Ahojte, včera skoro došlo s mojím dievčaťom k prvému sexu, ale jednoducho to neslo, nedostal som sa do nej. Ona to este nerobila, no ja mám za sebou bohaté skúsenosti (už som mal aj nevinne) a aj tak to neslo.
Ale skôr si myslím, že nemá takmer žiadne skúsenosti a sú to len jeho chvastúnske reči, ktorými sa ospravedlňuje (pritom nie je vlastne čo ospravedlnovať).
heh si zabil....presne to iste som zažil včera aj ja.....až nato že to bolo s mojou triednou profkou ....hanba šmich mi ...ja viem....ale tak ja neviem co sa stalo....cely cas sa tesim na to jedno a jak to malo prist tak........ ,čo už
moze sa stat ze boila malo uvolnena alebo vzrusena.. nasucho to holt nejde... na dievcata treba pomaly aspon ked prvy krat ale nemam s takym skusenosti a na rozdiel od teba sa to nebojim povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
By som chcela tie tvoje bohaté skúsenosti vidieť, keď si ani pannu nevieš pripraviť
Ale skôr si myslím, že nemá takmer žiadne skúsenosti a sú to len jeho chvastúnske reči, ktorými sa ospravedlňuje (pritom nie je vlastne čo ospravedlnovať).
skus ju spravit ustami a potom to pojde
a to sa moze stat kazdemu ci nie? a si si isty ze pod tebou lezala baba?
vies co to znamena ze ak ma zena modriny na bruchu okolo pupku? ze ma muza blondaka!
Dnes je nejaka nova moda nemat absolutne ziadne sukromie?
To sem napises aj ked ta prvykrat sekne v krizoch?
tiez si sa do partnerky nemohla dostat?
a sak co sa necudujem je zima, mrzne, ta sa nedalo roztiahnut no