dobre spoznať a nemyslím si že na to stačí pár týždňov alebo mesiacov... isto tu budete mnohý namietať, ale potom keď po pár týždňovom vzťahu dôjde k tehotenstvu tak je to skôr problém ako radosť, napriek tomu že dieťa je dar
po 3 mesiacoch... no ale kedže sme mali zo začiatku vzťah na diaľku tak myslím že to bolo po 5 - 6 stretnutiach no ... podľa mňa je to tak akurát, ja nie som človek čo sa ponáhľa...
hehe .. veru .. @8 vztah, ze drzime sa za ruky nie je vztah .. aspon nie ludmi s obciankami. Nepamatam si s prvou priatelkou kolko to bolo, ale asi rok. No to sme mali 16 a tak .. potom to uz 6 rokov slo plnym prudom .. dalsie vztahy .. teda dalsi po tomto zacal sexom v druhu noc .. ta prva noc bola taka .. skor kamaratska, aj ked sme obaja chceli .. no a potom bol uz len taky ten "vztah" - nevztah co bol len o sexe .. chvilkovy .. takze jednoducho povedane som asi kurevnik :/
na to sa neda vytvorit statistika (aj ked ta sa vraj da na vsetko)..
proste vtedy ked sa o aja na to budete citit,moze to byt o dva tyzdne,dva mesiace,o rok ...atd....my sme pockali 10 mesiacov
keď si čítam tie komenty tak si vravím, že fúha. my (a to sme už vôbec neboli teens) sme začali po 11 mesiacoch. proste to tak vyšlo, nepremýšľali sme nikdy nad tým, že kedy začneme, vedeli sme len, že nie hneď na prvom rande ... vyhovovalo nám to tak a uspokojiť sme sa uspokojili nad mieru aj bez toho ...
A necítim sa nejako staromódna, alebo ukrátená alebo čudná. lebo ten čas ubehol veľmi rýchlo.
Ale zase je tiež rozdiel, že keď máte sex po 1 mesiaci a niekým, koho poznáte už roky alebo s niekým, koho ste stretli nedávno...
Je to individuálne, nedávam si na to kvóty... Stalo sa mi, že po polroku čakania to nič dobré neprinieslo, s frajerom to bolo podstatne skôr, a sme spolu furt... Myslím, že je to jedno a kvalitu vzťahu to až tak nezaruzčuje
pri ludoch nad 20+ podla mna viac ako mesiac bez sexu uz je divný ...predsalen vztah je vztah ked je tam uz aj sex,sak co je na tom vztah ze sa bozkavame a chodime spolu von....to je take 15 rocne maximalne
@hoperpohroma podla mna je sex neskutočne precenovaná vec....tak sa vyspime spolu po 2 tyzdnoch a co akoze,co sa zmeni tym ako keby to bolo po polroku ....sme si uzili a vybavene
univerzálna ideálna doba na prvý sex neexistuje........proste keď to tak tí dvaja cítia a chcú.....a je jedno či je to po dvoch týždňoch alebo po roku.....
Čas nerieš, najlepšie keď to príde a nevieš ani ako. Je to len "hra" ktorú hráte obaja a viac menej nikto nevie kam sa dostanete kým sa tam nedostanete.
@miragia Po svadbe je to isté ale stáva sa že si v tom nesadnú sexe a nakoniec sa rozvedú. Ale jasné že najlepšie by bolo po svadbe. Tak ale osobne som sa stretol s otázkami "čo ťa niekto znásilnil ? "-keď som nechcel cez na treťom rande , alebo pred možným vzťahom sa opýta či som schopný mať sex prvý týždeň vzťahu. Neviem mne to pripadá že zo sexu sa stala nejaká zábavka či šport.
@dusankk Ty poznáš nejaký manželský pár, ktorý by sa bol rozviedol len kvôli nezhodám v sexe (a bola to aj pravda)? Ja teda nie. K obojstranne uspokojivému manželskému sexu nie je potrebné všelijaké predmanželské nacvičovanie. Stačia dvaja telesne aj duševne zdraví ľudia (muž a žena), z ktorých ani jeden nie je sebecký odroň. Potom obvykle stačí máličko trpezlivosti a súlad sa dostaví aj v tejto oblasti .
A čo sa týka sexu ako zábavky či športu, máš pravdu. Hoci na to, ako sex v poslednej dobe "zlacnel" sa až veľmi preceňuje .
@dusankk Veď som si aj myslela . Veľa ľudí sa pýta "Ako viem, že bude sex v manželstve uspokojivý, bez predchádzajúceho odskúšania?", no ja sa pýtam "A prečo by nemal byť?". Pretože logicky, ak sa vopred eliminujú všetky dôvody, prečo by nemal byť, tak bude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
jolololo
proste vtedy ked sa o aja na to budete citit,moze to byt o dva tyzdne,dva mesiace,o rok ...atd....my sme pockali 10 mesiacov
alebo @8
A necítim sa nejako staromódna, alebo ukrátená alebo čudná. lebo ten čas ubehol veľmi rýchlo.
Ale zase je tiež rozdiel, že keď máte sex po 1 mesiaci a niekým, koho poznáte už roky alebo s niekým, koho ste stretli nedávno...
som debil...vždy chcem vydržať, aspoň nejakú dobu..ale.......no....
A čo sa týka sexu ako zábavky či športu, máš pravdu. Hoci na to, ako sex v poslednej dobe "zlacnel" sa až veľmi preceňuje .