Je to individualne, v idealnom pripade neboli nic. Podla vlastneho uvazenia by ste nemali pokracovat, ak citis bolest, ale skusit viac predohry/umelu lubrikaciu/ini polohu/iny den.
Pripadna bolest je sposobena nevedomym krcom svalov panvoveho dna a nie narusenim panenskej blany (ktoru mozes a nemusis mat vyrazne hmatatelnu, resp. moze klast rozne mnozstvo odporu alebo aj ziaden). Taktiez krvacanie nie je nijak 'povinne', moze a nemusi nastat.
Niekedy moze zena po prvom penetrativnom sexe krvacat o/pocas niekolkych dni zo stresu.
+ budte rozumni, komunikujte, dohodnite si nejaky stop-signal, BEZPODMIENECNE pouzite kondom a nerobte si z toho tazku hlavu, vsetko bude OK.
(Wau teraz mozem byt mesiac len hnusna a neseriozna.)
@snurbelinoha ahoj, pytas sa na fyzicku z penetracie alebo na psychicku z uvedomenia ze to bolo napicu lebo to bolo s niekym s kym sa nemate navzajom dostatocne radi?
Ach jaj nezakladajte tu také témy Iba mi tým pripomínate, že mám už skoro 22 rokov a som stále panic.. ach... zas sa budem cítiť na hovno a to som si hovoril aký pekný to je dnes deň
Máš 14? Kam sa ponáhľaš? V tom veku o viac prídeš ako získaš. Väčšia bolesť bude psychická ako fyzická. Buď slobodná - rozhodni sa podľa vlastného svedomia - nie podľa názoru okolia.
@kuko1965 Mozno to nie je nazor okolia. Mozno to nechce, len ju to zaujima do buducnosti, deti v jej veku uz maju take otazky a v hlave im behaju rozne myslienky, my sme tiez neboli ini. Alebo?
Kazdopadne, mas pravdu v tom, ze na to nema vek a v buducnosti ju to moze trapit. A mozno nie. ale bolo jej dostatocne odpovedane, ze je to maximalne individualne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Je to individualne, v idealnom pripade neboli nic. Podla vlastneho uvazenia by ste nemali pokracovat, ak citis bolest, ale skusit viac predohry/umelu lubrikaciu/ini polohu/iny den.
Pripadna bolest je sposobena nevedomym krcom svalov panvoveho dna a nie narusenim panenskej blany (ktoru mozes a nemusis mat vyrazne hmatatelnu, resp. moze klast rozne mnozstvo odporu alebo aj ziaden). Taktiez krvacanie nie je nijak 'povinne', moze a nemusi nastat.
Niekedy moze zena po prvom penetrativnom sexe krvacat o/pocas niekolkych dni zo stresu.
+ budte rozumni, komunikujte, dohodnite si nejaky stop-signal, BEZPODMIENECNE pouzite kondom a nerobte si z toho tazku hlavu, vsetko bude OK.
(Wau teraz mozem byt mesiac len hnusna a neseriozna.)
ale teda neviem odpovedať keďže som chlap, žejo
Kazdopadne, mas pravdu v tom, ze na to nema vek a v buducnosti ju to moze trapit. A mozno nie. ale bolo jej dostatocne odpovedane, ze je to maximalne individualne.