ja som zaockovana,su to 3 davky,po 2 mesiacoch(tretia po styroch)1 stoji okolo 3-4 tisic(zavisi od poistovne a tak.)vlastne,lekarka povedala,ze je to len dobre(lenze to este kvoli dost vysokej cene nie je velmi rozsirene),istota je istota.. myslim si,ze,ked na to mas prostriedky,radsej sa daj zaockovat
nie je to moc lacne no tak zatial som sa neockovala...ale zatial netreba si pockam, kym pridem do vyssieho veku potom mozno...je to nahodou dobra vec, mas aspon istotu, ze sa ti nic nestane - ziadny virus a tak...len keby to bolo lacnejsie, tak by sa to aj viac vyuzivalo
Aj ja som zaockovana,som sa dala minuly rok pretoze urcite to nie su zbytocne vyhodene peniaze ak sa investuju do zdravia. A mna to vyslo vsetky 3 davky dokopy 15 000 cize jedna za 5000 ale to preto lebo ja som uz mala 15 cize mi uz poistovna preplacala len minimalnu ciastku...ked este nemate 15 tak vam preplati viac.Je to preto pretoze po 15 je uz riziko ze ten virus uz budete mat v sebe kedze od 15 je sex povoleny.A tusim ze najidealnejsi vek mi hovorila doktorka ze je 11 rokov ale nesom si ista
nie som zaockovana,mali sme o tom prednasku na skole ze sa to v podstate neoplati pretoze ten virus ma strasne vela typov a vas ockuju len proti 4 ci kolkym..a ostatnych xy dalsich mozte chytit..
"oplati sa to za tie peniaze?" tak neviem ci sa ti viac oplati byt za peniaze chranena ako bez penazi chora....aaaaaaaa tieto deti nechapu cenu zdravia!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie, mna ockovali do ramena