mať tvoje problémy dievča (ach) ak máš taký strach tak evidentne ešte máš dosť času nato.. a príde mi to také detské dohodnúť sa kedy sa s partnerom vyspím.. vediete si aj denníček??
Povedz mu, že sa cítiš na to ešte primladá, a ak ťa ľúbi, pochopí to a počká. Ak sa naserie, tak ťa nemal naozaj rád a nemusíš si s tým vôbec lámať hlavu. Raz sa nájde taký, ktorý počká, kým sa na to budeš naozaj cítiť.
....štvrtok 10.augusta 2012 o 21:00:00 SEČ, počasie poloblačno, miestami prehnáky (tak si berte pršiplášť) , cca 26 stupníkov celzia...To sú ideálne podmienky na prvý sex, inak to nepojde tak hladko ako by to malo ísť a stretneš sa s enormnou bolesťou....
Alebo dieťa moje počkaj, ešte nejaký čas, pokiaľ dospeješ...keby mi sestra 13 ročná povie, že má frajera a chce s ním trtkať, tak ju nakopem do riti a zamknem v izbe a jeho hodím do smetiaka a neham odviezť na skládku...
@obsadiliminick keby mi sestra 13 ročná povie, že má frajera a chce s ním trtkať, tak ju nakopem do riti a zamknem v izbe a jeho hodím do smetiaka a neham odviezť na skládku... > a kastráciu si kde vynechal?
@kevin jj v osmej triede na základke som mal ešte aké také detstvo takže tie pičoviny píš 13 ročným kamarátkam svojim
@beatisko2508 " stašne ho ľúbim ako nikoho predtým" z tohto mi vyplýva že ja predtým si niekoho lúbila tipujem že asi aj vo škôlke boli nejaké vzťahy a s takou velkou láskou to potiahnete až do svadby a nech ta fajne oplieska poza dáke stromy ked si ešte pod zákonom
"dohodli sme sa na sexe" -> tak toto je najvacsia kravina, aku ste mohli spravit.. to jedna moja kamaratka raz prisla s jednym chalanom na navstevu a povedala "dohodli sme sa, ze od zajtra spolu chodime" .. to ako funguje, take dohody? naucite ma to niekto, ako sa da "dohodnut", ze od zajtra niekoho milujem?
je to dokonca trestne ked je to pod 15, este ked to nechces, to sa proste neda.. na to musis byt aj v akom-takom psychickom rozpolozeni, inak ta to bude dost boliet, mozno sa ani nedostane do teba.. proste mu povedz ze este nie, ak to pochopi tak je to super, ak nie tak sa s nim ani nezahadzuj.
blbe deti... nic z toho sexu mat nebudete maly pozitok...pockaj aspon rok a ten tvoj frajer je s tebou len koli sexu a to ze ti hovoi ako ta lubi a neviem co je len preto aby si mu dala...
ako to len napísať aby to nevyznelo blbo ... v skratke v 14 rokoch vieš o význame slova milovať také velké..... nič to "dohodli sme sa" mi príde celkom vtipné
Vzťah je o vzájomnom porozumení, keď ho odmietneš, tak to musí pochopiť A pokiaľ to nepochopí, tak sa naňho vykašli. Druhá vec je, že si mala mať predtým svoj rozum a zavrhnúť to hneď na začiatku. Ak chceš počuť radu (a tá rada platí, len ak sa na to budeš cítiť ) tak najprv začnite s pettingom a sex by som ti radil až po 15, aby si nemala prúser. Ale keď sa na to pozrem s pohľadu toho, čo si napísala, na nič z toho nie si ešte pripravená a duplom nie s týmto partnerom.
Dievca zlate,pekne si pockaj ja v takom veku som bol tiez nadrzany,ale preslo ma to
uzivaj si detstvo ,chod pred barak poskac skolku abo gumu,zahraj si skryvacky,nahanacky..
na vsetko je cas
a tiez si myslim,ze tvojmu haha frajerovi ide len o sex,zbavit sa panictva (lebo vsetci jeho spoluziaci sa vychvaluju,ze uz to maju za sebou ,ta ďä ) a ak ta naozaj lubi tak si pocka aj do svadby
popravde.....ze nechcem mu ublizit alebo ze aby sa nenasral, tak sa s nim vyspim?????....ty cim rozmyslas?....takeho chlapa by som okamzite poslala do riti....nieto mat s nim este sex....ty kokos...ja uz mam fakt dost.....a este nech tu niekto zadre, ze 14-15rocne deti su vyspele....a na sex.....konecna...
Pozri, keď sa toho sama bojíš a hovoríš, že ešte potrebuješ čas, tak to naozaj nemá zmysel. Nech ho akokoľvek ľúbiš. Ak ľúbi aj on teba pochopí to, ak to nepochopí, tak ťa nikdy neľúbil. Byť tebou počkám. Pretože aj to, že ste sa "dohodli" značí, že niečo nie je v poriadku. Takéto niečo by malo prísť spontánne. Ale konečné rozhodnutie je na tebe, buď to spravíš alebo nie, ako to dopadne to je už otázne.
@beatisko2508 ja som mala 14, chuť a príležitosť.... niečo to v človeku na dlho zanechá, a nie je to pozitívne, ver mi. Z vlastnej skúsenosti ti hovorím, daj si pohov dievča. Od pása dole, zakázaná zóna, vyššie si stvárajte čo chcete. Ak sa naozaj ľúbite (o čom v takom veku dosť pochybujem - obyčajné pobláznenie), tak počká on a počkáš aj ty.
Ak predsa podľahneš, tak podľa mňa to skončí tak, že on dostane čo chce, nechá ťa a bude si hľadať ďalšiu štrnástku, ver mi. Neponúkaj sa mu, baba musí byť nedobitná. Mysli radšej na školu, záujmy a kariéru. A aj spolu môžete mať oveľa inteligentnejší program, než sex... hoci aj ocucávanie sa v parku na lavičke . Ale na sex ti hovorím jednoznačne - NIE. Ber to ako fakt a pusť to z hlavy.
idete teraz čakať do tvojej 15tky, aby ste si dali sex, a potom čo? potom čakáš, že spolu budete šťastí až do smrti? do týždňa sa na teba vyserie. a kde vlastne berieš tú istotu, že to do augusta s tebou vydrží? či kvôli tej "dohode", lebo sex je už istý? tak mu povedz, že mu dáš, keď budeš mať 16, a máš istý vzťah na ďalší rok... wooow... aký systém toto... asi ho aj ja zavediem
Dievča, sama vieš, že na to ešte nie si pripravená. Takže ti radím, nerob to. Budeš to potom ľutovať. Nemusí to prísť hneď, ale až neskôr. Ale príde to. Počkaj s tým, zatiaľ dozrieš a urob to, keď to tak naozaj budeš cítiť. Ver mi, vravím to z vlastnej skúsenosti.
Dohodli ste sa na sexe? to ste si sadli za okruhly stol a dospeli ste k nazoru ze si uz chce schovat vtaka do jaskyne ?
Nerob to , budes to lutovat , povedz mu ze bohuzial este to nechces a ze ste moc mali na to aby ste to zvladli beezpecne , ked sa nasere tak mu osobne pridem najebat.
pozri, sama vravis ze nevies ci to chces, ze mas zmiesane pocity. ak si si nie ista tak to proste nerob. A aby sa on nenastval? prepac ale toto je tvoje rozhodnutie a nesmie ta do nicoho nutit.ver mi ak ta ma rad tak dokaze pockat. pozri, ako tu uz niekto spomenul kludne 18 ci 19 rocny chalani su schopny na babu pockat viac ako dva mesiace(ci dva tyzdne, ci kolko to spolu ste). a ak ten tvoj bude vyzadovat sex teraz tak ti za to nestoji.
pozri odo mna jedina rada ktoru radsej zopakujem. nerob to ked si si nie ista.
vieš čo ti poviem? ty ho nechceš nasrať tým, že ho odmietneš, alebo tým, nech si nasadí kondóm. lenže, nemáš pocit, že budeš naratá ty, ak otehotnieš? alebo to bude na hovno? z tvojho príspevku cítiť obavu, strach a neskúsenosť. prečo nepočkať, prečo sa tak veľmi hrnúť do života dospelých? v 14 rokoch asi ťažko poznáš krásy lásky, uži si ešte to, že nemáš občiansky, že si ešte na základnej, že ti rodičia ešte odpustia, ak sa niekedy chováš ako dieťa
aj tak ťa nechá..... (keď vám to vydrži dlho prípadne navždy-nevidím problém), a potom tvoj ďalší čo si o tebe pomyslí ? Budeš mať 15 rokov a budeš už pretiahnutá ?? fuuuuj
... potom ďalší
....potom ďalší
a nakoniec ťa budú vyhľadávať na sex a ty stým sexom tak splynieš že ako 17 ročna vystriedaš 6 penisov a nebudeš chýbať na kaźdej dobrej párty
Ahoj , tak .. Máš 14, je to všetko na tebe, ale určite to nerob zato "aby si mu neublížila.." Keď už veľmi chceš, nezačni sexom.. Sú aj iné veci, dosť podobné a nemusíš pri tom v 15 prísť o panenstvo, a je veľmi pravdepodobné že to bude podobné Ale mne je to ťažko vravieť, lebo viem aké to je , lenže, hm, mala som to trochu pritiahnutejšie za vlasy ..
hm, vztah o sexe? ... nerob to ... kasli, ma si Ta zasluzit ... myslim, ze urcite nebudes stastna, ak Ti uz teraz narusa tvoje dobre meno, cistotu a pokoj. A co to potom bude s deckom, v manzelstve, .... ach jaj .... mas caaaaaaas !!!!
Som rada, že väčšina ľudí z tých pár komentov, čo som preletela, zmýšľa takto - áno, súhlasím... ak ťa prestane mať rád preto, že sa s ním nechceš vyspať... tak ťa asi nikdy skutočne nemal rád...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
tu su len sami ludia, co nikdy nemali 14 rokov a chut.. -.-
ked sa bojis, kupte si gumu, ked mu nechces dat, nedavaj mu,
some problem ?
Alebo dieťa moje počkaj, ešte nejaký čas, pokiaľ dospeješ...keby mi sestra 13 ročná povie, že má frajera a chce s ním trtkať, tak ju nakopem do riti a zamknem v izbe a jeho hodím do smetiaka a neham odviezť na skládku...
@beatisko2508 " stašne ho ľúbim ako nikoho predtým" z tohto mi vyplýva že ja predtým si niekoho lúbila tipujem že asi aj vo škôlke boli nejaké vzťahy a s takou velkou láskou to potiahnete až do svadby a nech ta fajne oplieska poza dáke stromy ked si ešte pod zákonom
O_o
uzivaj si detstvo ,chod pred barak poskac skolku abo gumu,zahraj si skryvacky,nahanacky..
na vsetko je cas
a tiez si myslim,ze tvojmu haha frajerovi ide len o sex,zbavit sa panictva (lebo vsetci jeho spoluziaci sa vychvaluju,ze uz to maju za sebou ,ta ďä ) a ak ta naozaj lubi tak si pocka aj do svadby
keď vie chlapec počkať v 18-tke, tak 15 ročný sa s tým bude musieť zmieriť...
sice ja sa mam co ozyvat
ale ja som aspon starsia!!!
Ak predsa podľahneš, tak podľa mňa to skončí tak, že on dostane čo chce, nechá ťa a bude si hľadať ďalšiu štrnástku, ver mi. Neponúkaj sa mu, baba musí byť nedobitná. Mysli radšej na školu, záujmy a kariéru. A aj spolu môžete mať oveľa inteligentnejší program, než sex... hoci aj ocucávanie sa v parku na lavičke . Ale na sex ti hovorím jednoznačne - NIE. Ber to ako fakt a pusť to z hlavy.
idete teraz čakať do tvojej 15tky, aby ste si dali sex, a potom čo? potom čakáš, že spolu budete šťastí až do smrti? do týždňa sa na teba vyserie. a kde vlastne berieš tú istotu, že to do augusta s tebou vydrží? či kvôli tej "dohode", lebo sex je už istý? tak mu povedz, že mu dáš, keď budeš mať 16, a máš istý vzťah na ďalší rok... wooow... aký systém toto... asi ho aj ja zavediem
"dohodli sme sa na sexe" *facepalm*
Dievča, sama vieš, že na to ešte nie si pripravená. Takže ti radím, nerob to. Budeš to potom ľutovať. Nemusí to prísť hneď, ale až neskôr. Ale príde to. Počkaj s tým, zatiaľ dozrieš a urob to, keď to tak naozaj budeš cítiť. Ver mi, vravím to z vlastnej skúsenosti.
odmietnutím zistíš, či ťa ma fakt rád
Dohodli ste sa na sexe? to ste si sadli za okruhly stol a dospeli ste k nazoru ze si uz chce schovat vtaka do jaskyne ?
Nerob to , budes to lutovat , povedz mu ze bohuzial este to nechces a ze ste moc mali na to aby ste to zvladli beezpecne , ked sa nasere tak mu osobne pridem najebat.
Cele zle toto.
ukľudni sa
pozri odo mna jedina rada ktoru radsej zopakujem. nerob to ked si si nie ista.
A k tebe no.. máš 14, si decko, nerieš to..
Seven forty-five, white on white that's fuckin' Ross
... potom ďalší
....potom ďalší
a nakoniec ťa budú vyhľadávať na sex a ty stým sexom tak splynieš že ako 17 ročna vystriedaš 6 penisov a nebudeš chýbať na kaźdej dobrej párty
hahaha
A aby si potom neľutovala, keď ťa nechá ..
asi to tak bude najlepšie, ak to pochopí uvidím že ma má rad.. a ak nie tak uvidím že mu išlo iba o to a že to nemalo význam ..
Ďakujem